ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот ОФАНЗИВА » 19 май 2012 21:25

Вижте сега -бомбичките са много яко нещо-според мен-просто трябва малко повече да се внимава!!
За днеска-тая,която падна вътре- еми удари се в знамето-случайно стана!!!! А тоя дето я метна по футболистите наистина заслужава няколко тупаника!!!Още повече, че удари и едно момче!!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 20 май 2012 10:56

ОФАНЗИВА написа:Вижте сега -бомбичките са много яко нещо-според мен-просто трябва малко повече да се внимава!!
За днеска-тая,която падна вътре- еми удари се в знамето-случайно стана!!!! А тоя дето я метна по футболистите наистина заслужава няколко тупаника!!!Още повече, че удари и едно момче!!

Обесни ми какво ти харесва в тях?Нито са красиви нито са безопасни видя вчера какво стана така ще ударите някои и после се чудите защо няма хора на стадиона журналята само това чакат глупаво е и да го набиете вече е станало а не трябва да става правите хубави неща пожелавам ви да растете още и още за да нямаме конкуренция в България,но с тези бомби нищо хубаво не се прави.Иначе общо взето вчера беше доста добре ако имаше и факли щеше да се получи още по-добре

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 20 май 2012 11:04

Така, за мен ПИРАТКИТЕ(защото разберете това НЕ са бомби, а пиратки-разликата е огромна) създават атмосфера! ;) ;)
Второ, конкретните пиратки от вчера не бяха нито закупени, нито вкарани от ОФАНЗИВА, а от съвсем други хора, които лично аз дори не познавах!!ОФАНЗИВА няма как да носи отговорност за действията на всеки един от хората в сектора-нали се сещаш???
А и реално точно ние пострадахме най -много-така че.....................
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 20 май 2012 11:09

ОФАНЗИВА написа:Така, за мен ПИРАТКИТЕ(защото разберете това НЕ са бомби, а пиратки-разликата е огромна) създават атмосфера! ;) ;)
Второ, конкретните пиратки от вчера не бяха нито закупени, нито вкарани от ОФАНЗИВА, а от съвсем други хора, които лично аз дори не познавах!!ОФАНЗИВА няма как да носи отговорност за действията на всеки един от хората в сектора-нали се сещаш???
А и реално точно ние пострадахме най -много-така че.....................

Личното ми усещане в последно време за сектора е,че се напълни с кифли и мухльовци,които идват само за да се снимат там за фейсбука и все пак пеенето не е зле,поздрави Емо от мен справя се чудесно.

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 20 май 2012 11:23

Еми нормално при положение,че тия ,които сме на всеки мач сме 1000, апоследните мачове не падаме под 8000, вчера бяхме 12000, нормално голяма част от хората да са от така наречената категоия "туристи"!! Но пак по-добре отколкото празен сектор!!Дано и догодина, когато върнат билетите по 5 лв да сме пак толкова!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 20 май 2012 18:28

НАй-вероятно утре!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 21 май 2012 16:28

ето го и видеото

http://youtu.be/Zkht2W2m0jY
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 03 юни 2012 16:07

Армейци,

Първата ретро фланелка на ЦСКА София вече е факт. Дълго време обмисляхме точно кой екип да използваме и решихме да пуснем един ценен и мил за по- младото поколение символ. Мнозина от нас, никога няма да забравят едни от първите си големи мачове със Сервет, Атлетико Мадрид и Нюкасъл. Тениската, на която се спряхме е от емблематичен за нас мач между фенове и футболисти, по време на празненствата по случай 50 годишнината на нашия любим клуб.

Тениските са в ограничена бройка, така че побързайте и изпращайте вашите заявки на имейл ofanzivaartikuli@gmail.com и на акаунт Артикули във форума на Офанзива.

Напомняме, че членската карта позволява на притежателя си да използва специални
отстъпки при закупуването на артикули и му дава право да се сдобие с материали, които са в ограничена бройка.

Можете да поръчате тениската с лично съобщение до потребителя "Артикули" и имейл ofanzivaartikuli@gmail.com, което включва следните данни:
Име:
Поръчка:

Забележка: Артикулите ще бъдат изпращани по куриер всеки петък за сметка на получателя с наложен платеж!

ЦЕНА ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ОФАНЗИВА- 30лв.
ЦЕНА ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИ БЕЗ КАРТА-36лв.

Изображение
Изображение
Изображение
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”