Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2012 10:09

tatusindo написа:
Бижутера написа:Е той иска, ама може и да не се стигне до трансфер, тъй като Щутгарт му искат 7 милиона евро, а Дортмунд дават не повече от 4...Има слухове, че Дортмунд се интересуват от голмайстора на турското първенство - Бурак Йълмаз.

E тоя същия Бурак нали ни заши преди 3 дена в Залцбург ..... Много добро включване в мача ;)

Да, същия ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 02 юни 2012 20:29

Суперзвездата на холандския футболен шампионат Бас Дост, който носеше екипа на Херенвеен, ще играе от новия сезон в тима на Волфсбург, обявиха "вълците" на официалния си сайт.

Таранът парафира за следващите пет години с бившия отбор на Мартин Петров, след като двата клуба се разбраха за трансферната му сума. Дост пристигна в Германия, мина успешно медицинските прегледи и днес подписа своя контракт.

"Бас се разви изключително много в последните години", каза за 23-годишния нападател наставникът Феликс Магат. "Той е изключително опасен в наказателното поле и е силен физически. Той знае през цялото време къде се намира вратата на съперника. Убеден съм, че той ще играе много важна роля в нашия отбор от новия сезон", добави Магат.

Бас Дост стана сензация в европейския футбол, след като вкара 32 гола в 34 мача през миналия сезон в Ередивизи. Неговото привличане означава, че с Волфсбург в най-близко бъдеще ще се раздели някой от Марио Манджукич или Патрик Хелмес.

Ръководството на Шалке 04 иска да привлече Рафаел ван дер Ваарт от Тотнъм, призна агентът на холандския национал Роберт Греелингс.

"Потвърждавам новината, че Шалке се интересува от Ван дер Ваарт", заяви Греелингс пред "Кикер".

Рафаел ван дер Ваарт игра за Хамбургер в периода 2005-2008 година, след което премина през Реал Мадрид, за да бъде трансфериран в Тотнъм през есента на 2010-а година. Една от причините за евентуален трансфер на Ван дер Ваарт е неучастието на Тотнъм в Шампионската лига през следващия сезон.

"Прочетох за това. В момента тази новина не ме интересува. Като цяло ще остана в Тотнъм. Шалке не са отправили официална оферта, но във футбола никога нищо не се знае", заяви Рафаел ван дер Ваарт.

Една от другите основни трансферни цели на Шалке е Соломон Калу от Челси. Договорът на национала на Кот д'Ивоар със "сините" изтече след края на настоящия сезон.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 юни 2012 23:05

Бас Дост е голяма машина, мисля че Волфсбург направиха голям трансферен удар :)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 юни 2012 09:34

Четох,че Борусия следи положението около Бурак и ще го привлича за 5 млн ..... Ако стане ето това вече ще е трансферен удар .... Тоя Бурак има 38 гола в 48 мача тоя сезон :!:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 юни 2012 10:19

Абе има, ама това не е гаранция, че ще вкарва и в Германия. Според мен е по-правилно да извадят още два милиона и да купят Юлиан Шийбер :)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 юни 2012 10:25

Бижутера написа:Абе има, ама това не е гаранция, че ще вкарва и в Германия. Според мен е по-правилно да извадят още два милиона и да купят Юлиан Шийбер :)

Аз съм с две ръце за турчина ... ( ама мен никой не ме пита) :) Принципно това момче Шийбер какво е показал като игра и голове,че да става за Борусия ? Нямам наблюдения върху играта му ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 юни 2012 11:26

tatusindo написа:
Бижутера написа:Абе има, ама това не е гаранция, че ще вкарва и в Германия. Според мен е по-правилно да извадят още два милиона и да купят Юлиан Шийбер :)

Аз съм с две ръце за турчина ... ( ама мен никой не ме пита) :) Принципно това момче Шийбер какво е показал като игра и голове,че да става за Борусия ? Нямам наблюдения върху играта му ;)

При 4-4 между двата отбора през пролетта той вкара два гола. Но като цяло е мощен, бърз, на мен ми допада стилът му.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 юни 2012 21:41

Два трансфера в Бундеслигата от днес:

Бастиан Очипка (защитник) - от Байер Леверкузен в Айнтрахт Франкфурт.
Нандо Рафаел (нападател) - от Аугсбург във Фортуна Дюселдорф.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 17 юни 2012 16:37

Най-много голове до този момент от Евро 2012 са реализирали футболистите на Волфсбург. Победното попадение на полузащитника на националния отбор на Чехия Петър Ирачек в последния двубой на тима от Група А (1:0) бе петият, реализиран от играчи на немския тим.

Към момента това е клубът с най-добри показатели в това отношение на европейските футболни финали.

На сметката на Петър Ирачек вече има записани два гола.

Още три попадения има в актива на нападателя на Волфсбург и националния отбор на Хърватия Марио Манджукич.

Футболистът е на една от водещите позиции за най-много реализирани голове до този момент, заедно с Марио Гомес (Германия) и Алан Дзагоев (Русия).
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юни 2012 15:41

[center]Бум на зрителски интерес в германския футбол [/center]

[center]Средно по 44 293 билета са били продадени на всеки мач в Бундеслигата през миналия сезон [/center]

Бундеслигата продължава да троши собствените си рекорди, информира сайтът sport1.de.
Вчера германската футболна лига излезе с информацията, че през миналия сезон са били продадени средно по 44 293 билета на мач в елита на местния футбол, което е подобрено постижение от предходната кампания с 5.2%.
Във Втора Бундеслига прогресът е дори още по-осезаем - цели 18%, като средно на мач са присъствали по 17 196 запалянковци.
Общо всички 36 отбора от елита и второто ниво на местния футбол могат да се похвалят с близо 18 800 000 продадени билети през сезона, което е абсолютен рекорд за германския футбол.

[offtopic]http://www.gol.bg[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”