В кой град са най-красивите жени в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: В кой град са най-красивите жени в България?

Мнениеот snakebite » 05 юни 2012 00:17

ivan40 написа:
snakebite написа:Темата е леко глуповата. Навсякъде в България има хубави жени, дори и в наше "село" има ! В големите градове просто има повече като бройка и се носят по-модерно, и затова ви се виждат по-хубави от другите :)
Ако трябва да дам класация все пак , за мен най-големите красавици са в Плевен - от градовете над 100 000 примерно.И въпреки че съм от провинцията, смятам че софиянки са най-готините и непосредствени жени като характер, така че един глас и за тях :)

Явно не си стъпвал в Пловдив.Аз съм обиколил България многократно,и съм убеден в правотата си,а не като варненеца да стигна до плажа .

Ходил съм във всички големи градове над 100 000, и то не по един път :)..Така че считай мнението ми за обективно :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2012 00:18

ivan40 написа:
snakebite написа:Темата е леко глуповата. Навсякъде в България има хубави жени, дори и в наше "село" има ! В големите градове просто има повече като бройка и се носят по-модерно, и затова ви се виждат по-хубави от другите :)
Ако трябва да дам класация все пак , за мен най-големите красавици са в Плевен - от градовете над 100 000 примерно.И въпреки че съм от провинцията, смятам че софиянки са най-готините и непосредствени жени като характер, така че един глас и за тях :)

Явно не си стъпвал в Пловдив.Аз съм обиколил България многократно,и съм убеден в правотата си,а не като варненеца да стигна до плажа .

Обиколил си ти- сигурно си бил с кашон на главата :lol: Най-много да си обиколил до гара Филипово или до Тракия :lol: И аз съм убеден в правотата си, но се аргументирам за разлика от теб. А ти си изписал някакви небивали глупости. Личи си, че във Варна си бил, ама само в съня си. Това с турците изби рибата, като точно те процентно почти ги няма в града :lol: По-логично е аз да кажа, че в Пловдив има само черни момичета от ромски произход и всички са караконджули... То бива заблуденост, ама това минава границите... Въобще не са ви толкова хубави момичетата- даже видео бях пуснал в спам темата от Мис Пловдив- само караконджули се бяха събрали. И не знам къде си обикалял, но съм бил във всички градове, които си изброил освен в Стара Загора. Така че не считай, че твоето мнение е най-обективно и единствено.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 юни 2012 00:26

MORSKI написа:
ivan40 написа:

Обиколил си ти- сигурно си бил с кашон на главата :lol: Най-много да си обиколил до гара Филипово или до Тракия :lol: И аз съм убеден в правотата си, но се аргументирам за разлика от теб. А ти си изписал някакви небивали глупости. Личи си, че във Варна си бил, ама само в съня си. Това с турците изби рибата, като точно те процентно почти ги няма в града :lol: По-логично е аз да кажа, че в Пловдив има само черни момичета от ромски произход и всички са караконджули... То бива заблуденост, ама това минава границите... Въобще не са ви толкова хубави момичетата- даже видео бях пуснал в спам темата от Мис Пловдив- само караконджули се бяха събрали. И не знам къде си обикалял, но съм бил във всички градове, които си изброил освен в Стара Загора. Така че не считай, че твоето мнение е най-обективно и единствено.

Не само сте грозни ами и диви селяни.А във Варна стъпвам поне 10ПЪТИ в годината,ти колко пъти стъпи в Пловдив драскачо.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 юни 2012 00:27

MORSKI написа:
ivan40 написа:

Не само сте грозни ами и диви селяни.А във Варна стъпвам поне 10ПЪТИ в годината,ти колко пъти стъпи в Пловдив драскачо.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 юни 2012 00:27

Не виждам никаква разлика честно казано между Северна и Южна България, и да се твърди че повечето красавици са в Южна България е смешно. В Южна България имат склонност да се натокат, облякат, и да се впуснат по - главната, това ги прави по- забележими, но не и по -красиви. Чисто географски няма как също да има аргумент, съседи на Южна България са Турция и Гърция, страни с не до там красиви жени, докато Северна България граничи с Румъния, а румънките определно са едни от най-красивите в Европа !!. Безмислен е спора, и темата е фрийк както казах...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2012 00:31

ivan40 написа:Не само сте грозни ами и диви селяни.А във Варна стъпвам поне 10ПЪТИ в годината,ти колко пъти стъпи в Пловдив драскачо.

Казаха най-дивите "граждани" в цяла България. Неслучайно за вас даже бяха направили и скеч за майната.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GiT8sZR9rxM[/youtube]
Достатъчно съм стъпвал в Пловдив, за да знам какво представлява, драскач си ти. Стъпвал бил - сигурно си стъпвал в Девня или Белослав :lol: Личи си колко си стъпвал., По-злобно, нелепо, смешно и лишено от истина изказване трудно може да се роди... И не ми говори за Варна, че да не почна аз да говоря за това колко елементи от ромски произход има в града ви и с какво сте известни. И колко грозни и малоумни момичета и момчета видях на вашата главна. Ей такива елементи като теб ми развалят впечатлението от иначе нелошия град.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 юни 2012 00:36

MORSKI написа:
ivan40 написа:Не само сте грозни ами и диви селяни.А във Варна стъпвам поне 10ПЪТИ в годината,ти колко пъти стъпи в Пловдив драскачо.

Казаха най-дивите селяни в цяла България. Неслучайно за вас даже бяха направили и скеч за майната.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GiT8sZR9rxM[/youtube]
Достатъчно съм стъпвал в Пловдив, за да знам какво представлява, драскач си ти. Стъпвал бил - сигурно си стъпвал в Девня или Белослав :lol: Личи си колко си стъпвал., По-злобно, нелепо, смешно и лишено от истина изказване трудно може да се роди... И не ми говори за Варна, че да не почна аз да говоря за това колко елементи от ромски произход има в града ви и с какво сте известни. И колко грозни и малоумни момичета и момчета видях на вашата главна. Ей такива елементи като теб ми развалят впечатлението от иначе нелошия град.

И в Суворово съм съм стъпвал,а вашите със загара са малко :idea: или ги избелвате :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 юни 2012 00:48

Тебе какъв комплекс те тресе майко.... Докато не се сравните по природа, история, големина, жени и големина на чеповете няма да мирясате. Колкото сте по-черни в майнатаун толкова сте по комплексирани май. Айде канарче отлитай си в клетката. При "легендарния" Ботев Пд/Сопот :lol: :lol:

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 05 юни 2012 10:21

MORSKI написа:
rebel написа:Варна - там няма неизневерила жена

От личен опит ли говориш :lol: Защото това са глупости. Аз например не познавам такива, които да изневеряват, а хич да не е познавам много момичета от града ми. Виж мъжете сме друго нещо- с тези рускини, полякини и т.н доста малко мъже не изневеряват :lol: Иначе и по другите примери не съм много съгласен с теб- в Плевен още си седят зад славата- доста трябва да се внимава с тях.

Тъкмо щях да пускам тема "В кой град са най-наивните мъже" и ти я обезсмисли.BTW,не си ли се замислял какво правят мъжете от другите градове-гости на Варна,при положение,че местните полови атлети са ангажирали къде-що има рускини,полякини и т.н.

[offtopic]Пробвай със снимка на жена ти(приятелката) :evil:[/offtopic]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Архив”