Ще дават ли Холандия (21) - България (21)?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Re: Ще дават ли Холандия (21) - България (21)?

Мнениеот options_1912 » 05 юни 2012 21:53

LevskiZavinagi написа:
options_1912 написа:От Холандия 7 номер един негър ни прави смешни..... Представете след 4-5 години какво ще е при тях.....

Въпросният "негър" има клауза за откупуване 40 млн. евро :) Една от най-големите надежди изобщо в Европа. Едва ли играч като Грънчов може да го спре :)

Та въпросния негър може да се развие в голям отбор.
ИзображениеИзображение

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 05 юни 2012 21:54

Повече като на Литекс академията и повече места като Благоевград, където явно се раждат футболисти и след 5-6 години ще почнеме да береме някакви резултати. Аз имам въпрос - младежите от кога не са се класирали на някаво първенство, а и други формации под тях?

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 05 юни 2012 22:02

way написа:
орчо войвода написа:
red_HOOLIGANS написа:Холандците вече се подиграват със нас :( :( :(

След като им пращаме юноши , научени на "правилен футбол.

А я ми кажи тея юноши научени на футбол дали последните 6-7 месеца са играли футбол ?

Не е като да не играят.
Илиев, Колев, Терзииев, Грънчов, И. Миланов, Г. Миланов, Тонев са титуляри в отборите си. Просто си пролича разликата в класата.

перунблагоевград
Контакти:

Мнениеот перунблагоевград » 05 юни 2012 22:04

way написа:
орчо войвода написа:
red_HOOLIGANS написа:Холандците вече се подиграват със нас :( :( :(

След като им пращаме юноши , научени на "правилен футбол.

А я ми кажи тея юноши научени на футбол дали последните 6-7 месеца са играли футбол ?

Играли са , книжен , с числа и т . н .

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 05 юни 2012 22:04

Изпуснахме питомното, отидохме там да гоним дивото. Холандия си е Холандия, не можем да се мерим с тях. Тази загуба нямаше да е толкова решаваща, ако не бяха липсата на късмет предишните мачове, съдийските гафове и наши грешки, най-вече в защита.
Днес само на Пламен Илиев може да се спестят критики. Извади каквото можеше момчето. Но защитата ни беше трагична, второто полувреме всяка атака на Холандия беше опасност. А и съдията ни се подигра допълнително с тия две смешни дузпи.
Както и да е, като цяло достойно представяне на младежите тази квалификация. Хубаво е, че повече български клубове започват да се ориентират към млади футболисти и от титулярите днес почти всички играят редовно за клубните си отбори. По-важно е тези момчета да продължат да се развиват и да се влеят в мъжкия отбор. Някои от тях даже вече имаха този шанс- Георги Миланов, Сашо Тонев, Сашо Цветков, Пламен Илиев.
Мисля си, че все пак имаме талантливо поколение (набори 91, 92, 93) и има надежда за тези момчета.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 юни 2012 22:35

Ако мачът се провеждаше в дискотека в Студентски град, ние щяхме да бием 5:0, ама на, пак всички са срещу нас и ни пречат :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 05 юни 2012 23:05

Резултата е лош, но не това е най лошото. Просто футболистите в България не могат да играят правилен футбол. Всичко при нас е сбъркано, ние играем някакъв анти-футбол, бавни тромави, не си подават топката, просто нищо общо с играта футбол. Те момчетата не са виновни, просто толкова си могат, така са научени.
С този начин на работа може от време на време да взимаме някой не лош резултат, но като цяло футбола ни няма да върви и няма да може да се класираме никъде !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 юни 2012 23:13

vasko1 написа:Повече като на Литекс академията и повече места като Благоевград, където явно се раждат футболисти и след 5-6 години ще почнеме да береме някакви резултати. Аз имам въпрос - младежите от кога не са се класирали на някаво първенство, а и други формации под тях?

През 1996 година бяхме на точка разлика от класиране и паднахме 0:7 в Берлин, макар че тогава съдията свиреше много неприятно за нас от самото начало.
След това в Теплице не отидохме за победа, а за да падаме с три гола. В резултат на всичко загубихме с 0:8.
Мисля, че спечелихме за последно квалификации при младежите, когато бяхме в група с Гърция, Румъния и още един съперник, за който в момента не се сещам, но ще ми дойде просветление. Това беше за първенството през 1990 година.
Гърция, Румъния и Дания.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

baywatchfan
Контакти:

Мнениеот baywatchfan » 05 юни 2012 23:47

vasko1 написа:Повече като на Литекс академията и повече места като Благоевград, където явно се раждат футболисти и след 5-6 години ще почнеме да береме някакви резултати. Аз имам въпрос - младежите от кога не са се класирали на някаво първенство, а и други формации под тях?

Ами последните години нямаме големи успехи, но не винаги е било така, напротив. Не знам дали знаете, но сме една от най-успешните страни в Европа на ниво младежки/юношески футбол в миналото. 3-кратен европейски шампион, 2 пъти вицешампион на ниво младежи до 19 години 8-)

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europ ... ampionship
Вижте само ранглистата!

Върни се в “Национален отбор”