Абе, кой ще ти ходи в старозагорското село, вие стадион нямате. Къде ви бяха феновете? На няколко пъти показаха местния пенсионерски клуб събран под едно дърво(о, боже!!!), това ли сте 3тата по големина агитка?
Хемингуей е казал: "Всичко, което е далеч от морето, е провинция"
новия водач в А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Re: новия водач в А група
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
iisskkrreenn написа:Като му желаеш Успех не се меси в неща който явно не разбираш.Мн поздраи на вашият отбор пляскай по стадионите ,но не се меси в неща засягащи БЕРОЕ!!!
Ясно, почна да ставаш нагъл, и да казваш какво да правят другите, определено прекали!!!!.......
-
- Контакти:
абе ИСССССССССКРЕН ли си къв си, излез от филма ве маняк...
кво като е работен ден?! ние като бяхме в "Б" група 2006 година как за Купата в работен ден събрахме 15 000 публика ве?! /опс вие нямате толкова капацитет на стадиончето си.../
просто дадох за сравнение мач от "В" и "А" група, ама кофти, не схващаш бързо...
а и пак ще го направя, да ви е гадно
Мач от "В" група
Нефтохимик - Хасково
3 500 зрители
Мач от "А" група
берое - черноморец
5 000 зрители
кво като е работен ден?! ние като бяхме в "Б" група 2006 година как за Купата в работен ден събрахме 15 000 публика ве?! /опс вие нямате толкова капацитет на стадиончето си.../
просто дадох за сравнение мач от "В" и "А" група, ама кофти, не схващаш бързо...
а и пак ще го направя, да ви е гадно

Мач от "В" група
Нефтохимик - Хасково
3 500 зрители
Мач от "А" група
берое - черноморец
5 000 зрители
<N>
Doctor Who написа:Kobra666
и ние до скоро имахме сходен проблем. сега разбирам от къде идва тази солидарност, щом си сложил лопатата за аватар.
Винаги съм си обичал и искал оригиналната емблема ...във форума ми иска определен формат , а ме мързеше да го променям ...това взех на готово

Sword Coast Boys, винаги праскаш пост с комплексарско съдържание ..подобно на ЧАСТ от пловдивските фенове.
От малък съм имал възможност да присъствам на всички мачове Берое - Левски в Стз ..просто роден град на родата по майчина линия ...там наистина имат публика ...вярно , мразят ни ...но я имат .
ЛЕВСКАР до гроб!
- Doctor Who
- Контакти:
Мн поздраи на вашият отбор пляскай по стадионите ,но не се меси в неща засягащи БЕРОЕ!!!
един път да се съглася с катарго, но какво в тази тема засяга Берое? май ти не си си на мястото в случая.

п.п. отест да. сега се върнах на първия коментар. доста яко ви нагруби автора. аз лично коментирам заради Черноморец, а не толкова за самия мач.
Следващият път използвайте едно бутонче, в горния панел, мисля че се казваше "offtopic"
Също така не се провокирайте, има спам тема, за доброто на форума е!

[center]
[/center]