ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: италианеца пичони обещава победи над левски и цска

Мнениеот Don Rumen » 22 авг 2009 00:11

Сега ще ви обясня как ще бием левски: Ето излизат футболистите на Ботев Етов подава на Кочев той бие с глава и вкарва гол, след това Кочев с прекрасен пас подава на Етов( др, футболисти на Ботев не познавам) и той с отмерен удар вкарва в долния ляв ъгъл за два на нула и ето, че излизат и футболистите на левски на терена :lol: :lol: .
Аз разбрах вече едно нечовека не продава отбора и толкова!

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Мнениеот kostura_1912 » 22 авг 2009 00:32

delqnski47 написа:Според мене е измислица,но му пожелавам да издигне Ботев такъв какъвто го знаехме преди 2 години!

2 години ли?че ние от 10 сме на дъното заради един малоумник.велик отбор,скапан клуб и за всичко е виновен един глупак.дано умрев адски мъки :twisted:

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 22 авг 2009 00:37

Тоз Пичони е пален боклук след 6 кръг ще е изгонен.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 22 авг 2009 00:43

Това което става,наистина е нещо НЕНОРМАЛНО!

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 22 авг 2009 00:58

Пичони ли си ,мишони ли си,да ставаш да си заминаваш,че ни омръзна от БОКЛУЦИ!Ей ,егати и прокобието,което тегне над отбора...10г.вече..!!

canar4e
Контакти:

Re: Новия треньор - Енрико Пичка

Мнениеот canar4e » 22 авг 2009 01:06

birata1912 написа:
stg333 написа:да им таковам късмета как пък на такъв цървул налетяха, почти като Дражев е

не по4ти!на дражев му намериха цаката много бьрзо хем от БФС хем от община Бургас!!а на6ият хубавец не могат с прьст да барнат :cry: :cry: но природата ще си го вземе :twisted: :twisted: :twisted:

Ще го вземе след 20г.,ами до тогава?...Дай БОЖЕ ОЩЕ УТРЕ..ама ..

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 22 авг 2009 01:29

Интересно..Този ми прилича на строител, който строи панелки, обаче щом вече и италианските цигани идват в България и ни превземат, не знам..Може пък и от туризъм да е прехванал тена, знам ли..Вероятно в защитата на "Ботев" (до 1-2 седмици), ще се подвизава Матераци, Малдини и компания, а в полузащита ще си партнират Пирло и Камбиасо, няма смисъл да говорим за атаката, оптималният вариант ще е Балотели с Тоти..Наистина вече всичко което се изчете и чу е ЕДНА ГОЛЯМА ПОДИГРАВКА!!Та какви италианци ще дойдат тук?ХристолОФФ, единствената алтернатива за вас е да го убиете, няма друга!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 22 авг 2009 08:37

ГОУ ХОУМ ЕНД ФОРЦА РОМА :lol: :lol: :lol: :lol:

Jimmy8
Контакти:

Re: Новия треньор - Енрико Пичка

Мнениеот Jimmy8 » 22 авг 2009 08:51

Fichango написа:На кой собственика е "добър"? Лупи ли беше? Батков ли е? Венци ли е? Галя и тя е сред "отличниците" и какво? Аз просто съм против методите. Сплашване на треньорите, хулигански изцепки, ръсене на стъкла.

Феновете няма да излязат победители, разберете го. Който не вярва да пита беройци, които бяха извозени от Банев. Направете това, което можете най-добре - да поддържате отбора си на трибуната.

И всяка година да стискаме палци да не изпаднем,нали?И когато не изпаднем да организираме общоградски първенства?Постави Левски или ЦСКА в подобна ситуация и с перспективата да се борят да не изпаднат от А група и ми кажи пак че тогава не трябва да се борят а просто да си подкрепят отбора.И да са доволни че не са изпаднали в Б група.Нещо май не става, нали?
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Ботев”