Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Cayman
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Cayman » 05 юни 2012 00:05

milen.hristov написа:Не се заяждам просто критерият ми е по-висок, като за играчи на Левски. Не става само с желание(Старокин се старае), трябва и класа (е извинявайа но и аз съм по-добър футболист от този)

Най-добрият вариант е да не го продават.Ако не бъркам пролетта в 6 мача игра като дефанзивен халф-много топки открадна и най важното имахме боец в центъра на терена.Идеален е за резерва на Пелето(ако играе като дефанзивен халф ) и Нуно Пинто ако някой от тях двамата се контузи или е наказан заради картони.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 05 юни 2012 00:09

Cayman написа:
milen.hristov написа:Не се заяждам просто критерият ми е по-висок, като за играчи на Левски. Не става само с желание(Старокин се старае), трябва и класа (е извинявайа но и аз съм по-добър футболист от този)

Най-добрият вариант е да не го продават.Ако не бъркам пролетта в 6 мача игра като дефанзивен халф-много топки открадна и най важното имахме боец в центъра на терена.Идеален е за резерва на Пелето(ако играе като дефанзивен халф ) и Нуно Пинто ако някой от тях двамата се контузи или е наказан заради картони.

Аз също съм на мнение че Старокин е добър и може да бъде много полезен в новия Левски, независимо дали като резерва или титуляр. Това ще се зависи от селекцията. В началото тръгна слабичко, но втория полусезон беше един от най-стабилните (които бяха малко), далеч по-стабилен от Гаджев, Димов, Цветков или Грийн. За мен лично Пелето няма да е по-полезен от Старокин.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 05 юни 2012 00:18

tzvetan_tee написа:Аз също съм на мнение че Старокин е добър и може да бъде много полезен в новия Левски, независимо дали като резерва или титуляр. Това ще се зависи от селекцията. В началото тръгна слабичко, но втория полусезон беше един от най-стабилните (които бяха малко), далеч по-стабилен от Гаджев, Димов, Цветков или Грийн. За мен лично Пелето няма да е по-полезен от Старокин.

Има много примери когато български футболист се завръща от чужбина да завърши кариерата си в България и става най-добре играещият футболист в отбора.100% съм сигурен че есента Пелето ще е над всички в Левски и предполагам че пролетта ще му спадне малко формата но пак ще играе добре.Това стана като традиция.Пелето има огромен опит зад граница и е свикнал на друг режим много по тежък отколкото в България.Тук ще мачка наред.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2012 00:42

milen.hristov написа:
Cayman написа:
milen.hristov написа:То файда от футболисти като него и любимеца ми Старокин няма

Ти вече се заяждаш със Старокин.Есента като ляв бек беше много зле,но пролетта в мачовете в които беше дефанзивен халф се представи добре.Заслужава втори шанс.

Не се заяждам просто критерият ми е по-висок, като за играчи на Левски. Не става само с желание(Старокин се старае), трябва и класа (е извинявайа но и аз съм по-добър футболист от този)

Във "високия" ти критерий за играчи на Левски как се "вписват" Н.Милованович,Ал.Дионисиев,Св.Бърканичков,Р.Гаучо,М.Савич,Л.Ферейра,У.Батиста,Бр.Рахим,С.Зимонич,Л.Любенов,Ат.Борносузов,...
Всички те доведени от...познай кой?

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 05 юни 2012 09:15

blue avalanche написа:Във "високия" ти критерий за играчи на Левски как се "вписват" Н.Милованович,Ал.Дионисиев,Св.Бърканичков,Р.Гаучо,М.Савич,Л.Ферейра,У.Батиста,Бр.Рахим,С.Зимонич,Л.Любенов,Ат.Борносузов,...

Ехеее, аз тия половината ги бях забравил... :mrgreen:

Даже тези Ферейра и Батиста играли ли са въобще?

А Гарба Лавал по кое време се пръкна? Заедно с някакъв Джъстис Кристофър играеха май...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 юни 2012 09:22

Вие момци вече си говорите наизуст!!! На Левски наистина му трябват поне минимум 10 нови КЛАСНИ футболисти, да не кажа 12 или 13!!! Но така СЕРИОЗЕН футбол не се прави!!! Вие искате явно да продължаваме простотията на Гонзо и на всеки 6 месеца да взимаме по 8 или 10 нови футболисти? От това файда НЯМА!!! Така не се прави ОТБОР а се правят ДАЛАВЕРИ!!! Прав е Иво и Илиан да твърдят, че искат 6 или максимум до 8 нови футболисти. Защото няма как да се смени целият отбор за 6 месеца, това е ПЪЛЕН АБСУРД и няма нищо общо с ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ КОЛЕКТИВЕН СПОРТ!!! Няма колективен спортен отбор на света в който на всеки сезон да сменяш почти целият си отбор и да търсиш успехи!!! Това е несериозно и аматьорско. Да в Левски е пълно със слаби футболисти доведени от Гонзо, но сега е време да се изгонят най-слабите и тези които вече не им се играе при нас. А зимата да се вземат най-много 3 нови футболисти, другото лято пак толкова. Да се налагат и най-талантливите юноши, да се изгради стратегия за първият отбор и най-вече ОТБОР. А не да махаме по целият отбор на сезон и да си мислим, че правим нещо!!! Да съгласен съм, че футболисти като И.Иванов, Башлиев, Старокин и Димов не са за Левски, дори и още няколко имена но не това лято е времето да ги сменяме тях. На първо време трябва да махнем по-големите дървета от тях Младенов, Милиев, Станчев както и тези дето не им се играе в Левски (Гаджев), Тасевски, Грийн и Митрев вече напуснаха.Като сложим и Диамунтен, Калво и Жуниор стават 9 напускащи, мисля, че бройката между 6 и 8 нови футболисти плюс по-сериозно налагане на юношите, трябва да замени също толкова напускащи и това е правилно решение!!! А не да изгоним на куп 15 футболисти и да вземем 15 нови? Те за кога ще се обиграват, като още юли имаме мачове!!! Така просто отбор не се прави хора, другото са фенски капризи!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юни 2012 09:29

RIR написа:
blue avalanche написа:Във "високия" ти критерий за играчи на Левски как се "вписват" Н.Милованович,Ал.Дионисиев,Св.Бърканичков,Р.Гаучо,М.Савич,Л.Ферейра,У.Батиста,Бр.Рахим,С.Зимонич,Л.Любенов,Ат.Борносузов,...

Ехеее, аз тия половината ги бях забравил... :mrgreen:

Даже тези Ферейра и Батиста играли ли са въобще?

А Гарба Лавал по кое време се пръкна? Заедно с някакъв Джъстис Кристофър играеха май...

Гарба Лавал поне беше национал на Нигерия.И то нелош.
Иначе "звездите" Ферейра и Батиста са с 3 и 1 мач съответно.Дж.Кристофър-с 4 мача.
Има и още "странни птици" ала Н.Сираков:
Кайнов(4 мача),Ковал(6 мача),Ференци(6 мача),Шунейко(2 мача),...
Очаквам с нетърпение компетентната оценка на "човека с високите критерии". :mrgreen:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 05 юни 2012 09:41

Той Наско имаше един голям провал, доведоха Радимов и вместо с него да атакуваме лигата го изгониха за да вземат двама сърби от Звезда които искаше Люпко, но те така и не дойдоха, а вместо това изхвърлиха Радимов с някаква зверска завера.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 05 юни 2012 09:50

Avanti_Ragazzi написа:Вие момци вече си говорите наизуст!!! На Левски наистина му трябват поне минимум 10 нови КЛАСНИ футболисти, да не кажа 12 или 13!!! Но така СЕРИОЗЕН футбол не се прави!!! Вие искате явно да продължаваме простотията на Гонзо и на всеки 6 месеца да взимаме по 8 или 10 нови футболисти? От това файда НЯМА!!! Така не се прави ОТБОР а се правят ДАЛАВЕРИ!!! Прав е Иво и Илиан да твърдят, че искат 6 или максимум до 8 нови футболисти. Защото няма как да се смени целият отбор за 6 месеца, това е ПЪЛЕН АБСУРД и няма нищо общо с ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ КОЛЕКТИВЕН СПОРТ!!! Няма колективен спортен отбор на света в който на всеки сезон да сменяш почти целият си отбор и да търсиш успехи!!! Това е несериозно и аматьорско. Да в Левски е пълно със слаби футболисти доведени от Гонзо, но сега е време да се изгонят най-слабите и тези които вече не им се играе при нас. А зимата да се вземат най-много 3 нови футболисти, другото лято пак толкова. Да се налагат и най-талантливите юноши, да се изгради стратегия за първият отбор и най-вече ОТБОР. А не да махаме по целият отбор на сезон и да си мислим, че правим нещо!!! Да съгласен съм, че футболисти като И.Иванов, Башлиев, Старокин и Димов не са за Левски, дори и още няколко имена но не това лято е времето да ги сменяме тях. На първо време трябва да махнем по-големите дървета от тях Младенов, Милиев, Станчев както и тези дето не им се играе в Левски (Гаджев), Тасевски, Грийн и Митрев вече напуснаха.Като сложим и Диамунтен, Калво и Жуниор стават 9 напускащи, мисля, че бройката между 6 и 8 нови футболисти плюс по-сериозно налагане на юношите, трябва да замени също толкова напускащи и това е правилно решение!!! А не да изгоним на куп 15 футболисти и да вземем 15 нови? Те за кога ще се обиграват, като още юли имаме мачове!!! Така просто отбор не се прави хора, другото са фенски капризи!!!

Евалата , най-накрая едно свястно мнение !!! Съгласен съм с всичко освен със задължителното махане на Станчев (става за резерва) и другото, което е, силно се надявам Жуниор да остане !!! Трябват ни защитник (може и двама), 3 халфа + нападател - това са задължителните постове за подсилване ! :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 юни 2012 09:52

Ама и аз съм ПОЧТИ съгласен. Само сметнете, когато се контузят 3-4 основни играча, к'во праими тУгавЪ? Ще ги заместят?!

Върни се в “Архив”