Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот tzvetan_tee » 04 юни 2012 21:52

flo написа:Изображение

Хора ,я гледайте :roll: :roll: :roll: :o :o :o

Аз като отворя сайта, няма такова нещо. Или си правиш майтап, или някой хакер си е направил или пък по грешка предварително са го написали от управата на Левски...Едно е ясно, вече няма такова име в тимовия лист !
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

way
Контакти:

Мнениеот way » 04 юни 2012 22:06

flo написа:Изображение

Хора ,я гледайте :roll: :roll: :roll: :o :o :o

Аз не го виждам тоя :Д

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 04 юни 2012 23:03

Жалко,че тук няма фенове на Локомотив Пловдив да кажат в каква форма е този Даксон...Там имаше някви драми при него,върна се в Бразилия,после обратно в Локомотив...Вие какво мислите ще ни свърши ли работа и ако не съм в грешка - той класически плеймейкър ли е? :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 юни 2012 23:09

eelche написа:Жалко,че тук няма фенове на Локомотив Пловдив да кажат в каква форма е този Даксон...Там имаше някви драми при него,върна се в Бразилия,после обратно в Локомотив...Вие какво мислите ще ни свърши ли работа и ако не съм в грешка - той класически плеймейкър ли е? :roll:

Моето мнение е ,че Даксон е добър играч ,но играе на моменти. В някои мачове е перфектен и движи цялата игра на Локото ,а в други е пълна дупка. Иначе разполага със страхотен шут от далечна дистанция ;) Като цяло мисля ,че няма да е лошо да го привлечем. Илиан може да го вкара в добра форма и да стане ключов играч ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 04 юни 2012 23:26

turbogena написа:
eelche написа:Жалко,че тук няма фенове на Локомотив Пловдив да кажат в каква форма е този Даксон...Там имаше някви драми при него,върна се в Бразилия,после обратно в Локомотив...Вие какво мислите ще ни свърши ли работа и ако не съм в грешка - той класически плеймейкър ли е? :roll:

Моето мнение е ,че Даксон е добър играч ,но играе на моменти. В някои мачове е перфектен и движи цялата игра на Локото ,а в други е пълна дупка. Иначе разполага със страхотен шут от далечна дистанция ;) Като цяло мисля ,че няма да е лошо да го привлечем. Илиан може да го вкара в добра форма и да стане ключов играч ;)

Да,и аз мисля като теб. ;) Според мен ни трябва много добър централен нападател,но движещ се по терена,а не чакайки на "гьоме''. Експеримента с лек нападтел в лицето на Жуниньо не сполучи,въпреки че аз имах големи надежди спрямо него.Опцията с Мандриши "издиша" - той не е помирисвал футболен терен от месеци.Ако приемем,че сме споразумяли Даксон,ни трябва дефанзивен халф от който обаче да тръгва играта.Димов за мен няма място в новия Левски - той беше докаран от инж.Иванов и мисля е време да си ходи барабар с Младенов,Данчо Милиев,Иво Главата и виртуозния дузпаджия от Търнава Ицо Йовов - Кмета :lol:

И докато в другите линии все пак има някви опции,защитата лично на мен ми се струва трагедия! И Милиев и Диамутен(който се оказа чисто и просто "фанелка"),Старокин (тотално разочарование) Илиан не трябва да жали усилия и труд в изграждането на защитата. Има неписан футболен закон: "Защитата печели мача,атаката печели славата".
Дано успеем да привлечем абсолютно всички необходими и набелязани футболисти преди началото на подготовката,за да можем да влезем в битката за ЕКТ напълно подготвени.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юни 2012 23:37

BLUE CHAMPIONS написа:Сефте чувам, че искали да продават Димов :roll: В балона пак си пишат свободни съчинения.

То файда от футболисти като него и любимеца ми Старокин няма

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юни 2012 23:42

THE G.A.M.E написа:
I.A написа:Предпочитам добри играчи отколкото добри момчета, но некадърни играчи.При достатъчно добър контрол и финансови санкции няма да прави толкова проблеми Даксон.

Точно написано !

По-назад стана въпрос за Рабех ...
Ами как да прокопса с директор като "Гонзо" ?
Принципно повечето много добри играчи са си странни чешити, и отношението към тях трябва да е малко по-специално.

Защо при Сираков няма проблеми с дисциплината, с изключение на Радимов

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 04 юни 2012 23:44

milen.hristov написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Сефте чувам, че искали да продават Димов :roll: В балона пак си пишат свободни съчинения.

Ти вече се заяждаш със Старокин.Есента като ляв бек беше много зле,но пролетта в мачовете в които беше дефанзивен халф се представи добре.Заслужава втори шанс.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юни 2012 23:46

santiliana написа:
Laetitia написа:Да, вярно е, че и от ръководството зависи, ама в крайна сметка хората не са пъдари, че да вардят някого 24/7.
Трябва си и самодисциплина. Рабех колко пъти го предупреждаваха, глобяваха - е, не стана. Гарата - и той същият.
И все пак наистина ни трябват добри играчи, а не добри момчета...

както се казва: "Добрите момчета отиват в Рая, а лошите- където си искат!"

Абе аз като добро момче си държа на тезата, че добрите момчета винаги ще сме на мода.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юни 2012 23:50

Cayman написа:
milen.hristov написа:

Ти вече се заяждаш със Старокин.Есента като ляв бек беше много зле,но пролетта в мачовете в които беше дефанзивен халф се представи добре.Заслужава втори шанс.

Не се заяждам просто критерият ми е по-висок, като за играчи на Левски. Не става само с желание(Старокин се старае), трябва и класа (е извинявайа но и аз съм по-добър футболист от този)

Върни се в “Архив”