Мадански с революционно предложение
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мадански с революционно предложение
Селекционерът на младежкия национален отбор по футбол Михаил Мадански направи революционно предложение, чрез което да се даде шанс на младите таланти да се развиват. "Предложих всеки отбор от "Б" група задължително да пуска като титуляри по двама футболисти под 21 години. Радвам се, че БФС го прие. Така ще имаме 36 млади състезатели, които ще играят редовно професионален футбол. Но аз съм готов да стигна и по-далеч. За мен във "В" групите всеки отбор трябва да има само по 3-4 футболисти над 21 години. Всички останали да са под тази възраст. Ако това се осъществи, смятам, че ще бъде от голяма полза за различните национални гарнитури", заяви Мадански в интервю пред сайта на БФС.
Re: Мадански с революционно предложение
И да се получи това, не мисля че ще има кой знае какъв ефект.Без бази и пари няма да се получи нищо.
Мадански да погледне в Европа ,че ни откраднаха юношите другите държави а БФС спи - Саша Анеф, Еди Йораднов и Вилиян Бижев играят за други държави, а всъщност никой не се опитва да ги убеди да играят за България.
Мадански да погледне в Европа ,че ни откраднаха юношите другите държави а БФС спи - Саша Анеф, Еди Йораднов и Вилиян Бижев играят за други държави, а всъщност никой не се опитва да ги убеди да играят за България.
Kаква е гаранцията че до 30 минута няма да ги сменят тия играчи.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
Преди около 30г. беше точно така, във "В"групите играеха само трима над 23 години, а в "Б" и "А" група задължително започваха титуляри съответно по 2 и 1 играч до 21г. Не се постигна нищо и не виждам смисъл да се повтаря тази грешка. За мен по-правилно решение ще бъде затягане на изискванята за материалната база и квалификация на треньорите в юношеските школи. БФС допусна Левски и ЦСКА да се ръководят от фиктивни треньори, защото основните нямаха лиценз. Какво да говорим за квалификацията на треньорите в юношеските отбори?
За мен във "В" групите всеки отбор трябва да има само по 3-4 футболисти над 21 години. Всички останали да са под тази възраст
Значи ставаш на 22 години , но все още не си успял да се развиеш и да си намериш отбор от "Б" група. Трябва да прекратиш кариерата си ли , понеже нямаш право да играеш повече във "В" ? Отидеш ли едно стъпало надолу в окръжните групи , повече никой няма да чуе за теб.
B3ATS написа:За мен във "В" групите всеки отбор трябва да има само по 3-4 футболисти над 21 години. Всички останали да са под тази възраст
Значи ставаш на 22 години , но все още не си успял да се развиеш и да си намериш отбор от "Б" група. Трябва да прекратиш кариерата си ли , понеже нямаш право да играеш повече във "В" ? Отидеш ли едно стъпало надолу в окръжните групи , повече никой няма да чуе за теб.
Ами ако си толкова некадърен за да не си намериш отбор, просто нямаш място във футбола. Конкуренция.
Аз съм ЗА!

Theos написа:И да се получи това, не мисля че ще има кой знае какъв ефект.Без бази и пари няма да се получи нищо.
Чак да са ни ги откраднали? Та те не са тренирали и ден в България, просто имат родственици от България. Иначе си прав, трябва да се обърне внимание на емигрантите, напуснали страната след 1989г. Техните деца сега навлизат в зряла възраст и биха ни помогнали подобно на Турция с нейните гастарбайтери в Германия.
- unist_gp
- Контакти:
И аз имам едно революционно предложение, свързано с Мадански, Борислав Михайлов-наркомана и всички клакьори на престъпника Гриша Ганчев, които "работят" на заплата от години в това ебефесе и заради тях не се назначават доказани национални специалисти като Георги Василев, Херо, Мъри и т.н. както и спрямо тяхните покорни слуги, набедени за "спортни джурналисти". Предложението ми е следното "Самоубийте се! Вие сте вредни елементи и единственото, което правите да е провокирате и изнервяте обществото!"
- Adrian Monk
- Контакти:
Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие (трети закон на Нютон). Всяко такова "революционно" предложение със задължителен характер ще срещне необходимия отпор, ако не е в унисон с интересите на клубовете. 

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
-
И това няма да доведе до конкретен резултат.
Нещата са сбъркани още в школите ...
Щото там мачове играят ( а в последствие - изкачване нагоре по-стълбичката до мъжките отбори ) ... На Тате и Мама синчето.
Тоест разбирайте - платили сме на'що момче да стане футболист.
А истинските таланти остават в миманса ...
Някой по-нагоре беше вметнал, че и в школите трябва добри-квалифицирани треньори.
Да, абсолютно е така ... Само че, тези специалисти трябва да могат да удържат на натиска на нахални родители.
Тоест - на парите ...
Нещата са сбъркани още в школите ...
Щото там мачове играят ( а в последствие - изкачване нагоре по-стълбичката до мъжките отбори ) ... На Тате и Мама синчето.
Тоест разбирайте - платили сме на'що момче да стане футболист.
А истинските таланти остават в миманса ...
Някой по-нагоре беше вметнал, че и в школите трябва добри-квалифицирани треньори.
Да, абсолютно е така ... Само че, тези специалисти трябва да могат да удържат на натиска на нахални родители.
Тоест - на парите ...