Дойдат ли четворката от Литекс смятайте че влизаме в играта. Ако ли не, ще бъдем фактор но ще разчитаме на стабилно развиване. Всеки сам да преценя кой вариант е по-добър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rump_shaker написа:От всички спекулации до момента за 4ката от Литекс, за Мицански и Сърмов едно трябва да ни е ясно. Ако се случи трансфер посока Литекс - Ботев смятайте че щем не щем ще атакуваме Европа. И тук не говорим за желание на Цветан Ваислев ами за бизнес. Гришата дава своите футболисти срещу 50 процента от трансферна сума. В който и отбор да ги изпрати, този отбор ще трябва да играе догодина в Еропа, иначе тези футболисти ще струват точно НУЛА....
Дойдат ли четворката от Литекс смятайте че влизаме в играта. Ако ли не, ще бъдем фактор но ще разчитаме на стабилно развиване. Всеки сам да преценя кой вариант е по-добър
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Вие феновете на Ботев наистина ли мислите,че това е добра новина?Феро е от най-некадърните треньори които някога съм виждал това си е лично мое мнение де.
BP1912 написа:rump_shaker написа:От всички спекулации до момента за 4ката от Литекс, за Мицански и Сърмов едно трябва да ни е ясно. Ако се случи трансфер посока Литекс - Ботев смятайте че щем не щем ще атакуваме Европа. И тук не говорим за желание на Цветан Ваислев ами за бизнес. Гришата дава своите футболисти срещу 50 процента от трансферна сума. В който и отбор да ги изпрати, този отбор ще трябва да играе догодина в Еропа, иначе тези футболисти ще струват точно НУЛА....
Влизал съм в много пререкания с теб но в случая твоето мнение е на 100% вярно и според мен.Важното е че и при двата варианта ние пак сме там-на стадиона.
Yellow blood написа:Аз, доколкото се ориентирах от писанията за футболистите от Литекс (ако изобщо излязат верни), става въпрос и за трансферна сума сега и за бъдещи 50% при продажба. Така че съвсем няма да са за 0 лева сега. По-скоро приспадане на кредити м/у ЦВ и ГГ. Но е факт, че привличането на подобна петица от Литекс би следвало да ни говори за доста високи амбиции още този сезон. Аз обаче, предлагам ние да се настроим по-скоро за 6-7 място. Така ще е по-добре и за спортно-техническото ръководство и за нас самите. Ако още от първия мач ги натиснем с очаквания за титла и/или купа или най-малко евротурнири, си мисля, че може да си причиним драмите от сезона в Б група. А и си запазваме възможността да бъдем изненадани приятно, а не неприятно, както в обратния вариант.
Нека да оставим хората да работят спокойно, стига с това гонене на резултати на всяка цена, за да не се получи обратен ефект. Вече сме в А група, и нека да градим отбор с бъдеще без да обременяваме младите футболисти с каквото и да било класиране.vhpvhp написа:Хубаво е ,че вече има уточнено име за треньор. Като за БГ - Ферарио е един приемлив , а може би и добър вариант... Ще видим. При всички положения той трябва да има един полусезон кредит на доверие. Защото на практика ще гради НОВ ОТБОР... Докато не видим завършена селекцията , не можем да спекулираме колко силен ще е този отбор , и какви конкретни цели трябва да преследва. Добрата новина е , че ЦВ напълно се вписа в желанието на голямата част от жълтата публика за една СИЛНА ЛЯТНА СЕЛЕКЦИЯ , успоредно с дългосрочните задачи , по които се работи в Клуба.Затова още от сега мога да предскажа , че каквато и да бъде крайната селекция , място в шестицата е минимума , което можем да очакваме... С оглед на това доколко бързо ще се сработи отбора , доколко бързо отделните линии ще придобият облик , доколко добре ще ни тръгнат първите мачове в Първенството ... можем да очакваме и по трудно адаптиране , но може /дай Боже/ да направим и ФУРОР. Докато столичните грандове и лудогорци се отплесват в ЕКТ , ние можем да ударим един добър точков актив и да се намесим като Важен Фактор нататък, нещо за което са зажаднели всички жълти фенове. Ако всичко това се подплати и с една добра игра, от това по-добро няма да има ...Дано
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта