Roland Garros 2012

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Roland Garros 2012

Мнениеот Без име » 05 юни 2012 22:12

blue avalanche написа:Джокера пусна Цонга като малко дете да си поиграе и,когато взе да лудува,му издърпа ушите

:lol: :lol: :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2012 22:14

Цонга сам си изпусна мача, вместо да го затвори, когато имаше възможност, той допусна пети сет и там май напрежението му дойде в повече, а щом започна да губи му падна и тонуса. Това е-срещу Джокович в момента трябва да се използва всеки шанс, иначе си довиждане докато се усетиш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 05 юни 2012 22:15

Без име написа:Определено станах фен на Цонга ! Много добра игра от негова страна ! Жалко че загуби...

На тревата играе още по-добре. Тази година може и фанал да стигне в Лондон
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2012 22:18

На трева не знам, ама ако на АО например той и Ноле бяха в сегашната си форма, щеше да го убие. Може би му дойде и множко напрежението, че са във Франция и очакванията към него бяха огромни.

Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 05 юни 2012 22:19

Утре Алмагро ще преглътне горчивия хап на загубата. Няма да му е за първи път. Това , което постигна до тук си е успех за него. До тук ще му са възможностите. В другия четвъртфинал витае неизвестността , но все пак везните се накланят към Ферер. Испанеца е значително по енергичен , докато Мъри е по муден и съм сигурен , че от началото до края на мача ще псува яко. Само да има някой , който да им води статистика. Най-близо ще е Йон Циряк в ложата и още един мустакат господин до него и могат да слушат наживо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2012 22:25

rhaegar написа:Цонга сам си изпусна мача, вместо да го затвори, когато имаше възможност, той допусна пети сет и там май напрежението му дойде в повече, а щом започна да губи му падна и тонуса. Това е-срещу Джокович в момента трябва да се използва всеки шанс, иначе си довиждане докато се усетиш.

Ей затова Джокович ще е номер едно,а Цонга-номер 5.И Джокович винаги ще го бие.Поне в близките 5г.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2012 22:27

blue avalanche написа:
rhaegar написа:Цонга сам си изпусна мача, вместо да го затвори, когато имаше възможност, той допусна пети сет и там май напрежението му дойде в повече, а щом започна да губи му падна и тонуса. Това е-срещу Джокович в момента трябва да се използва всеки шанс, иначе си довиждане докато се усетиш.

Ей затова Джокович ще е номер едно,а Цонга-номер 5.И Джокович винаги ще го бие.Поне в близките 5г.

Е това не важи само за Цонга, а и за кажи-речи всеки друг тенесист в момента.

Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 юни 2012 22:30

Ако Надал не отпадне преди финала, ще тупа Джоката яко ;) :) Ако бие на Ролан Гарос, ще го бие и на Уимбълдън ;)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 юни 2012 22:34

Супер мачове днес :) Изненадан съм от Ерани.... играе приятен тенис и съм сигурен, че ще направят много оспорван полуфинал със Стоусър! Страхотни драми при мъжете! Федерер с обрат от 0-2 до 3-2 ! :) Първия сет нищо не игра, във втория се събуди, ударите му станаха по-изчистени, с Дел Потро направиха много добър втори сет :) После Федерер натисна още по-силно и се появиха и проблемите при аржентинеца! Може би някъде след първите 2-3 гейма на третия сет играта на Роджър се отпуши! Започнаха да хвърчат бекхенди по правата и страхотни диагонали от форхенд.... :) Четвъртия сет Дел Потро отново наблюдаваше отблизо. В петата част интересното беше до пробива.... няколко ПРЕКРАСНИ къси топки от Федерер + това, че Дел Потро бе контузен, тотално сломиха съпротивата на аржентинеца. :) Новак и Жо направиха мнооого хубав мач :) Изумен съм от играта на Ноле при мачболите на французина. Страшна психика показа.... все едно нямаше мачбол, а резултатът бе 0-0 :shock: В четвъртия сет, след като Цонга поведе с 4-2 точки, мачът тръгна зле за французина.... 2 непредизвикани грешки и Джоко си използва шанса. После в петата част и физическите сили напуснаха Цонга.... все пак вчера доигра тежък мач срещу Вавринка. Личеше си, че вече и краката му тежат и за Новак не беше особено трудно да го бие в последната част ....

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 юни 2012 15:04

Shut up... Shut up... :lol: :lol: :lol: :lol: Дел Потро има много години в професионалния тенис пред себе си, ще печели победи и титли. Дано поне Джоко вземе тенджерата от РГ, ама при наличието на Надал... трудна работа.

Върни се в “Тенис”