Матури Резултати?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Матури Резултати?
Здравейте, имам един въпрос, мой съученик на матурата по математика оценките му са Резултати от НВО : 2.000 и Резултати от НВО и допълнителен модул (оценки, с които се кандидатства) : 3.000. Искам да ви попитам дали той ще може да кандидаства с тези оценки, защото не знае какво да каже на родителите си.Благодаря предварително 

Re: Матури Резултати?
Е как да не знае. Да каже какво е изкарал. А родителите би трябвало да го приемат нормално. На всеки му се иска детето му да е от отличниците и след като завърши да си намери високоплатена работа, но по някой път детето ти се случва и да е от другия бряг- двойкаджиите.
galin56 написа:Е как да не знае. Да каже какво е изкарал. А родителите би трябвало да го приемат нормално. На всеки му се иска детето му да е от отличниците и след като завърши да си намери високоплатена работа, но по някой път детето ти се случва и да е от другия бряг- двойкаджиите.
Та, ще може ли да кандидаства?
- bilyaletdinov
- Контакти:
xbox2 написа:galin56 написа:Е как да не знае. Да каже какво е изкарал. А родителите би трябвало да го приемат нормално. На всеки му се иска детето му да е от отличниците и след като завърши да си намери високоплатена работа, но по някой път детето ти се случва и да е от другия бряг- двойкаджиите.
Та, ще може ли да кандидаства?
Няма да може , защото няма да може да се дипломира

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Е с такива оценки ти как мислиш? Да се помъчи поне средното да хване, а той щом е наредил двойките от сега как мислиш ще изкара по-нагоре дори и да го вземат някъде. Освен да търси някой частен "колеж", където единственото условие да завършиш е да си плащаш семестрите.
Чакайте малко, това с допълнителния модул не беше ли за седмокласниците?Може и аз нещо да греша де, ама не си спомням на моята матура да е имало такива глупости, а не вярвам и да са променяли системата от тогава.
futbolqga написа:Чакайте малко, това с допълнителния модул не беше ли за седмокласниците?Може и аз нещо да греша де, ама не си спомням на моята матура да е имало такива глупости, а не вярвам и да са променяли системата от тогава.
Ами на моята миналата година нямаше, а не съм чул сега да има, ама предполагам, че хлапето има предвид изпита след 7 клас, само не знам защо му вика матура