Гневни контрольори буквално изритаха дете от автобус 102

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Гневни контрольори буквално изритаха дете от автобус 102

Мнениеот parvanoff » 04 юни 2012 00:21

iliyan написа:Дребният тарикатлък от село води такива сцени ! Ако си б еше купила билет дали щеше да има ритници и т.н. ! Защо мен никой не ми рита обижда - щото винаги съм с карта и съм редовен ! Спазвай правилата и няма да те ритат !

Преди няколко години бях в София и ме глобиха с редовен билет! Незнам какъв номер направиха, но билетът се оказа с една дупка повече-след това чух, че нарочно го дупчили, което си е наистина дребен селски тарикатлък. След много спорове, включително и приканих човекът до мен да каже на контрольорите, че съм си продупчил редовно билетът, а той замълча като... няма да кажа какво, слязохме от автобуса и тръгнахме да търсим полиция, след което си изтървах и влакът, и т.н.... Някои, не казвам всички, контрольори са абсолютни идиоти и колкото и да мисля все още не мога да разбера защо го направиха, тъй като и пари не съм, и няма никога да им дам на ръка... По същото време свалиха и един човек от село, който просто си бе продупчил билетът наобратно-това няма съчувствие и съвест никаква...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 юни 2012 00:30

Ьбе това е българска черта ии сичко е казано преди години още... едни викат АА АЗ СЪМ СИ РЕДОВЕН...
в Същото време има лекето като мангалите дето се возят сеедно е тяхно сичко. И аз съм редовен в чести случаи на категорично защитавам такива деца или каквито и да било Българи когато са без билет... Като има закон е дза сички. Ама точно и тия дето са много редовни и примерни да се замислят правилно ли е следното нещо.

Имаш мангал дето е нередовен и нагъл.
Не се глобява щото няма пари.
Никои не го гони щото е полезен на някоя партиика от БСП до ГЕРБ...
Следователно от там двоиния аршин
Недоволните граждани и надцакването.

Що го няма това в Белгия? Щото няма Буклукчии без билети и политяги да се облажат от тях на избори.
Прост народ сме и така ще си пукнеме. Нама да кажа заученото , че заради тоя или оня сме на този хал. Изостанали сме с понее 80 - 90 години... и истината е ,че няма да се оправим па вие си говорете каквото искате.
Само примера, че повод за гордост ни е човек които твърди ,че е прочел 1 книга през живота си за какво ви говори ?
Добре е , че ще ни приключат скоро сички та да се свърши тая клизма. Или природата или някои "хора"
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 04 юни 2012 00:32

Много опасна тема захванахте... ;) По-добре си е да се лаем на Левски - ЦСКА ... От една страна и контрольорите са прави, от друга не са! Но аз когато съм бил в столицата винаги съм си взимал билет.
ПС: И мисля че има начини да се сложат контрольори. Все пак се знае кога и къде има много народ и може да се пускат по 2-3 автобуса. Така хем на хората ще им е комфортно, хем и няма да има гратисчии.
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 04 юни 2012 01:31

Това за билетите за багаж и забраната за превоз на колело са ни най-смотаните правила. В цяла западна Европа (не знам как е в другите държави в източна Европа) нямат билети за тези неща, а ние тук гледаме как да прецакаме незнаещите туристи или ни мързи да сложим едни охраняеми стоянки за колела пред НДК...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 юни 2012 02:39

ShooterMan написа:Конрольорите,че с прости е вярно,но аз имам генетическа нетърпимост към сегашното покеление тийнейджъри,които се държат изключително нагло и безочливо въпреки,че са на една плюнка живот!Станах участник в такъв скандал в автобус,когато 2 такива коп*ленца на 14-15 години се държаха супер вулгарно когато кондуктурката искаше да ги таксува.Едното келеме дори каза *е**л съм ви майките" и започна да се кикоти,имаше предвид на целия автобус и аз и още един човек станахме,отидахме при наглите пишлемета и им казахме да слизат веднага.Едното почна да нервничи,пак изпусва,удари стъклото с юмрук все едно автобуса е на баща му...а следващото което усети беше един здрав плесник зад ухото и шут в гъ*а,който му помогна да слезе по-бързо.Не знам дали е редно,но никак не съжалявам и трябва цялото общество да се занимаем с тази болезнена язва-тийнейджърите,расте супер гнусно поколение,нетърпимо гнусно и противно.

Абсолютно вярно. И не е само при нас. Живея в Америка и тука е абсолютно същото. Не знам нашите бащи какво са си мислили за нашето поколение (аз съм на 30+) ама тия днешните са някакъв ужас просто...

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 04 юни 2012 02:52

macko_razbivach написа:Това за билетите за багаж и забраната за превоз на колело са ни най-смотаните правила. В цяла западна Европа (не знам как е в другите държави в източна Европа) нямат билети за тези неща, а ние тук гледаме как да прецакаме незнаещите туристи или ни мързи да сложим едни охраняеми стоянки за колела пред НДК...

Ще имаш да вземаш,че е безплатно.В Германия и в частност Мюнхен си плащаш за колелото като пич.Има униформени контрольори,но има и цивилни.А иди се направи на умен и веднага цъфва ведомствената полиция,която пък е редовно през нощта-Двама,около 1,80-2,00м.Глобяват те 40€ с усмивка-на кого ще се оплачеш???И си плащаш по банка,ако забравиш....кофти.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юни 2012 08:27

j0rka7aa написа:Проверяват, проверяват и стигат до 2 ромки на възраст между 18-20 год., които естествено подминават. Зад тях стои дете на видима възраст между 7-8 год. и няма билет. Когато контрольорите разбраха, че детето е нередовно, те започнаха да го дърпат да слезе, детето се разплака и тогава стана истинския цирк и наистина добре, че имаше нормални граждани, които да спрат контрольорите иначе не се знае какво щяха да направят на горкото дете. (Да не говорим, че ромките пътуваха с багаж заемащ място за поне 5 човека - чувал с домати, сакове и кофи...)

Мангалите не ги закачат, защото знаят, че от тях трудно ще вземат някакви пари, докато българите са тероризирани нон-стоп!!! :evil:
Последна промяна от RedeviL на 04 юни 2012 10:02, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 04 юни 2012 09:03

Длъжен съм да спомена случка, която страшно ме изненада - в А111, преди около две седмици, контрольорите свалиха трима нагли мангали без изобщо да им мигне окото. Ония гледаха като треснати, първоначално изобщо не зацепиха, че се говори на тях. Контролата ибаче бяха двама мъже с много сериозни габарити, ако бяха жени, едва ли щяха да посмеят. Седмица по-рано пък лично шофьора на същия автобус изхвърли циганка заедно с цялата й сюрия копелета, защото вдигаха адски шум, и се заяждаха с хората при направена забележка. Приятно съм изненадан, за пръв път виждам такова нещо. Дано не е било само моментен проблясък.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юни 2012 09:29

dafquezz написа:Длъжен съм да спомена случка, която страшно ме изненада - в А111, преди около две седмици, контрольорите свалиха трима нагли мангали без изобщо да им мигне окото. Ония гледаха като треснати, първоначално изобщо не зацепиха, че се говори на тях. Контролата ибаче бяха двама мъже с много сериозни габарити, ако бяха жени, едва ли щяха да посмеят. Седмица по-рано пък лично шофьора на същия автобус изхвърли циганка заедно с цялата й сюрия копелета, защото вдигаха адски шум, и се заяждаха с хората при направена забележка. Приятно съм изненадан, за пръв път виждам такова нещо. Дано не е било само моментен проблясък.

Сериозно ли говориш?Не мога да повярвам! :shock: :lol:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 04 юни 2012 11:57

Трябва да се сложат контрольори във всеки автобус.
Това че повечето се правят на разсеяни и им се свиди лев за автобуса или 20-30 за карта няма как да стане.
Просто хората мислят,че някой държавата или частника им е задължен и като са стари автобусите не трябва да се плаща..
Ами значи щом си копуват децата ифони,по големите харчат по 50 лева в дискотека всяка седмица могат да дадат 30 лева за карта.
Няма как да ги оправдая,друг е вапроса че деца трябва да се возят без пари до 8 години примерно..
Кво знчи са стари автобусите?ами ако имате стара кола кво значи да не и сипвате бензин ли ? Може да звуча крайно не оправдавам контрольорите,но все пак си вършат работата.Ако на всеки тарикат се вика полиция тоя автобус по добре да не се движи.
Във варна като ученик постоянно патувах с автобус,с контрол и 1 път не ми са е случило да ми се развика някой..даже са много любезни..това е начина..

Върни се в “Свободна зона”