Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Hristos » 04 юни 2012 23:28

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:
TristaNNN написа:И пак си мисля, че входящите трансфери ще са зависими от напускащите играчи. До този момент голямата разпродажба май си остана вест из форума и медиите :roll:

Чак разпродажба не,ама напуснали-дал бог:Грийн,Калво,Тасевски,Митрев,Жуниор :?:

Както и да го погледнеш не е чак толкова добра оферта за клуба. Само от Тасевски влиза някой свеж лев в клубната каса, другите играчи са "транзит". От финансова гледна точка това хич не е доходоносно, даже си е чиста загуба в счетоводните хартии.

Тасевски? колко пари му взимаме, щото аз нз ама чух някъде за 150хиляди евро...тва много ли е?
САМО ЛЕВСКИ!!!

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 04 юни 2012 23:41

TristaNNN написа:И пак си мисля, че входящите трансфери ще са зависими от напускащите играчи. До този момент голямата разпродажба май си остана вест из форума и медиите :roll:

Всичко е заради общата сума за заплати.Отбора разполага с определена сума за заплати и трябва да се вместят в нея.Това е основната причина първо да се освободят старите играчи,така е по лесно да се преговаря за личните условия на футболиста когато знаеш че имаш пари за по висока заплата,а не всеки месец да си на минус и да се чудиш откъде да теглиш заем за да плащаш заплати.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 04 юни 2012 23:45

Да вдигна малко настроението УНИКАЛЕН мач на Дончо Донев, просто да му намекна да работи като скаут така виртуозно както беше като играч
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fqmg0wePA28#![/youtube]
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 юни 2012 10:54

Cayman написа:

Всичко е заради общата сума за заплати.Отбора разполага с определена сума за заплати и трябва да се вместят в нея.Това е основната причина първо да се освободят старите играчи,така е по лесно да се преговаря за личните условия на футболиста когато знаеш че имаш пари за по висока заплата,а не всеки месец да си на минус и да се чудиш откъде да теглиш заем за да плащаш заплати.

Заради заплати си тръгнаха Грийн, Калво и сега гонят Диамунтен. Останалите напускащи са емоционално свързани с пловдивския "инжинер" и Илиян е прав да ги натири. Не се знае в кой момент ще му погодят номер, както го направиха с друг един "гений" на футбола с имитация на каталунски стил известен повече с желанието си да разбива мозъци. И аз да съм треньор- и аз ще ги изгоня. Дори да не изпълнят поръчката от Пловдив. Начинът им на мислене, на игра, на поведение, на държание, на самочувствие ако щете, не са левскарски, а пошла демонстрация на гонзовизъм в най- лошата му форма. Това обуславя липсата на резултати.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2012 13:43

"Една от летните контроли на Левски бе официално обявена днес, макар и не от „синия” клуб, а от пресслужбата на съперника – Металист (Харков), показа справка на Novsport.com.
Според непотвърдени информации, българският клуб ще срещне още един полски и един израелски отбор по време на лагера край Виена, но все още датите на проверките не са ясни.

Ето и програмата на Левски за лятната подготовка:

14 юни -първа тренировка на "Герена"

15 - 26 юни - подготвителен лагер в Правец

28 юни - 11 юли - подготвителен лагер в Линдабрун"

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Аматьорската игра продължава!!!

Мнениеот sslevski » 05 юни 2012 23:17

Чудих се как да озаглавя тази тема и реших,че това е най-подходящо.Левски продължава да е напълно аматьорски клуб относно нови футболисти.То не бяха болни,то какво ли не се случваше,а тези които взимат им бягат след първата или най-много втората година.Това не е било никога.Последните 5 години за мен лично мисля,че Левски съществува само резонно.Каквото видях в Левски последните години,това няма да видя и в Албанската лига.Розовите да не бързат да се присмиват,защото там нещата са още по страшни.Та щом не може вече да привлечем футболисти от Африка и 2 лига на Франция.Остава да търсим футболисти от Марс.Предлагам за да не берем срам вече да не пишат кой идва и кой си отива за да не се червим излишно и накрая разбираме,че хора са избрали да играят я в Африка ,я втора лига Франция.Имахме един Калво и вместо да го задържим и да му се предложат добри условия.Той си духна под опашката.Ако си мислите,че новите на този пост ще са кой знае колко добри - сън ви лъже.Да не говорим,че никога толкова футболисти не са ни искали да напускат клуба.Това за първи път го виждам.Извода е ,че вътре нещо гние и ще се спука със страшна сила.Мога да пиша много но няма смисъл да си чешаме езиците тук,а в Левски нищо да не се случва.То не бяха закани,то не бяха строежи,както и да е.Щом първите двама се отказаха,а щом са първи би трябвало да са най-желани се отказаха представям си какви са следващите.
Чака ни още една много ама много тежка години.Но както се казва търпение приятели и това ще отмине.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Re: Аматьорската игра продължава!!!

Мнениеот hienizator » 05 юни 2012 23:28

Положението е трагично за момента ... тръгват си играчи,кой го гонят,кой го продават,трети сами си тръгват,а нови не идват!Чудно ми е само как до 13 Юни всички нови ще са на линия,та ние имаме нужда от цял отбор! Още нещо много ме притеснява относно двамата ни централни клоуни Иванов и Милиев .. нещо много е тихо там а и двамата първи трябваше да ги разкарат! Какви са тия чужденци,които идват,кои са тия двама българи и тях сме ги взели ... а иначе г-н тонев си почива в турция ... страшна работа кипи ... голяма селкция! Е нема що

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 юни 2012 23:31

Ае стига бе? Каква изненада... как стана така? Нали Гонзо беше проблема ? Сега всичко трябваше да върви по мед и масло? Що стана :?: :?:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 05 юни 2012 23:38

Thsmith написа:Ае стига бе? Каква изненада... как стана така? Нали Гонзо беше проблема ? Сега всичко трябваше да върви по мед и масло? Що стана :?: :?:

Пак ще се намерят разбирачи, които да нападнат и Илиан и то още преди да сме видели как работи ...
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 05 юни 2012 23:44

Аз Илиян Илиев няма какво да го нападам още преди да е почнал .. дразня се подобно на колегата, а и на всеки левскар,че нещата не са както трябва!
А мениджъра и треньор Гонзо че си беше проблем две мнения няма,друг е въпросът че някой хора не правят разлика м/у футболист Гонзо и мениджъра,треньор и личен асистент на батков!

Върни се в “Левски”