Прекратяват юношески мач след побой над треньора на Локо Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Прекратяват юношески мач след побой над треньора на Локо Сф

Мнениеот loko1 » 01 юни 2012 12:57

Еми де е сега прокуратурата. Влизат на терена бият треньора. Къде са длъжностните лица? БФС ще сезирате ли някого :!: :!: :!: Журналистите вие къде сте защо не питате :?:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 01 юни 2012 17:50

Tribune East 1912 написа:Само не знам от бфс какво още се ослушват, ами не вземат да махнат 4-5 отбора, които ги правят всичките тия схеми... :evil: :evil:

Е,те схемите най-много ги правят грандовете! Примерно мача ЦСКА-Литекс хареса ли ти ? За пръв път видях треньор на загубилия отбор да е щастлив от загубата на отбора си ! А сега кажи колко отбора да се махнат?

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 02 юни 2012 05:29

Така,бях на въпросния мач и ще ви кана,че въпросния господин който нанесе побоя над треньора на локо Никола Димитров (няколко удара в лицето)е в схемата за уреждане на мачове.След прекратяване на мача се чуха мнения и за треньора на локо Никола Димитров(който им е треньор от няколко мача)че и той е в играта за уредени мачове на юношите.Това,че не се познават двамата са пълни глупости,докато се разправяха двамата на пътеката на изхода от помощното,в разправията стана ясно,че и двама та се обвиняваха за уредени мачове дори и за предишния мач на локо с ЦСКА.Въпросния господин каза,че е бил на локото 15години и си знаят много добре номерата.При въпросната дузпа,след изпълнението на ъдловия и последвалото меле в наказателното(аз лично не видях да има дузпа)и вкарването на гола,ми направи впечатление от неадекватната реакция от страна на треньора на локо Никола Димитров който искаше дузпа и извика на няколко пъти на съдята дузпа,дузпа!при положение,че топката беше влезнала в вратата!абсолютно не обяснима реакция на треньора.Докато вървеше мача зад нас през цялото време,някакъв господин коментираше мача по GSM-а на турски!даваше обяснения през цялото време за голове,фалове и ъглови)това го разбрах защото понякога казваше и по някоя дума на английски,и непрекъснато повтаряше да изчакат,изчакайте.На другия ден разбрах,че са изгонили няколко момчета от локото,заради мача,което ме кара да си мисля,че някой по този начин се опитва да отклони вниманието от себе си.Не е нужно да уредиш мач с знанието на футболистите,достатъчно е да наредиш отбора не-адекватно и да направиш смени на футболисти който се хвърлят много в мача,със такива от резервите,който не са си на постовете,от по долен набор или нямат потенциал
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 03 юни 2012 19:06

U19: Смъртни заплахи заради черно тото?

Мачът Локомотив (Сф) - Спортист (Своге) може да е прекратен заради черно тото. Както е известно, двубоят в четвъртък не се доигра, след като домакините вкараха от дузпа за 4:3 минути преди края, но не бе бит център.

На терена нахлуха неизвестни лица, които нападнаха треньора на "червено-черните" Никола Димитров (на снимката) и това принуди съдията Адриян Петров да спре срещата. Реферът, както и треньорът Димитров, са получили смъртни заплахи от нападателите.

И от двата отбора казват, че не ги познават. Локомотив няма интерес срещата да не завърши, защото печели три важни точки в битката за оцеляване. Спортист твърди, че тримцата не били от агитката на отбора, никога не са ги виждали.

Още тогава се прокрадна версията, че може би става въпрос за поредния нагласен мач от U19. В случая за равен резултат, който не излиза след като домакините вкарват за 4:3. Този извод изплува и след разследването на Канал 3 вчера.

Viasport.bg задава въпроси: Ще се сезира ли прокуратурата? Ще направи ли нещо БФС?

Пред Канал 3 съдията Адриян Петров потвърди информация на агенция Блиц, че президентът на Спортист Христо Димитров му отправял смъртни заплахи. "Локомотив (София) вкараха дузпата, стана 4:3, след което се случиха неща, които ме принудиха да прекратя срещата", заяви Петров, син на прочутия Чори Петров, бивш футболист на Левски и треньор.

"Чух викове, на терена нахлуха три лица, единият от асистентите ми беше ударен. След това тръгнаха към мен със заплахи да ме убиват. Шефът на Спортист Христо Димитров също ме заплаши, че ще ни убият, че няма да излезем живи от терена!", разказа още съдията.

"Не ми бяха нанасяни удари, само заплахи получавахме с помощниците ми. След това неизвестните лица тръгнаха към треньорската скамейка на Локомотив (София). Треньорът ги попита какви са те и какво правят там, след което те му нанесоха удари. Нямаше охрана, заплахите продължаваха. Футболистите от Своге също казваха, че ще ме утрепят, ако не прекратя мача. И аз бях принуден да го прекратя. Те дори не позволиха след гола от дузпата играта да бъде подновена от центъра", продължи реферът.

"Опитах се да разбера какви са тези хора. От Спортист твърдят, че не ги познават, от Локомотив също. Имаше двама охранители, които пазят стадиона, възрастни хора. Те стояха на 50-60 метра от цялата ситуация. След като прекратих мача всичко се укроти и заедно с асистентите ми се прибрахме благополучно в съблекалните", рече Адриян Петров.

"Не чух за тотомафия. Такива неща не бяха говорени. Просто ми отправяха смъртни заплахи. Но нищо чудно именно заради залози да се е стигнало до всичките тези неща", каза още той.

"Да, удариха ме. Това вече всички го разбраха. При 3:3 видях, че фаулират наш състезател в наказателното поле на съперника и извиках: „Дузпа!“. Съдията свири и поведохме с 4:3. Секунди след това към мен се затичаха група едри мъжаги, като започнаха да ми крещят, да ми викат, че съм мъртъв и да опитват да ме удрят. Питаха ме какъв съм аз, че да казвам кога има нарушение и кога не. При втория си опит наистина ме удариха. Признавам. Но не е вярно, че съм в болница. В добро здраве съм", коментира пред Канал 3 треньорът Никола Димитров.

"Нападнаха и съдиите, казвайки им да прекратят мача. Те го направиха и така всичко свърши минута преди последния сигнал. Може да се каже, че това определено е върхът на наглостта. Не съм вярвал, че ще доживея подобно нещо. Не мога да коментирам твърденията, че преди началото се е говорило, че има „пробити“ наши играчи, които от Своге са опитали да подкупят. Във вторник има заседание на дисциплинарната комисия, на което ще се реши какво се случва. Лошото е, че тая простотия никъде по света я няма", каза още Димитров.

Изпълнителният директор на Спортист Христо Димитров също се включи в ефира, като разграничи юношеския си тим от всякаква обвързаност с инцидентите по време на двубоя. Шефът на клуба от Своге дори скандално намеси и ЦСКА в случката.

"Прекъснаха срещата в 87-ата минута. При корнер за Локо (София) имаше нарушение на играч на Локомотив. За учудване на всички съдията посочи дузпа. В този момент ние отстрани го попитахме каква е тази дузпа. Изпълниха я и вкараха гол. Не видях преди това при корнера дали топката е влязла във вратата. Бях далеч и не видях.

Топката беше сложена в центъра и преди да даде сигнал за подновяване на играта към центъра на терена се затичаха няколко човека. Видях, че са от публиката на Локомотив, защото ние нямаме публика. Трима човека излязоха. Не можах да чуя какво крещят. Не знам какво казаха на съдията, а той беше пребледнял", заяви Христо Димитров.

"След това отидоха на скамейката на Локомотив и стана разправия. Разправяха се с треньора, чух също, че споменаваха ЦСКА. Дали са го били, или не, не мога да кажа. Чух че казаха на съдията да прекрати мача. Аз като ръководител на Спортист (Своге) се възползвах от ситуацията. Не може да се бие длъжностно лице и да не се прекратява мач.

Взимат ни точки, които ни спасяваха от изпадане. Тези хора никога не съм ги виждал и не ги познавам въобще. Бяха едни здрави момчета, които за първи път ги виждам в живота си. Отидоха на скамейката на Локомотив и крещяха и свързваха нещо с ЦСКА", добави босът на Спортист.

http://viasport.bg/new/5069/U19-%D0%A1% ... 0%BE-.html

Ето малко повече инфо за случая. Лично според мен въпросните биячи са били в комбина с някои господа от Своге. Жалка история!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 03 юни 2012 20:35

Ха ха ха,че те взаимно се обвиняваха,както казах в предишния пост,даже Никола Димитров и той го заплашваше,че ще се разправи с бияча по някакъв си начин,със сигурност го познава.Въпросния бияч каза,че е бил на локото 15години и си знаят номерата,но като какъв не стана ясно.На мача с ЦСКА също бях,локо поведе с 0:1 през първото полувреме,второто някаде след 50-60 мин ЦСКА изравниха и така до 5:1Имаше и дузпа за ЦСКА мисля 3,4 гол,даже родителите на момчетата от ЦСКА викнаха на рефера дузпа,дузпа и рефера я свири,после се митапеха след гола нямаше дузпа бе кавун,разправяха се,че каквото му викнат това ще свири ,за смях станаха тия рефери
За този мач не мога да кажа дали е бил уреден,но факт е,че момчетата от локото който бяха в игра от набор 93 (а те бяха 4,5)им беше бала същата нощ Никола Димитров защо не е казал за тези 7,8 момчета който е обвинил за провала,защо ги е изгонил от локо!?
Не съм знаел за предаването по Канал3 можех да му припомня някой неща за разправията,м-у него и бияча
Не нападам или не оправдавам никого в писанията си,само казвам това което,чуха и видях на мача,и поне още 40-50 зрителя който бяха в непосредствена близост повреме на скандала.
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

frend
Контакти:

Мнениеот frend » 04 юни 2012 08:30

Дочух че момчето което урежда мачовете на локо софия U19
вьтре в отбора по порьчка от вьн е юноша на клуба играе в сьщия отбор а брат му играе в сьщия клуб МЬЖЕ?????
Нека компетентните органи го пораЗпитат малко и да го питат след мач на другия ден зашто ходи до село мировяне и какво прави там? Но без знанието на трениора, едвали
които и да е той дали само от 4 мача,илии от2 години или от 4месеца
по порьчка но не без негово знание.Що се отнася
до изгонените момчета от отбора това е само маниовар за отвличането на вниманието от истинските
ВИНОВНИЦИ,в случая треньорите които не са взимали заплати може би повече от 1година.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 04 юни 2012 11:50

За Манолов ли говориш? Странно ми изглежда. Еми БФС и прокуратурата АЛО КЪДЕ СТЕ?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Гигов гони 9 по подозрения за черно тото

Мнениеот loko1 » 04 юни 2012 13:42

Президентът на Локомотив София Николай Гигов е взел мерки относно скандалния мач от елитната юношеска група между Локомотив София и Спортист Своге, завършила 4:3. Деветима от футболистите на Локомотив София от отбора до 19 години вече са изгонени от клуба по подозрения за участие в черно тото.

Както е известно, преди няколко дни юношеският мач Локо София - Спортист Своге бе прекратен в 90-ата минута при 4:3, след като трима души прекосиха терена и нанесоха побой над старши-треньора на „железничарите“ Никола Димитров.

„Започваме вътрешно разследване в клуба около този мач, защото случилото се е безобразие. На този етап отстранявам деветима от нашите футболисти по подозрения за участие в черно тото. След като проведем вътрешното разследване, ще предложим събраните данни на прокуратурата. Същевременно ще предложа на БФС да бъде разформирована елитната юношеска група, тъй като има множество сигнали за подобни случаи в мачове от нея“, заяви специално за Гонг президентът на Локомотив София Николай Гигов.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=274813

Хубаво е че този скандал се разгаря. Тази група е за закриване. Дали обаче се гонят виновните или просто хвърлят прах в очите на хората?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Гигов гони 9 по подозрения за черно тото

Мнениеот Red Warrior » 04 юни 2012 13:48

Трябва да се забрани да се залага на юношески мачове, а ако питате мен и на мъжките! На който му се играе тото - има 6 от 49 :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Гигов гони 9 по подозрения за черно тото

Мнениеот haiobaio » 04 юни 2012 13:55

Начи като чуя, че е взел мерки, нещо в мен се пречупва. Та тоя палячо взима мерки от 16 години и до сега нито една мярка не помня да е взета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нещастник - вън от Локомотив, цялото тото в Локомотив е дирижирано от теб.

Върни се в “Локо София”