Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

PR_CSKA
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот PR_CSKA » 05 юни 2012 17:38

аз искам да запазим Дюлгеров, и все се надявам в събота да обяват 4-5 футболиста от Литекс, че идват в ЦСКА. За мене интереса на Партизан е по скоро да му се дигне цената. Дано да съм прав. Тези изроди от Партизан такава база са направили, че бълват всяка година млади играчи и ми е странен интереса към БГ футболисти.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 05 юни 2012 17:40

PR_CSKA написа:аз искам да запазим Дюлгеров, и все се надявам в събота да обяват 4-5 футболиста от Литекс, че идват в ЦСКА. За мене интереса на Партизан е по скоро да му се дигне цената. Дано да съм прав. Тези изроди от Партизан такава база са направили, че бълват всяка година млади играчи и ми е странен интереса към БГ футболисти.

На Дюлгеров ми изтича договора и са му предложили някакъв, но с много лоши условия и той все още мислел, та ще видим с него какво ще стане.
Иначе за Партизан... явно са доволни от Иван и искат да вземат и партньора му от нац. отбор, но явно са предложили малко пари и засега отказват.А за това с Литекс е някаква голяма мъгла, но и аз се надявам да вземем поне Г.Миланов и Занев.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2012 19:24

Joni_ написа:За мен от отбора трябва да се махнат : Томас, Боладо(няма смисъл от него), Присо, Адемар, Хаддад, Паун, Йовчев, Галчев, Румбата, Дечев, Чавдаров и задължително да се предложи някакъв пост на Тошко и той да спре да играе !

Трябва да вземем добър вратар и два силни халфа, това са най важните неща в този момент, разбира се, трябва и ляв бек и един поне един флангови играч, но халфовете са най наложителни !
По лошото е, че остават 3-4 дни до започването на подготовката, а всичко е неясно. Не се знае къде ще бъдем на лагер, с кой ще играем контроли и още куп други нормални неща, просто за пореден път Титан показват, че нямат потенциал и желание да са начело на ЦСКА !

Според мен Паун не е лош играч. Тъпото беше, че го мъчат на крилото, а очевидно мястото му не е там. Вероятно зад нападателя би се чувствал най-добре.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 05 юни 2012 19:46

vaskonti написа:Според мен Паун не е лош играч. Тъпото беше, че го мъчат на крилото, а очевидно мястото му не е там. Вероятно зад нападателя би се чувствал най-добре.

Ясно е, че не е лош, но е доста бавен, освен това аз съм на мнение, че ако идват чужденци то да са като Мораеш, а такива като тези които са в момента при нас просто няма нужда да пълнят бройката и да раздуват бюджета .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 юни 2012 20:17

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:а какво ще кажете да си спретнем една среща на нашия си подфорум, поне тези които сме в софия, и да си коментираме селекцията, собствениците, стойчо, мораес и сектора с по бира. готов съм да поема организирането, да речем в събота вечер, като го съчетаем с една германия-холандия примерно :) пускам сега идеята в тази тема защото повече хора я гледат, пък ако има желаещи ще я направим като отделна да се знае от всички. чакам отговорите ви
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юни 2012 22:28

шивача написа:
трябва да им отмъстим на Аякс, само да ги барнем :twisted:

На тоя Аякс шъ му пратим бригадата на Крали Марко да му набият канчето! :twisted: :lol:

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 06 юни 2012 08:55

Бившият напдател на Глазгоу Рейнджърс Начо Ново е предложен на ЦСКА. В момента 33-годишният испанец е свободен агент, след като договорът му с последния клуб, в който игра - полския Легия, изтече. Ново е бил предложен на Димитър Борисов и Иво Иванов от испански мениджъри. Най-важното за "червените" е, че за правата на голаджията няма да бъде платен нито един лев.

Интересът към Ново идва, след като биографията на футболиста до този момент е внушителна. Все още не е ясно дали Стойчо Младенов или неговият бъдещ наследник ще харесат играча. Единствената пречка, която се очертава до този момент, е заплатата на играча.

През 2004 година Начо Ново преминава в гранда Глазгоу Рейнджърс. Остава на "Айброкс" до 2010 година, като в този период записва 179 мача и отбелязва 47 гола. Следва завръщане в Испания, където играе в Спортинг (Хихон). През февруари начо Ново се изправи пред ново предизвикателство, приемайки офертата на Легия. Нещата обаче не потръгнаха добре за него и той игра само в 5 мача.

"7 дни спорт"
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 06 юни 2012 08:56

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:а какво ще кажете да си спретнем една среща на нашия си подфорум, поне тези които сме в софия, и да си коментираме селекцията, собствениците, стойчо, мораес и сектора с по бира. готов съм да поема организирането, да речем в събота вечер, като го съчетаем с една германия-холандия примерно :) пускам сега идеята в тази тема защото повече хора я гледат, пък ако има желаещи ще я направим като отделна да се знае от всички. чакам отговорите ви

Форумна среща? WTF? Пич приятели нямаш ли? Не съм от София но в нашия блок да се правеше нямаше да дойде, т'ва е смешно ;)
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юни 2012 09:14

Kolec написа:

Форумна среща? WTF? Пич приятели нямаш ли? Не съм от София но в нашия блок да се правеше нямаше да дойде, т'ва е смешно ;)

като ти е смешно си стой във вашия блок и си пиши по форумите ;) питам за тези които имат желание. иначе приятели имам споко
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 юни 2012 09:18

„Тема Спорт" се свърза вчера със старши трень­ора на ЦСКА Стойчо Мла­денов. Говорихме с него във връзка с твърдения­та, че подготвя оставка. Ето какъв бе неговият отговор:

„Не чета пресата, от­както станах треньор на ЦСКА. Не знам какво пи­шат медиите, пък какво остава да го коменти­рам. Утре (б.а. - днес) в нашия официален сайт ще излезе подробна информация относно под­готвителните лагери, които ни предстоят. За новите и напускащите футболисти също ще обя­вим в сайта кои са", лаконично коментира Младе­нов.

Така той нито потвърди, нито отрече информацията, че има разногласия със собстве­ниците на клуба Ди­митър Борисов и Иво Иванов. Двамата се при­бират от чужбина днес и ще имат среща с треньо­ра, по време на която ще коментират селекцията.

„Тема Спорт" разпола­га със 100-процентова ин­формация, че между Стойчо и босовете на клуба има разминавания относно новите попълне­ния и част от напускащи­те. Без никакъв риск мо­же да се прогнозира, че Младенов за първи път, откакто е начело на ЦСКА (б.а. - лятото на 2002 година), няма да има решаващата дума по се­лекцията. Това е и една от основните причини за изострените отношения между двете страни.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”