Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: За болните амбиции на Левски...

Мнениеот ehh » 22 авг 2009 12:38

gong написа:Ако някой не е разбрал още, не съм цесекар, въпреки, че те са ми по-симпатичният от двата отбора...

Край, това ми беше достатъчно за да не дочета Дъ Биг Бисер до края.
Чист чорбар си, ама се правиш на интересен. Върви си пусни темата във форума на цецка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Хичо, Балтанов, М.Огнянов

Мнениеот L_Messi » 22 авг 2009 12:41

blue_wind написа:Ще играят когато си го заслужат.Това,че са юноши на клуба не означава,че имат запазено място в титулярите.Имат качества и дано ги развият и бъдат полезни за отбора

Не казвам, че трябва да имат запазено място сред титулярите. Интересно ми е защо не попадат поне в групата за някой мач, без да броя спаринга с Ботев. Ако не ги слагат поне сред резервите, по-добре да ги преотстъпят.

Потребителски аватар
vlmaster
Контакти:

Мнениеот vlmaster » 22 авг 2009 12:44

Явно тогава Байер Мюнхен са жалки като Левски, че да падат от Барса. А какво да кажем за Динамо Киев, Фенербахче и Андерлехт и Стяуа. Кави с атези отбори че да не вземат точка по участието си в ШЛ през годините . Явно са слабаци и са на нивото на Локо Мездра. Такива тъпотии като слушам ми се повръща. Вчрно Баткое не подсили отбора с 2-3 класни играчи, Но това най- вероятно щеше да доведе до няква точка в мачовете с Вердер. В тази група , която ни се падна, който и да е отбор от последнта урна не мисля, че щеше да вземе нещо освен последното място, в най-добрия случай с точка или 3 . :evil:

koi4i

Мнениеот koi4i » 22 авг 2009 12:47

Добре не искаш да те обижда човек,ама как да стане това като ми сравняваш киево 6-7 в Италия тогава с локо мз.Ти трябва да си абсолютен тъпак,идиот или чорбар,за да го направиш.Ние така или иначе си бяхме поставени за оня жребии,а това че в Италия си пазаруват мачове не е мой или проблем на Левски,сеш се?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 22 авг 2009 12:49

абе не разбрахте ли че с прасе нормална дискусия не може да се води :!: те са толкова тъпи,че просто нпмам думи :!:

Потребителски аватар
RED_FEN
Контакти:

Мнениеот RED_FEN » 22 авг 2009 12:51

Да ви кажа честно!Те са подобри отколкото някви чужденци.И ако искаме да вари футбола ни нагоре,трябва отборите ни да разчитат на такива играчи.Българи или отвардени имена в европа закаквито пари в българия нямаме.
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related

velko71
Контакти:

Мнениеот velko71 » 22 авг 2009 12:57

Хи4о, Балтанов и Огнянов са в такава възраст, 4е досега трябваше да са по4ти винаги титуляри ако някои ги налага да играят.Само от тренировки звезда не се става.Не да копуваме футболисти по на 33 год. а да налагаме футболисти по на 20-21год.На запад на тая възраст ве4е се карат клубовете за такива футболисти, и зат'ва имат футбол а ние още много години ще падаме от клуб4ета като Жилина,БАТЕ Борисов и дебрецен.

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 22 авг 2009 12:59

Не знам за какво спорите , то е ясно че автора на статията е тъпо прасе ! Като го е срам, че Левски влезе в ШЛ а не отбора от които не е(не бил чорбар а само им симпатизирал?!), да ходи да се обеси ! Разрешавам ти да се обесиш от срам, и ако обичаш следващия път се срамувай по-тихо !

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 22 авг 2009 13:02

И ако съм забравил да кажа ! КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР !КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР !КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР!КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР!КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР !КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР !

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 22 авг 2009 13:15

Така първо за Киево, като отбор е доста по-силен от Дебрецен. Както и Тулуза е по-силна от Дебрецен и т.н. Много ми беше смешно сравнението на Тулуза с Жилина и Бате Борисов. Влезнаха си кажи речи заслужено Левски тогава, но след това да ми разправяте тези глупости. Няма нищо по-хубаво да излезнеш като равен с Барселона. Колко равни бяхте същност 5-0 ? Това, ако е равенство здраве му кажи. Както в живота така и във футбола, когато някои те превъзхожда не играеш неговата игра опитваш се да е разрушиш и след това да започнеш да се опитваш нещо да правиш, разбира се ако искаш някаква победа или частичен успех. Колко тъпо пърче трябва да си да излезнете срещу Барселона, Вердер и Челси и да се опитвате да ги надиграете ? Бате Борисов как се опъна на Юве и Зенит е не е като се е опитвал да ги надиграе, защита и контраатаки. Ето сега ще ви кажа нещо и като "прасе" както се изразявате, ЦСКА срещу Динамо игра по възможно най-правилният начин и евалата на Пенев. Успя да им разруши играта в средата на терена иначе ако се опитвахме да се надиграваме с тях резултата щеше да бъде 1-3 или 1-4 нещо от този тип. Това ви беше глупостта на вас и затова се смеят някои хора и не ми разправяите колко гордо е било това. Жалко за Левски, защото имат добра школа едно нещо в ЦСКА, което не виждам кога ще го бъде, но изглежда няма просто кой да мисли там. Всичко е от тъпан на горе. Дори Мъри да се беше заблудил и в някаква еуфория да иска да излезне като равни с Барса и т.н къде са му помошниците да му кажат ти луд ли си бе ?

Да не говоря за другите ви огромни грешки, които и сами си ги знаете. Говоря за парите, които имахте и не купихте 2-3 ма класни играчи за Балканите и да наложите няколко юноша, които да попият техният опит. Тогава Левски щеше да е на светлини години от всеки отбор в България. Ама то само с пари не става трябва и акъл. Това е жалко, защото ЦСКА също загуби от това. Както знаем ЦСКА и Левски винаги са се съзтезавали, тоест Левски ако беше направил този скок до няколко години и ЦСКА щеше го направи и в България щеше гледаме малко хубав футбол. Както можеше и в Европа на 3-4 години да гледаме за някои 1/8 финал или 1/4 финал на Лига Европа. Всички на Балканите се развиха, а ние още сме в пумията. Един Кипър какво направи миналата година.
Последна промяна от love_hurts на 22 авг 2009 13:24, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Върни се в “Архив”