атака и само атака...до откат ,ако ще и 6:7(двата мача),както викаше вратарчето
ей гошето да не излезне прав за това 6:7
Дебрецен-Левски[Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: тактиката за будапеща!!!!!!!
moonlight написа:Прав си . То се видя и в първия мач. Една от малкото ни хубави атаки беше по фланга, за гола на Седрик .Аз обаче си мисля , че ще е по-добре Дарко да играе като дефанзивен халф близо до Сърмов , а Бардон да играе офанзивен .Някак си повече интересни хрумвания има Бардон според менИ да не забравя мача е 1:3
Атака от 1 секунда. Всичко или нищо! Чул те Господ за 1:3

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- unist_gp
- Контакти:
Хубаво нещо е надеждата, стига да не се прекалява, че стават болни комплексарски амбиции
в този ред на мисли, аз се надявам по-скоро на чудо и на помощ от съдията, от колкото на някаква тактика за да се отстрани деберечен. видя се,че отборът на унграците е много силен, а Левски ще е пак с втрия отбор - без Гаджев, с контузени Джекичан, Тасевски и Жо ..... Все пак успех, надеждата ми е Господ да ни върне това, което взе срещу Бате и Жилина 

много, много трудно ще ги отстраните.А и тия дни се наслушах на интервюта от "синия" лагер и не съм особено убеден, че искат да участват в ШЛ.Говоря специално за Батков и Гонзо.Звучи глупаво, но наистина изглежда така отстрани.Може и да бъркам, де да знам...
слезте на земята е ни спукат от бой сигурно ще вкарат този път от тяхната врата МОЖЕ ДА ПУСНЕТЕ БАТКОВ ДА ИГРАЕ 

Тактиката е да не паднете с 5-0.Go Debreceni Go
Ние сме зелената агитка.
На 1 Май 2009 е основан първият Гей фен клуб на ПФК Черно море "Ultra Gays'.Членовете вече наброяват повече от 50 човека.Ние знаем че в агитката има много момчета които се срамуват да покажат какви са.Бъди себе си
На 1 Май 2009 е основан първият Гей фен клуб на ПФК Черно море "Ultra Gays'.Членовете вече наброяват повече от 50 човека.Ние знаем че в агитката има много момчета които се срамуват да покажат какви са.Бъди себе си
Ясно е, че трябва да вкараме мин 2 гола, но трябва да сме адски предпазливи в защита.
Важното е да подкрепим МОЩНО отбора, който може там на стадиона, който не пред телевизора.НИЕ СМЕ ОТ ЛЕВСКИ И ТОВА НИ ПРАВИ СИЛНИ, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ НИКОГА!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!!!
Важното е да подкрепим МОЩНО отбора, който може там на стадиона, който не пред телевизора.НИЕ СМЕ ОТ ЛЕВСКИ И ТОВА НИ ПРАВИ СИЛНИ, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ НИКОГА!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Шанс има стига да сме концетрирани в защита.иначе съм сигуре че гол ще вкараме и дано да са повече.САМО ЛЕВСКИ 

GayGreen написа:Тактиката е да не паднете с 5-0.Go Debreceni Go
Go .... yourself go!!! Бягай да изкарваш паспорт за друга държава - виждам, че не си Българин.

Само след мача да не ходите пак за дебърцини ...
Иначе УСПЕХ ! 

От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!