Edwin написа:MuFc1878 написа:Баш на покривка си прилича!!! Имам същата у нас .Вместо червени раета са кафяви

Еееее ти пък,не свикнахте ли вече?
Мисля да си купя новия екип
 Ако има на Скоулс или на Видата.
 Ако има на Скоулс или на Видата.Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Edwin написа:MuFc1878 написа:Баш на покривка си прилича!!! Имам същата у нас .Вместо червени раета са кафяви

Еееее ти пък,не свикнахте ли вече?
 Ако има на Скоулс или на Видата.
 Ако има на Скоулс или на Видата.Bianco написа:Знаете ли някъде из София екипи на Скоулс,Гигс,Видич,Валенсия..?
 ) имаше и на Рууни и Берба и Нани
 ) имаше и на Рууни и Берба и Наниralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

[/offtopic]
[/offtopic]kingofpop написа:Bianco написа:Знаете ли някъде из София екипи на Скоулс,Гигс,Видич,Валенсия..?
на Валенсия видях в един магазин в Младост до 1 Била и едно пазарче (не помня коя младост беше) имаше и на Рууни и Берба и Нани

OldTrafford написа:От цялата излагация на найк,бих си взел само третия екип + тренировъчните:
Това също радва:

[offtopic][/offtopic]
 Мислих, че е тренировъчно горнище. Но е много добро! А това последното е трепач, с удоволствие бих си го купил! Но ще е поне 90лв.
 Мислих, че е тренировъчно горнище. Но е много добро! А това последното е трепач, с удоволствие бих си го купил! Но ще е поне 90лв.  

[/offtopic]
[/offtopic]Bianco написа:Знаете ли някъде из София екипи на Скоулс,Гигс,Видич,Валенсия..?
OldTrafford написа:
Това също радва:

[offtopic][/offtopic]

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта