Янис Зику написа:Имам чувството, че ако Стойчо ни води и този път в Европа ще мачкаме и ще сме в групите, където може да запишем нещо повече от хикс или победа.
Стойчо винаги се е провалял в Европа и като гледам този сезон няма да е изключение...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Янис Зику написа:Имам чувството, че ако Стойчо ни води и този път в Европа ще мачкаме и ще сме в групите, където може да запишем нещо повече от хикс или победа.
lazio1997 написа:Янис Зику написа:Имам чувството, че ако Стойчо ни води и този път в Европа ще мачкаме и ще сме в групите, където може да запишем нещо повече от хикс или победа.
Стойчо винаги се е провалял в Европа и като гледам този сезон няма да е изключение...
шивача написа:много хубав подпис имашпоказваш чувства към мен
трябваше да си го сложиш с мен, да си го носим заедно
lazio1997 написа:шивача написа:много хубав подпис имашпоказваш чувства към мен
трябваше да си го сложиш с мен, да си го носим заедно
Хубав е, а и прогнозата е почти вярна...
baerba1995 написа:знаете ли кога ще е първият ни мач от ЛЕ?
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:днес по гонг казаха официално ще бъдем поставени във 2ри и 3ти предварителни кръгове, докато цитирам "шанса цска да бъде поставен в плейофа за влизане в групите е 5%", тъй че ако искаме да гледаме мачове до декември, ще ни трябва огромна доза късмет на жребия.....
Morgause написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:днес по гонг казаха официално ще бъдем поставени във 2ри и 3ти предварителни кръгове, докато цитирам "шанса цска да бъде поставен в плейофа за влизане в групите е 5%", тъй че ако искаме да гледаме мачове до декември, ще ни трябва огромна доза късмет на жребия.....
Ние ако разчитаме всеки път на късмет... който и да се падне, нека дойде голям отбор, по-добре! Хем стадиона ще е пълен, хем момчетата ще направят всичко по силите си да победят! През 2005-та като се паднаха Ливърпул и Байер, да не се уплашихме от тях? Предпочитам някой по-стойностен отбор!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта