Официално! Еден Азар в Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

winar
Контакти:

Re: Официално! Еден Азар в Челси

Мнениеот winar » 04 юни 2012 21:33

Човекът изразява мнение, това че не съвпада с вашите не го прави автоматично хейтър.И вие прекалявате понякога с прибързани определения относно някои хора.А на Азар му пожелавам само с успехи.Грабна ми окото преди 2 години и от тогава му следя изявите.Много стойностен играч дано да продължи да се развива при вас :)

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 04 юни 2012 22:27

A/N/C написа:
Stanislav_Ivanov написа:
A/N/C написа:Моята прогноза е ,че Азар ще е провал конкретно в Челси.
Ман.Ю и Фърги щяха да го направят звезда и да го ошлайфат . Оня ден срещу Англия нищо не игра па незнам какви са тия 32 млн.евро .

Завистта не е хубаво нещо ;)

Що па завист ? Един Самир Насри също беше голем във Марсилия ,а във Арсенал и Сити е нула , гледайте обективно все пак .

Да ти кажа само , че Насри в Арсенал никак зле не играеше , да не ти припомням какви голове е вкарвал...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юни 2012 22:34

A/N/C написа:
Stanislav_Ivanov написа:
Ман.Ю и Фърги щяха да го направят звезда и да го ошлайфат . Оня ден срещу Англия нищо не игра па незнам какви са тия 32 млн.евро .

Завистта не е хубаво нещо ;)

Що па завист ? Един Самир Насри също беше голем във Марсилия ,а във Арсенал и Сити е нула , гледайте обективно все пак .

Бе то и Джемба-Джемба беше голем в Нант, ама нещо не го ошлайфа сър Алекс. Да почакаме и ще видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 04 юни 2012 23:38

Грешно прогнозираш.Срамота е.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 04 юни 2012 23:42

winar написа:Човекът изразява мнение, това че не съвпада с вашите не го прави автоматично хейтър.И вие прекалявате понякога с прибързани определения относно някои хора.А на Азар му пожелавам само с успехи.Грабна ми окото преди 2 години и от тогава му следя изявите.Много стойностен играч дано да продължи да се развива при вас :)

Не изразява мнение,а се заяжда има разлика.

[offtopic]Някой знае ли трансферната цена? Много ми е интересно.[/offtopic]
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 05 юни 2012 00:16

Жив и здрав, и да ни радва! В най-лошия случай зад Торес ще действат Марин-Мата-Азар. В най-добрия зад Хълк ще действат Марин-Мата-Рамирес, но това само при евентуален нов ялов сезон за Фернандо. ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 юни 2012 01:09

Честит да ви е, уникален талант!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 05 юни 2012 08:49

Въпреки че първенството в Англия е доста различно от това във Франция, мисля че Азар ще се справи добре. Пожелавам му да няма контузии и преди всичко да показва постоянство както го правеше в Лил.

П.С. Относно някой коментари на фенове на Челси искам да кажа, че другите отбори и сега се съобразяват с Челси и ги смятат за сериозен фактор в съвременния футбол, без значение какво се приказва преди мачовете!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
CHELSEA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот CHELSEA_FOREVER » 05 юни 2012 10:08

Мен само ме притеснява някой дървар от другите отбори в Англия да не го контузи, че какъвто е крехък, спокойно ще му счупят нещо.
[wrapimg=]http://farm8.staticflickr.com/7401/9858826714_847d356fdf_o.gif[/wrapimg] 21.09.2013г.
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/b6481888673ec169769588f1ac4925dd/tumblr_mgk8xcHkQT1r3p0vko1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 юни 2012 10:54

Чист белгиец е,макар името му малко да лъже :lol: Това в рамките на шегата,страхотен футболист,скаутите ни са свършили добра работа и съм доволен.Много бих се радвал ако интересът към Стеван Йоветич не се окаже журналистическа сензация на Сън,Мирър и Дейли Телеграф и да го видим носещ синята фланелка - ще му отива определено :twisted:

Много е важно кой ще заеме мениджърския пост след няколко месеца,както и да се намерят достойни заместници на всички напускащи отбора:Калу,Босингва,Дрогба,Малуда.Сега ще има шанс за повече изява на Фернандо Торес,надявам се и на това момче,за което толкова се говореше - Ромелу Лукаку.Гари Кейхил,Луиз,Ашли и особено ИВАНОВИЧ имат запазено място в отбраната на сините "лъвове" поне според мен.

Надявам се на по - силен отбор през есента и неудачите с недоразумението Вияш-Боаш да бъдат час по-скоро забравени.За мен беше грешка напускането на Ди Матео,защото според мен е страхотен специалист имащ бъдеще.Там ръководствово в лицето на Брус Бък,Рон Гърли и хората на Абрамович допуснаха голяма грешка,а са на път да допуснат още по - голяма с привличането на Пеп Гуардиола-специалист,който ЩЕ БЪДЕ видимо недолюбван от феновете.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Челси”