В кой град са най-красивите жени в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: В кой град са най-красивите жени в България?

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2012 10:48

botevforever написа:Тъкмо щях да пускам тема "В кой град са най-наивните мъже" и ти я обезсмисли.BTW,не си ли се замислял какво правят мъжете от другите градове-гости на Варна,при положение,че местните полови атлети са ангажирали къде-що има рускини,полякини и т.н.

[offtopic]Пробвай със снимка на жена ти(приятелката) :evil:[/offtopic]

Наивен си ти. Иска ви се на вас гостите, но си оставате само с мокрите сънища. Мога да ти кажа, че колкото случая знам, нито един път не са ви вързали на грозните чутури- независимо за кой град става дума. Напротив, пращат ви на майната си (при вас в буквален и преносен смисъл :lol: )Виж майните в Студентски град са доста вървежни. Особено пред чалготеките вечер спокойно може да ги сбъркаш с магистралки.

[offtopic]Ще пробвам, ама един шут в задника ти и юмрук в чутурата ти! Моята приятелка да не е като твоята да пуска на всеки :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 05 юни 2012 11:22

MORSKI написа:
Наивен си ти. Иска ви се на вас гостите, но си оставате само с мокрите сънища. Мога да ти кажа, че колкото случая знам, нито един път не са ви вързали на грозните чутури- независимо за кой град става дума. Напротив, пращат ви на майната си (при вас в буквален и преносен смисъл :lol: )Виж майните в Студентски град са доста вървежни. Особено пред чалготеките вечер спокойно може да ги сбъркаш с магистралки.

[offtopic]Ще пробвам, ама един шут в задника ти и юмрук в чутурата ти! Моята приятелка да не е като твоята да пуска на всеки :mrgreen:[/offtopic]

Ти май се поизнерви.Както и да е-блажени са вярващите!

[offtopic]Никъде не съм споменал думата "всеки".[/offtopic]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 05 юни 2012 13:16

MORSKI написа:
ivan40 написа:
snakebite написа:Темата е леко глуповата. Навсякъде в България има хубави жени, дори и в наше "село" има ! В големите градове просто има повече като бройка и се носят по-модерно, и затова ви се виждат по-хубави от другите :)
Ако трябва да дам класация все пак , за мен най-големите красавици са в Плевен - от градовете над 100 000 примерно.И въпреки че съм от провинцията, смятам че софиянки са най-готините и непосредствени жени като характер, така че един глас и за тях :)

Явно не си стъпвал в Пловдив.Аз съм обиколил България многократно,и съм убеден в правотата си,а не като варненеца да стигна до плажа .

Обиколил си ти- сигурно си бил с кашон на главата :lol: Най-много да си обиколил до гара Филипово или до Тракия :lol: И аз съм убеден в правотата си, но се аргументирам за разлика от теб. А ти си изписал някакви небивали глупости. Личи си, че във Варна си бил, ама само в съня си. Това с турците изби рибата, като точно те процентно почти ги няма в града :lol: По-логично е аз да кажа, че в Пловдив има само черни момичета от ромски произход и всички са караконджули... То бива заблуденост, ама това минава границите... Въобще не са ви толкова хубави момичетата- даже видео бях пуснал в спам темата от Мис Пловдив- само караконджули се бяха събрали. И не знам къде си обикалял, но съм бил във всички градове, които си изброил освен в Стара Загора. Така че не считай, че твоето мнение е най-обективно и единствено.

Пич,стегни се бе майна!Ти сериозно ли го мислиш т'ва дето си го написал?Далеч си от истината да знаеш.Между другото преди време Е.Калканджиева заяви по Канал 1,че най-хубавите момичета са в Пловдив,след туй в Плевен и в Благоевград.
Канарче!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юни 2012 13:38

Морски,май цяла България ви е разкрила,че сте много зле :lol: Само вие не се усещате :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2012 14:01

CTAHKO написа:Морски,май цяла България ви е разкрила,че сте много зле :lol: Само вие не се усещате :lol: :lol: :lol:

Обаче ти опорито си просиш да върнем старата дискусия и си просиш храната :? Да и заради това, че са ни "разкрили" сумати хора са посочили Варна в темата, дето даже не са от града. И не виждам някой дург освен майните да пише тук нещо като теб срещу Варна- а тяхната омраза към Варна е всеизвестна и всепризната. Те мразят повече Варна, отколкото обичат града си. То се вижда и тук де. Не могат да приемат, че вече не са втори по големина град, сякаш е повод за гордост градът ти да се пълни с всякакви (като теб например) и да е втори трети или пети.Такава комплексарщина не съм виждал никъде другаде. Даже с Бургас няма такава вражда. Така че да ми посочваш, че са ни "разкрили" точно те, мерси. Пловдивчанин може да изкара, че във Варна живеят 5 човека стига Пловдив да е над :lol: Признах го обаче Иванушка, по-голяма глупост и от теб изръси. Да очаквам скоро да се появи друг "герой" от тепетата или "успял" като теб във Варна и да изкара жените във Варна от азиатски произход, друг от Марс :lol: с какви бяха елипсводини глави, квадратни (добро въображение имате поне) ще се задавите чак в злобичката си, лошото е, че не се усещате.
Последна промяна от MORSKI на 05 юни 2012 14:24, променено общо 4 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2012 14:05

vks1 написа:Пич,стегни се бе майна!Ти сериозно ли го мислиш т'ва дето си го написал?Далеч си от истината да знаеш.Между другото преди време Е.Калканджиева заяви по Канал 1,че най-хубавите момичета са в Пловдив,след туй в Плевен и в Благоевград.

По същия начин както Иванчо си вярва на глупостите, така и аз смятам това, което съм написал. Няма какво да се стягам по-големи глупости за града ми не бях чел никъде. То бива комплексарщина, ама това минава границите.... Не знам дали аз съм далеч от истината, но твърденията на Иванушка са истина точно толкова, колкото Обама е бял :lol:
Иначе боли ме фара какво е казала магистралката Калканджиева. То варненките са избрани за пето място в света в международна класация, ако ще говорим кой какво казал или посочил ;) Някак по-престижно е от Калканджиева не мислиш ли :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юни 2012 14:25

Абе ти като си толкова успял и като ви е толкова хубав града и жените,защо си избягал в другия край на България бе :lol: :lol: :lol: А и съм сигурен,че риятелката ти(ако има коя да те търпи) не е варненка :lol:

П.П. Няма какво да се връщаме на старата тема 8-) И не приказвай за Пловдив,щото вие сте тези с комплексите :lol: Пък това твоето си е състезание с един кон.Никой не се състезава с теб,а ти се състезаваш с всички и накрая пак втори пристигаш :lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2012 14:32

CTAHKO написа:Абе ти като си толкова успял и като ви е толкова хубав града и жените,защо си избягал в другия край на България бе :lol: :lol: :lol: А и съм сигурен,че риятелката ти(ако има коя да те търпи) не е варненка :lol:

[offtopic]ахахахах, сигурен бил той :lol: Ти освен "специалист" се оказа и екстрасенс, ама както и с жените не те бива, така и в прогнозите не те бива. Приятелката ми си е точно варненка, даже като разбра какви глупости се пишат тук за варненките се изсмя на глупостта ти :lol: Точно защото имам поглед върху момичетата от всички големи градове, имам познати от всички места на България мога да оценя, че от варненки по-хубави може да се каже, че са само в Търново. Но там е логично по-малък град, доста студентки от цялата страна. По-скоро въпросът е кой ще те търпи теб- кой те знае какво плашило си, а говориш небивалици как момичетата в даден град били дебели с квадратни , елипсовеидни или т.н глави :lol: Голям чекиджия си така като гледам от злобата ти и мненията ти. А аз никъде не съм бягал, имам си роднини в София и за разлика от теб не храна град, в който се подвизавам в момента ;) Комплексарите и злобите обаче се надушвате и тази тема го доказва :lol: А кой с когпо се състезавал си личи от глупостите, които продължаваш да бълваш и в тази тема. Никой не те пита за мнение, изказал си го вече и се включва изведнъж със злоблив коментар - ааа видиш ли и други мразят като мен Варна- виждаш ли. Такова поведение и в детската градина няма. Аз няма с кого да се съревновавам в този форум- още повече в тази тема. С нелепи хора без грам акъл няма какво да се съреВновам- то ако човек ти прочете безумиците ще се хване за главата. Толкова издишаш, че няма накъде повече. Даже ми писаха на ЛС как може да пишеш такива глупости и защо съм ти отговарял на нелепата особа :lol: Толкова за твоята особа - не заслужаваш повече внимание нелеп си. А за майните- личи си кой е комплексар- в темата никой варненец не е казал какви караконджули има в Пловдив, преди майната Иван да излее кофа с помия за Варна. После кой бил комплексар.[/offtopic]
Последна промяна от MORSKI на 05 юни 2012 15:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 юни 2012 15:02

MORSKI написа:
CTAHKO написа:Абе ти като си толкова успял и като ви е толкова хубав града и жените,защо си избягал в другия край на България бе :lol: А и съм сигурен,че риятелката ти(ако има коя да те търпи) не е варненка :lol:

[offtopic]ахахахах, сигурен бил той.Ти освен "специалист" се оказа и екстрасенс, ама както и с жените не те бива, така и в прогнозите не те бива. Приятелката ми си е точно варненка, даже като разбра какви глупости се пишат тук за варненките се изсмя на глупостта ти.Точно защото имам поглед върху момичетата от всички големи градове, имам познати от всички места на България мога да оценя, че от варненки по-хубави може да се каже, че са само в Търново. Но там е логично по-малък град, доста студентки от цялата страна. По-скоро въпросът е кой ще те търпи теб- кой те знае какво плашило си, а говориш небивалици как момичетата в даден град били дебели с квадратни , елипсовеидни или т.н глави . Голям чекиджия си така като гледам от злобата ти и мненията ти. А аз никъде не съм бягал, имам си роднини в София и за разлика от теб не храна град, в който се подвизавам в момента ;) Комплексарите и злобите обаче се надушвате и тази тема го доказва :lol: Толкова за твоята особа - не заслужаваш повече внимание нелеп си[/offtopic]

Пак не отговори на въпроса"Защо си избягал от Варна".Родословното ти дърво въобще не ме интересува :roll: А още по-тъжното е,че си мислиш,че само ти имаш роднини в София и е голяма рядкост и голям лукс :lol: В Търново имало студентки,ами във Варна няма ли бе Моби Дик :lol: Има не само студенти,а и туристи.не разбра ли,че умните и интелигентни хора вярват на очите си,а не на това,кой,какво написал.Разбери,че няма как на черното да кажеш бяло.Пък като прочетох и предните ти постове в тази тема какви си ги къдрил...оле майко :lol: Радвай се на късокраките варненки с големите здници,дето ги отклеждат за китова маз и не се опитвай да ни ги пробутваш на нас истинските естети.Що се отнася до приятелката ти...или ти си с нея от съжаление или е обратното,тя е с теб от съжаление :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 юни 2012 15:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”