iliyan написа:Дребният тарикатлък от село води такива сцени ! Ако си б еше купила билет дали щеше да има ритници и т.н. ! Защо мен никой не ми рита обижда - щото винаги съм с карта и съм редовен ! Спазвай правилата и няма да те ритат !
Преди няколко години бях в София и ме глобиха с редовен билет! Незнам какъв номер направиха, но билетът се оказа с една дупка повече-след това чух, че нарочно го дупчили, което си е наистина дребен селски тарикатлък. След много спорове, включително и приканих човекът до мен да каже на контрольорите, че съм си продупчил редовно билетът, а той замълча като... няма да кажа какво, слязохме от автобуса и тръгнахме да търсим полиция, след което си изтървах и влакът, и т.н.... Някои, не казвам всички, контрольори са абсолютни идиоти и колкото и да мисля все още не мога да разбера защо го направиха, тъй като и пари не съм, и няма никога да им дам на ръка... По същото време свалиха и един човек от село, който просто си бе продупчил билетът наобратно-това няма съчувствие и съвест никаква...