Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Пуснаха шефа на "София-Запад" под гаранция

Мнениеот RIR » 05 юни 2012 11:23

kiko75 написа: наивник :) софия запад беше създадена точно от тия ицо и любо

Чак пък наивен - може просто да съм по-назад с информацията. Аз знам нещата по малко по-различен начин, но отдавна не се завирам да се информирам и може да не съм наясно. Сега си стоя при разбирачите в А на спокойствие. ;)

Но, все пак, София Запад, като отделен фенклуб, може и да е бил създаден от тези двамата хубавци, но като организация на феновете на Левски от Люлин, а и не само, я имаше и преди това. Имах приятели, които ходеха с тях на мачове (и аз покрай тях понякога) и никой не ги е занимавал с простотии. Даже съм влизал в едно тяхно заведение, където разпределяха и билети и хората от околните блокове си ходеха да си пият биричката и нямаше "лошо-гледащи" наркоманизирани персони.

Но това беше преди бая време, вече "позастаряхме" и ходим на мачове с коли и стоим седнали в А.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 05 юни 2012 11:59

Captain Stottlemeyer написа:
RIR написа:
Captain Stottlemeyer написа:....Е, моля те, не ми казвай, че не ти неприятно да свързват отбора ти с подобни новини, че и на всичкото отгоре, всички знаем, че не са далеч от истината.

Не ми е приятно, но не ми е приятно и фенове на други отбори да се упражняват на наш гръб с провокативни теми, които са доста далеч от спорта.

Авторът на темата пък дори не знае на кой отбор е фен . :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 05 юни 2012 12:16

obi4am_pirin написа:Пуснаха шефа на "София-Запад" под гаранция

Председателят на фенклуба на "Левски" "София-Запад" Антон Калчев отново е на свобода, след като беше пуснат от ареста. Той заедно с Кирил Муртов, Камен Балбузанов-Куката и Кирил Киров бяха задържани на 1 юни при операция на ГДБОП срещу разпространение на наркотици. Калчев и другите лица са сочени за част от групата на Христофорос Аманатидис-Таки.

Софийски градски съд, който гледа мерките за неотклонение на четиримата мъже, реши да остави в ареста само 29-годишния Киров по прякор Кирчо Руския. Според съда за него има достатъчно данни за авторство, както и за това, че ако бъде освободен, има опасност да извърши ново престъпление.

Шефът на "София-Запад" Антон Калчев-Тони Застраховката пък беше освободен под парична гаранция от 5000 лева. Вкъщи си отиват още Камен Балбузанов-Куката и връстникът му - Кирил Муртов.

наркомани...

Радвай се , че и тебе не са те вкарали още в затвора..

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 05 юни 2012 14:11

Бъдете сигурни, че на нормалните левскари въобще не им е приятно, че тези наркомани са в сектора и, че се свързват с името на клуба. Те не са фенове, а гадни наркомани, на хранилка при батков. Дано ги вкарат в затвора.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 юни 2012 15:44

Captain Stottlemeyer написа:
obi4am_pirin написа:
Captain Stottlemeyer написа:Интересно, колко души освен авторчето и някои червени фенчета (включително модове) ще осмислят деня си чрез участието с "ценни" мнения по темата, които казват много "нови" и "съществени" неща за живота. :roll:

Такива елементи трябва да се чистят от корен!Ако ги подкрепяш и толерираш това говори много добре за теб!

Пак (както винаги) нищо не си разбрал, язък че си (уж) в Американския университет - там цвете в саксия да беше, все нещо щеше да прихванеш откъм акъл... :lol:

Цяла тирада и нищо не каза в нея!Как го правиш? :shock: :shock: :shock:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Theos » 07 юни 2012 12:02

Скандал в Сектор ''Б''

С разгара на лятото в сектор "Б" става все по-горещо, пише "Меридиан мач". Сериозен форумен скандал си спретнаха шефът на НКП на Левски Владимир Владимиров и популярният фен Владимир Стоев-Ушко. Двамата размениха остри реплики в социалната мрежа Фейсбук, които бяха придружени дори от закани за саморазправа.

Всичко започна с изявление на Стоев, че му е писнало от платени фенове. Гугутката реагира мигновено, като обяви, че Стоев е от "бившите" платени фенове. След това Владимир Владимиров дори прикани своя опонент да се кандидатира за шеф на привържениците.

"Ти си толкова шеф на феновете, колкото аз на Световната банка", отвърна Ушко.

След тази реплика дори популярни "сини" фенове заплашиха с физическа саморазправа Владимир Стоев.

Продължение на засега вербалния конфликт може да има в края на месец юни, когато ще има събрание на Националния клуб на привъжениците, на което може да бъде избран нов председател.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 юни 2012 00:00

Theos написа:
Скандал в Сектор ''Б''

С разгара на лятото в сектор "Б" става все по-горещо, пише "Меридиан мач". Сериозен форумен скандал си спретнаха шефът на НКП на Левски Владимир Владимиров и популярният фен Владимир Стоев-Ушко. Двамата размениха остри реплики в социалната мрежа Фейсбук, които бяха придружени дори от закани за саморазправа.

Всичко започна с изявление на Стоев, че му е писнало от платени фенове. Гугутката реагира мигновено, като обяви, че Стоев е от "бившите" платени фенове. След това Владимир Владимиров дори прикани своя опонент да се кандидатира за шеф на привържениците.

"Ти си толкова шеф на феновете, колкото аз на Световната банка", отвърна Ушко.

След тази реплика дори популярни "сини" фенове заплашиха с физическа саморазправа Владимир Стоев.

Продължение на засега вербалния конфликт може да има в края на месец юни, когато ще има събрание на Националния клуб на привъжениците, на което може да бъде избран нов председател.

Задължително ли е да бъдеш член за да се кандидатираш? Не че ще изберат някой друг, тези там са като в комуна

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 юни 2012 15:06

Най-доброто от сектор Б сезон 11-12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cXPM4MElBQA[/youtube]
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 юни 2012 15:32

Защо всичко събрано от фонда отива за сектор б а останалите сектори са пренебрегнати?
Не би ли трябвало да има хореография и за тях, все пак и от феновете които са там се просят пари за фонда?
След като даряваш пари за да се произведе даден артикул значка, шал, блузка и др. защо после си плащаш отново за да го закупиш, при това без никаква отстъпка?
А бе има въпроси на които да се отговаря

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 11 юни 2012 16:54

turbogena написа:Най-доброто от сектор Б сезон 11-12
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cXPM4MElBQA[/youtube]

Дълбок поклон пред синята публика :!: :!: :!:
[center]1914[/center]

Върни се в “Левски”