На кой собственика е "добър"? Лупи ли беше? Батков ли е? Венци ли е? Галя и тя е сред "отличниците" и какво? Аз просто съм против методите. Сплашване на треньорите, хулигански изцепки, ръсене на стъкла.
Феновете няма да излязат победители, разберете го. Който не вярва да пита беройци, които бяха извозени от Банев. Направете това, което можете най-добре - да поддържате отбора си на трибуната.
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Новия треньор - Енрико Пичка
Fichango написа:На кой собственика е "добър"? Лупи ли беше? Батков ли е? Венци ли е? Галя и тя е сред "отличниците" и какво? Аз просто съм против методите. Сплашване на треньорите, хулигански изцепки, ръсене на стъкла.
Феновете няма да излязат победители, разберете го. Който не вярва да пита беройци, които бяха извозени от Банев. Направете това, което можете най-добре - да поддържате отбора си на трибуната.
Според теб - да се нагъзим на Селяка ли? Гъзи се ти - на който поискаш. И без вазелин, ако ти е кеф...
-
- Контакти:
италианеца пичони обещава победи над левски и цска
След края на тренировката Пичони заявил, че до 1-2 седмици Ботев ще играе много по-добър футбол, само ако феновете му дадат време да работи. Италианецът обещал, че ще доведе 10 нови футболисти от Италия, които са играли в Серия “А” и са известни имена на Апенините. Евентуалните нови имена са били съгласувани с новите собственици на Ботев, които се очаква да са италианци. Новият треньор на пловдивчани обещал победи над Левски и ЦСКА догодина, а като традиция и история сравнил “жълто-черните” с Фиорентина.
Пичони дал и малко повече информация за ареста преди две години, когато бил обвинен, че с негова помощ е докарал до банкрут Вис (Пезаро). Според италианеца той бил оправдан напълно и сега води дело за 400 000 евро за нанесени морални щети.
http://blitz.bg/sport/article/39359 no comment
- sven_goran
- Контакти:
Re: италианеца пичони обещава победи над левски и цска

Нещо голямо "менте" ми се струва този...
- a boy named goo
- Контакти:
Ха, това не беше ли ония дето се кълнеше, че бил само турист тук ?
Ако успее да спечели срещу ЦСКА и Левски, определено трябва да му бъде връчена някаква награда "Треньор на годината" или нещо подобно.
Ако успее да спечели срещу ЦСКА и Левски, определено трябва да му бъде връчена някаква награда "Треньор на годината" или нещо подобно.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Re: Новия треньор - Енрико Пичка
Fichango написа:На кой собственика е "добър"? Лупи ли беше? Батков ли е? Венци ли е? Галя и тя е сред "отличниците" и какво? Аз просто съм против методите. Сплашване на треньорите, хулигански изцепки, ръсене на стъкла.
И ние искаме "гаден" президент който да ни държи първи

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Не подценявайте италианския ни тренъор!!!Ще видите вие,като до седмица-две доведа на Колежа опитния Тоти,Касано,Панучи и двама-трима още.
Дейба и нещасниците...и тренъор и президент...абе направо жалка история.Тия май ни мислят за пълни наивници и тъпанари.

Дейба и нещасниците...и тренъор и президент...абе направо жалка история.Тия май ни мислят за пълни наивници и тъпанари.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Ма тоя как си подхожда с нашия селяк... говорят пълни абсурди без дори да им запука колко смешни стават
И междувременно си въртят далаверите на наш гръб :/

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
хаха...италянец ли е там какъв е на думи всеки може да каже всичко
важното е какво прави на терена,ако и САФ стане трениор на Левски ще си останат същите 

Абе някой лъжец ще обере пешкира Ама кой