Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Лидерът на "София-Запад" арестуван заради наркотици!

Мнениеот rado. » 02 юни 2012 17:05

turbogena написа:
Morgause написа:
flo написа:Вие за западане се притеснявайте.
Само ще ви кажа ,че пред последните години СЗ е станало депо за ваше униежение.

Точно... :lol: :lol: лесно е с ножовете, 50 на 2-ма. Но когато стане въпрос за УЛТРАС изпълнения, само групировки - 10 на 10, 100 на 100 ако искаш, бягате като мишки! Предполагам знаеш как взехте знамето "Армейци" и някой транспаранти. Само ЦСКА има истинска ултра култура!

Каква култура имате? :shock: Нали са ми показвали фенове на Локо клипове на ,които е имало уговорен бой между ваши и техни. Състоял се е миналата пролет на поле покрай Пловдив и са ви разбили 40 на 40 ;) Не се правете на големи бойци ,защото ядете дървото навсякъде ;)

Този бой беше преди два месеца :!: Беше 40 на 40,без възрастови ограничения и от него няма клипове :idea:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 юни 2012 17:40

от GOLEADOR на 01 Юни 2012 22:51

Явно темата с наркотиците е развълнувала Кольо.Ето какво е публикувал в спорт1.бг
http://www.sport1.bg/sport1/node/260924
Една магистралка Левски
Пет, 2012-06-01 23:03
Сигурно не е редно да се оплаквам от забраната за пушене на обществени места. Близките до сърцето ми обитатели на „подуянските потайности" ще кажат, че сме дръпнали толкова здраво от голямата разградска пура миналата седмица, та да ни държи задълго... и ще са прави. Чудя се обаче, какво пушат те самите. Или го смъркат. Или си го боцкат както обичаха навремето да ги боцкат шиптърските легенди Дости и Бозго.

Фактът е един - само за две десетилетия обществената парадигма у нас се обърна на 180 градуса. Едно време, когато станеше дума за свине, се сещахме за въстанието на Ивайло. Сега се сещаме за калните галоши на Христо Бонев. Синоним на черен ******** беше Ерол Браун от „Хот Чокълит", сега е Азис. Станеше ли въпрос за наркотици, изплуваше името на разплутия колумбийски тюфлек Пабло Ескобар. Сега се сещаме за... Левски.

Имената имат значение, те са единственото, което ще остане от нас когато червеите и ентропията довършат делото си докрай. Не е все едно дали се казваш Разколников,Гнойнишки, Полиграф Полиграфович Шариков или Остап Бендер. И в живота е така. Има разлика дали държавният ти глава се нарича Франсоа, Жан, Никола, или е Желю. Или Тодор. В крайна сметка всичко се свежда до два варианта - съдбата е решила да те направи или Путин, или Курникова.

Защо когато в богатата си на кръв и ерес, слаба политика и още по-маргинална култура история имаме само две-три имена с които се гордеят всички от най-превъртелия професор до най-смотаната абитуриентка с най-розовата минипола, все ще се намерят някакви антиобществени елементи, които да го превърнат в синоним на нещо пошло, престъпно дори? Защо тези боклуци обикновено идват от североизточния край на София? Докога името на Апостола ще бъде свързано с двестакилограмови неонацистки лумпени, наркотрафиканти и работници от чистотата? Докога?

Нямате право, нямате право вече десетилетия наред да принуждавате нормалните българи да произнасят името на гиганта Левски в стабилно словосъчетание с мъжки полов орган само защото сте решили да си присвоите този, който принадлежи на времето. Поне хероин не продавайте с неговата марка, някак си е скапано. Ама поне сте последователни.

Кольо

Както винаги силно и на място

Когато става дума за допинг, неплащане на данъци и трансфери се сещаме за Цска, м/у другото на вас кой ви дава право да петните името на Българската Армия?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 02 юни 2012 18:02

Гочето1913 написа:Тия от София Запад август месец 40 човека наръгаха с ножовове и метални боксове 7-8 фена на Черно море и удряха момиче с гайчен ключ от нашите само защото Черно море би Левски с 3:1!Всичко това е направено в гръб в заведение Мираж във Варна, а хората там си пиеха бирата и бяха нападнати от ножарите!Много "мъжка и смела" постъпка браво прилежаща на комунистическите шумкари едно време , които в гръб са нападали нормалните хора и после се крият в гората от страх!Така че пожелавам арест за наркотичната организация София Запад!

абе не разбра ли че това не бяха хора от СЗ! Това си бяха ваши вътрешно-Варненски междуособици, саморазправа между варненски наркодилъри....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 юни 2012 22:13

Red Warrior написа:
Синьо сърце написа:Тук по повод и без повод се споменават организирани боеве, макар че се цитират предимно случайни схватки. Аз пък лично искам да заявя, че съм ЗА тези срещи по ред причини. Първо-правилата там са железни и безмилостни, много рядко има сериозно пострадали, за разлика от безумните случайни срещи, където хвучат камъни, бомби, вадят се ножове и прочее... Второ-това е справедлив начин да се види кой кой е, без да страдат невинни минувачи. Трето- не е незаконно, нито забранено-въпрос на свободен избор. И накрая-съгласен съм с мнението, че към днешна дата Локо Пд са №1.

Зрял човек да е за тези боеве... :roll: Ти би ли насърчил детето си да участва като си толкова ЗА. И преди съм казвал - който се ежи и бие за нищо, никога през живота си не участвал в ИСТИНСКИ бой. И не придавай такова библейско значение на някакъв бой между фенове на ЦСКА и Локо Пд, за което за първи път чувам. Навремето беше така - когато се уговаряха боеве се вкарваха спортистчета сред феновете и който беше по-организиран от тази гледна точка печелеше. Явно на най-малките вече няма кой да им обясни тези неща, докато селяците си го знаят от край време.

Да, за тези боеве съм. Колкото до детето-жив и здрав да порасне, ако го влече-да ходи. Това не е бой за нищо, а просто бой при строги правила за доказване пред противника, който иначе би се състоял по улиците на града. Прави се по цял свят. Колкото до библейските значения-в случая са неуместни. Дали си чувал или не-Локо Пд спечелиха честно последните няколко битки и с червени, и със сини. Навремето наистина беше така-в един такъв бой вашите бяха вкарали един щангист Жмунди, тежка категория, дето ни размята като съчки наляво-надясно като руски танк немска плевня. Но това беше честно и ние знаехме за него. Лошо няма.
За участието в истински боеве не желая да коментирам. Никога не съм участвал, нито съм виждал. Само съм чувал отдалече. Такива неща в България няма. Никога не е имало. Имам белег от нож и разни спукани неща, ама те са като рязах лук в кухнята, та паднах на плочките и оттам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 юни 2012 23:06

Не мисля, че темата е за боевете м/у агитките.... ако имате да кажете нещо по темата за арестувания лидер на СЗ казвайте... ако ли не стига сте спамили!

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 03 юни 2012 00:05

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Гледам от Подуяне са многа запознати със уговорените срещи между нас и Локомотив аз лично никога не съм участвал във уговорен бой имам много познати и в Ги в Б секторите,но на приятелите в синьо ще им кажа някои неща.1-во Защо биете темата в друга посока ние не говорим за наркомани а за престъпници които продават дрога наркомани има абсолютно навсякъде,но господинът от СЗ според мен далеч не е арестуван за лична употреба за това говорим драги ми господа от Подуяне,че измежду вас хората от СЕКТОР Б има едни тумори.2-ро Боевете с Локомотив през годините са много,но почти винаги фактора е къде се случват нещата.Ще ти изброя няколко случая от преди години а и от близките 7-8 месеца,2008 година фенове на ЦСКА отидоха пред сектора за гости и пребиха около 10-тина ултраси на Локомотив Пловдив,непросредствено предната година пред същитят Сектор Б на Армията 30 смелчаци от ЦСКА изядоха голям бой от около 100 фена на Локомотив Пловдив,преди няколко месеца във София имаше уговорен бой ако не се лъжа между по-младите ултраси 20-годишни момчета срещата беше 10в10 и победители са били Армейците аз честно казано съм привърженик на тези идеи за такива срещи това в Русия и Полша си е направо вид спорт.Вие господа споменавате само последният бой 40в40,който май не беше много 40в40 аз няколко човека повече което не е много честно,но както и да е този бой Локото са ни разпиляли.Посочи ми една мъжка постъпка от страна СЗ на СД или която и да е друга фен-групировка причаквате с ножове за да се кефите,че сте взели знаме.В ЛИЛ нещата не стояха точно така както ги обеснявате,СС ФРОНТ са хора на средна възраст,които вече не се занимават с глупости с изключение на единици иначе питайте приятелчетата си от ЗАПАД какво е ставало в Плевен 2002 г какво стана преди години когато не смееха да излязат от фен-клуба си и викнаха на помощ мутрите на Таки.Казвам тези неща защото много хора се изказват прекалено неподготвени и бращолевят глупости иначе слабо ме интересуват СЗ,14-КИ фронтове и каквито е да било други неща които не са свързани с моят клуб.

Изписал си 30 реда и то само глупости.Говориш ми за уговорени боеве и питаш защо ние още нямаме такъв с вас ? Еми защото нямате хора да застанете срещу нас.Когато на 14 или 13(незнам какви са) им се взе знамето.им беше предложено да се направи уговорен бой ,ако искат да си го върнат,на който вашите хулигани отказаха.Локото ви хванаха в уговорен бой в Пловдив и ви разпиляха за секунди.И да попринцип София-Запад ,като групировка е най-стабилната в България.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Сини легенди се снимаха в новия син химн "Сто години слава"

Мнениеот flo » 03 юни 2012 00:21

Петима от големите в историята на Левски – Добромир Жечев, Павел Панов, Димитър Иванков, Даниел Боримиров и Елин Топузаков се снимаха в клипа на песента „Сто години слава”. Парчето на рапъра Тодор Ненов – Камората ще бъде новият химн на феновете от Сектор Б. В него участие взима и Илия Илиев – Професора от Ку-ку бенд.
Изображение
Клипът на „Сто години слава” е нещо, което на този етап никога не е правено в България, а вероятно е рядкост и по света. Снимките стартираха на Витиня, където има паметен мономент на великите Георги Аспарухов и Никола Котков. Гунди и Котето са сред идолите на всички левскари и част от лентата е заснета на мястото, където те загиват трагично.
Изображение
Втората част от клипа, който изцяло е замислен от автора – Камората, бе заснета в центъра на София. На улица „Малко Търново” отново мощно участие взе агитката на Левски. Освен солидните фигури от „синята” история – Топузаков, Боримиров, Иванков, Панов и Жечев, в снимките участие взеха и юношите на клуба от набор 98, които минават за най-обещаващите кадри на клуба от стадион „Георги Аспарухов”. Сред тях е и синът на Дани Боримиров – Алекс, което съвпада с част текста на песента, в която се пее за предаването на традицията свързана с клуба от баща на син...
Изображение

http://gong.bg/view_article.php?article_id=274577

И аз бях там :!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2012 00:35

Да позная ли?milen.hristov толерира тази тема,защото е анти-София Запад.И сега е в някакъв оргазъм.Тц,тц,тц...каква изненада само!
А,може би,той я е пуснал? ;)

R4nd
Контакти:

Re: Сто години слава

Мнениеот R4nd » 03 юни 2012 00:41

Ее супер, дано излезне скоро!:)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Сто години слава

Мнениеот ralka_levskarka » 03 юни 2012 00:52

Ще го очаквам с нетърпение!! Евала, най- великите сме!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”