[offtopic]ахахахах, сигурен бил той

Ти освен "специалист" се оказа и екстрасенс, ама както и с жените не те бива, така и в прогнозите не те бива. Приятелката ми си е точно варненка, даже като разбра какви глупости се пишат тук за варненките се изсмя на глупостта ти

Точно защото имам поглед върху момичетата от всички големи градове, имам познати от всички места на България мога да оценя, че от варненки по-хубави може да се каже, че са само в Търново. Но там е логично по-малък град, доста студентки от цялата страна. По-скоро въпросът е кой ще те търпи теб- кой те знае какво плашило си, а говориш небивалици как момичетата в даден град били дебели с квадратни , елипсовеидни или т.н глави

Голям чекиджия си така като гледам от злобата ти и мненията ти. А аз никъде не съм бягал, имам си роднини в София и за разлика от теб не храна град, в който се подвизавам в момента

Комплексарите и злобите обаче се надушвате и тази тема го доказва

А кой с когпо се състезавал си личи от глупостите, които продължаваш да бълваш и в тази тема. Никой не те пита за мнение, изказал си го вече и се включва изведнъж със злоблив коментар - ааа видиш ли и други мразят като мен Варна- виждаш ли. Такова поведение и в детската градина няма. Аз няма с кого да се съревновавам в този форум- още повече в тази тема. С нелепи хора без грам акъл няма какво да се съреВновам- то ако човек ти прочете безумиците ще се хване за главата. Толкова издишаш, че няма накъде повече. Даже ми писаха на ЛС как може да пишеш такива глупости и защо съм ти отговарял на нелепата особа

Толкова за твоята особа - не заслужаваш повече внимание нелеп си. А за майните- личи си кой е комплексар- в темата никой варненец не е казал какви караконджули има в Пловдив, преди майната Иван да излее кофа с помия за Варна. После кой бил комплексар.[/offtopic]