Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: тактиката за будапеща!!!!!!!

Мнениеот slavi_1914 » 22 авг 2009 02:00

mormona написа:
slavi_1914 написа:quote]
Според мене Христов нищо няма да направи пак.Няма нужда да почва.Можеби Еньо или Ортега.А и да се включи в резервите Марян Огнянов.И можеби да почнем с двама в атака.Незнам само с един чист нападател и отзад да се включват бърдон и по крилата Зе и Йо... незнам.За мен трябва да е нещо от типа 4-3-3.Може и 4-4-2.Ма така 4 - 2 - 3 - 1 ... някак, не ми се струва да вкараме така 2 гола !

Даваме шанс на Рабех нека дадем и на Г.Хр. току виж се отплатил и ни опроваргал.
PS: Вчера я разисквахме темата за Г.Х. достатъчно и аз споделям твоето мнение,но не мисля,че именно Еньо и Ортега ще го заместят добре. ШКОЛАТА Е ИСТИНАТА !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Мнениеот Doctor Who » 22 авг 2009 02:03

Христов нищо няма да направи пак.

и ако го смени Еньо и ще направи ли нещо вече? или цялата схема ни е объркана? :roll:

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 22 авг 2009 04:14

аз между другото си мисля точно това,че Дебрецен след тая победа в София ще излязат супер н.асрани като домакини,точно щото едва ли не вече се чака да влезат в ШЛ на 100%,а в крайна сметка и те не са особено готови за там... да не говориме,че след 1-2 тук,в Будапеща ще се чудят да пазят резултата или да атакуват. дано Достанич и Гонзо се възползват от това и измислят печеливша тактика. можем да ги излъжем,дори без да ги надиграваме!

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 22 авг 2009 06:05

Важното е, че можем да ги победим! Пък наистина, каквото стане. Нека видим как момчетата изяждат тревата на терена там. Да се раздадат докрай. Пък после, какъвто ни е късметът. Две опасения:
1. Ако ония забъркат бетон и пазят резултата. Кофти е, трудно играем срещу такива противници.
2. Ако наистина играят Живко Миланов и Жо, дали няма да са на 50 % поради неотшумелите си травми?
Аре, успех и да са ни живи и здрави!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 авг 2009 07:15

Sole написа:Гледах и двата мача: ЛС-Дебре и Батето-Литекс. Просто БАТЕ е много по-класен отбор от Дебрецен. Истината е,че Дебрецен изглежда силен само на фона на Левски :!:

:mrgreen:

За кой БАТЕ говориш ?! Ако говориш за миналогодишния, може и да се съглася, но сега БАТE са с нови футболисти и са доста по-слаби !
А за "Дебрецен" мога да тикажа, че отдавна в София не беше гостувал отбор от Източна Европа от такава класа ! Не съм нито син, нито червен фен, но съм убеден, че ако "Дебрецен" хванат "Динамо Москва" ще ги скършат !
Истината е, че от трите съперника на българските отбори най-силен е "Дебрецен ", по-слаби са "Динамо Москва", а най-слаб е БАТЕ ! Това са фактите след първите мачове !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 22 авг 2009 08:18

от тактика файда няма. 2 чисти гола са трудна задача

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 22 авг 2009 08:53

пичове, тия наще ако почнат да атакуват още от първата минута, ще се изморят много бързо и ще се простим със шансовете си... особено ако играе онова дърво Йовов
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

batmana
Контакти:

Мнениеот batmana » 22 авг 2009 09:24

Няколко от вас вече го казаха - даже да получим гол, не се променя нищо в реванша, защото търсим минимум 2, а 1-2 е добър резултат за нас. Трябва да им се внуши това на момчетата, за да не налеят бетона при евентуален гол на Дебрецен. А наистина и на нас ни се иска да сме като Барса на Кройф дето наистина викаше, че колкото и гола да им вкарат, те ще бият с 1 повече, ама още не сме видяли такъв мач... Естествено като всички фенове и аз имам мнение за състава и тактиката, но ще се въздържа да се правя на треньор и ще кажа - който и да излезе да знае, че играе за Левски и да не го е страх от нищо!

САМО ЛЕВСКИ

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 22 авг 2009 09:41

Blue World Order написа:аз между другото си мисля точно това,че Дебрецен след тая победа в София ще излязат супер н.асрани като домакини,точно щото едва ли не вече се чака да влезат в ШЛ на 100%,а в крайна сметка и те не са особено готови за там... да не говориме,че след 1-2 тук,в Будапеща ще се чудят да пазят резултата или да атакуват. дано Достанич и Гонзо се възползват от това и измислят печеливша тактика. можем да ги излъжем,дори без да ги надиграваме!

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
Хахахахахахаха... Ще ли да излязат като н.срани... Не стига дето ви биха като тъпани насред София, не стига дето ви надиграха отвсякъде, ами и продължавате да говорите супернеадекватни приказки. Нещо дрогата ли е кофти, а пич? То бива да сте коне с капаци и да не виждате реалността, ама това вашето на нищо не прилича.

Моята прогноза за реванша Дебрецен - Левски....твърдо 2:0!
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 22 авг 2009 09:51

Doctor Who написа:
Ей пич,знаеш ли кой са на-големите успехи на левски последните 20 години?

победата над Сиони за мен е по важна/ценна, от времето на 1:7 насам. 8-)
тва да бием цска София е нещо рутинно. по са ми напрегнати мачовете в Пловдив, Варна и Перник последно време.. :mrgreen:

тия Сиони какво са спечелили,или май само с левски са играли
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Архив”