zlatan написа:blue,точен въпрос и ти ми отговори.
Според теб-Вутов,близнаците или някой друг от младоците би ли решил важен мач за Левски?
Способени ли са тези млади пичове да донесат така жадуваната титла а нас?
Съгласен съм че трябва да им дват шанс,но нека да покажат че го заслужават.
Не знам какво е мисленето на Илиан за футбола не познавам стила му,не знам методите му,знам само едно.
Искам силен Левски-дори и с 11-чужденци в отбора.
Пък ако ще и с 11-юноши на отбора.
Младият талант на Левски Антонио Вутов направи своя дебют за тима още на 15-годишна възраст.
Офанзивният футболист обяви, че се надява да успее да се утвърди в отбора от стадион "Георги Аспарухов" при новоназначения треньор Илиан Илиев. Футболистът заяви, че се възхищава на Месут Йозил, а любимият му отбор е Реал Мадрид.
"Не съм говорил със следващия ни наставник, нито сме се виждали с него, но имам информация, че трябва да започна подготовка с първия отбор. Имам желанието да се наложа в Левски", каза Вутов.
"Не знам дали ще стане, но мисля само за футбол и няма да се възгордея, че играя в първия отбор на Левски. Нашата цел за следващия сезон е титлата, а аз ще се боря за място наравно с останалите", допълни младокът.
"На всяка една позиция се чувствам добре - зад нападателя, като опорен халф също съм полезен", не крие талантът.