Пуснаха шефа на "София-Запад" под гаранция
Председателят на фенклуба на "Левски" "София-Запад" Антон Калчев отново е на свобода, след като беше пуснат от ареста. Той заедно с Кирил Муртов, Камен Балбузанов-Куката и Кирил Киров бяха задържани на 1 юни при операция на ГДБОП срещу разпространение на наркотици. Калчев и другите лица са сочени за част от групата на Христофорос Аманатидис-Таки.
Софийски градски съд, който гледа мерките за неотклонение на четиримата мъже, реши да остави в ареста само 29-годишния Киров по прякор Кирчо Руския. Според съда за него има достатъчно данни за авторство, както и за това, че ако бъде освободен, има опасност да извърши ново престъпление.
Шефът на "София-Запад" Антон Калчев-Тони Застраховката пък беше освободен под парична гаранция от 5000 лева. Вкъщи си отиват още Камен Балбузанов-Куката и връстникът му - Кирил Муртов.
наркомани...
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Пуснаха шефа на "София-Запад" под гаранция
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Пуснаха шефа на "София-Запад" под гаранция
Жалко!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Справедливост за Антон, Кирил, Камен и Кирил 
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- the_blue_fan
- Контакти:
-
BultraStyle
- Контакти:
Гаранция и този престъпник няма да го осъдят да лежи .
the_blue_fan написа:Най-малкото сега трябва да има нов шеф!
Съмнявам се. Дори и да посочат ново лице, тоя пак ще движи нещата от заден план.
vaskonti написа:Справедливост за Антон, Кирил, Камен и Кирил
Надявам се да се бъзикаш - едва ли има нормален Левскар, който да стои зад тези плакати.
Когато видях за пръв път плаката "Справедливост за Ицо и Любо" (белия, написан със спрей) си мислех, че наш'те се бъзикат за данъците на Стоичков и проблемите на Любо покрай онова заведение (ако не се лъжа). И макар че би било тъпо, бе далеч по-логично отколкото да защитават тези псевдофенове на отбора.
Те може и да си мислят, че обичат Левски, но не са разбрали ценностите на отбора и клуба, т.е. обичат нещо различно от нас.
Естествено, че не се бъзикам! Но иронията ми е насочена към идиотчетата, издигнали въпросния лозунг, а съм убеден, че и в този форум все ще се намерят такива, които да защитават тия престъпници! Далеч съм от мисълта, че само в синята агитка ги има, но там просто са най-изявени или поне са на показ!
[center]I'll be the savior of you all
- Captain Stottlemeyer
Интересно, колко души освен авторчето и някои червени фенчета (включително модове) ще осмислят деня си чрез участието с "ценни" мнения по темата, които казват много "нови" и "съществени" неща за живота. 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
vaskonti написа:Далеч съм от мисълта, че само в синята агитка ги има, но там просто са най-изявени или поне са на показ!
С това, за съжаление, си прав.
Лошото е, че тези идиоти могат да бъдат изгонени от Б само ако има воля на ръководството, но Тонев се заигра с тях още след 3-4 дни на поста си, макар че тия плакати със "справедливостите" поизчезнаха напоследък.
Тъпото е, че вместо колегите му от София Запад да го хванат, да го смачкат от бой и да го изхвърлят като мръсно коте от фенклуба, защото срами името на отбора, те сигурно са отишли да му платят гаранцията.
Този Балбузанов ми е познат като име..Не беше ли някаква плевенска мутра?