ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: А къде бяха феновете на ЦСКА?

Мнениеот j0rka7aa » 03 юни 2012 22:34

Писна ми вече от всякакви глупости, писания и тем подобни, които подкрепят "политиката" на управление на ЦСКА! Аз бях на стадиона във всички мачове, когато имах възможност. Не ми пука дали билета ще е 1 лев или 10 лева. И прословутия мач с Калиакра, отидох, но се чувствах все едно съм на селски мач. Аз ще подкрепям и обичам ЦСКА с цялото си сърце, дори да имаме най-слабите футболисти, най-лошото ръководство. Омръзна ми всеки ден да влизам и да гледам новини от сорта "Ново дело с/у ЦСКА", но какво да направя, аз не мога да отида и да платя вместо собствениците. Отбора се подкрепя без значение място в таблицата, финансово и спортно-техническо положение. Аз обичам и винаги ще обичам ЦСКА без значение от всякакви обстоятелства, ще ходя на стадиона и ще пея отново песните. Ще дойде някои ден, в който ще имаме поводи за усмивки, дали скоро, дали след много време за мен е без значение. Аз не ходя на стадиона, защото миналия кръг сме направили някоя гръмка победа, или ако победим в този мач сме шампиони. Аз обичам ЦСКА и ще го подкрепям дори и на дъното, и всички фенове трябва да го правят.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 03 юни 2012 22:49

T&T написа:Проблемът е, че софиянци напоследък не се интересуват от футбол и затова стадионите на Левски и ЦСКА стоят празни, а когато дойде някой голям европейски отбор се разчита на фенове от села и паланки, които да напълнят стадионите за да се почувстват истински цесекари/левскари/ поне един път в годината. Освен това тенденцията в България е като на Запад и в скоро време хората от провинцията все повече ще подкрепят местните си отбори, тъй като и те постигнаха успехи напоследък/Литекс, Лудогорец, Локомотив Пловдив/, така че ако софиянци не се заинтригуват от футбола съвсем скоро посещаемостта на мачовете на ЦСКА и Левски ще бъде в рамките на 3-4 хиляди на мач, а на дерби 10 000. Един отбор не се подкрепя защото е шампион и играе в Европа, а защото го чувстваш в своето сърце и това трябва да бъде обяснено на младите, ако искате да идват на стадиона.

+1, затова и Ви уважавам толкова много. Защото и във В група вие събирахте по 10 000 на мач, а ние трябва да ставаме шампиони или да играем в Европа да съберем такава бройка. И е истина - на мач на ЦСКА имам чувството, че ходят повече хора от провинцията отколкото от София. Вярно е - Левски има повече фенове в София от ЦСКА, но това не значи, че неможем да събираме по 20 000 на мач. Вижте една Виена примерно - и там нямат кой знае какви успехи, но на мачовете на Рапид под 40 000 няма.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!НОВ АРТИКУЛ-Ретро фланелка!!!

Мнениеот niki87 » 03 юни 2012 22:51

Ретро фланелка с емблемата на Вальо Михов :lol: Използвана няколко дни след финала за купата през 1998г. :lol: Като копирате "Фонд сектор Б", поне го правете като хората :lol:

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 03 юни 2012 22:52

Колко скоро? :P

[offtopic]Ники пр*ст,пр*ст .. колко да си пр*ст... Първо нашата излезе и след това вашата така че и тука има копи пейст .. мълчи по-добре не се излагай![/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 юни 2012 22:55

cska_vd написа:Колко скоро? :P

[offtopic]Ники пр*ст,пр*ст .. колко да си пр*ст... Първо нашата излезе и след това вашата така че и тука има копи пейст .. мълчи по-добре не се излагай![/offtopic]

А да си наясно, че преди 5г. излезе ретро фланелка на Гунди :lol: Излязла преди нашата... :lol:

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 03 юни 2012 22:58

niki87 написа:
cska_vd написа:Колко скоро? :P

А да си наясно, че преди 5г. излезе ретро фланелка на Гунди :lol: Излязла преди нашата... :lol:

Прави разлика между играч и отбор..

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 юни 2012 23:00

Няма нищо лошо в това, че копирате "Фонд сектор Б". Хубаво е, че взимате пример от най-добрите ;)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 юни 2012 23:03

А къде бяха феновете на ЦСКА?

- Няма такива . 90 % са позьори . Избра ли Цска заради успехите .

По времето на Томов ,когато щяха да ви закриват и бъдещето на цска беше на карта .......... на протеста 300 човека :oops:
това е истината , колкото и да не ви харесва :cry:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 03 юни 2012 23:07

daniel875 написа:Деца, защо си мислите, че стадионите в България пак ще започнат да се пълнят? Навремето "желязната стена" много помагаше в това отношение. Хората отиваха на мач, за да гледат своите любимци. Днес кого да гледат? В тази "пазарна икономика", обхванала и България, няма сила, която да помогне. Получи се така, че днес хората мислят повече за себе си, отколкото да са спокойни и да им остава време за развлечение.
Социализмът, който понастоящем много хора продължават да плюят и отричат, имаше своите отрицателни неща, но положителните бяха повече.
Николай Александров е просто един приказливец, който от време на време казва истини, но е убеден демократ, и то от онези "заблудените".

Интересно как в капиталистическа западна Европа не можеш да си намериш билети за мачовете от големите първенства! Звучи някак социЪлистическо! Не е проблема в системата, другаде...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 03 юни 2012 23:16

niki87 написа:Няма нищо лошо в това, че копирате "Фонд сектор Б". Хубаво е, че взимате пример от най-добрите ;)

Боже,две неща се чудя!
1.Как може да има толкова прости хора като тебе
2.Как втора вечер подред мога да се занимавам с наркомани.....

Върни се в “ЦСКА”