Каква е тази злоба?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Каква е тази злоба?
bombo , има нещо вярно в разсъждението ти 
1. Имаме вратари като Иванков и Петков, които ще играят още дълго време, затова не виждам причина да викат Михайлов.
2. Никито е самонадеяно татино синче и това на всеки е ясно. Публиката не обича лигльовците.
3. Куриозният автогол срещу Вердер е следствие от точка 2. А и такова изпълнение трудно се прощава.
2. Никито е самонадеяно татино синче и това на всеки е ясно. Публиката не обича лигльовците.
3. Куриозният автогол срещу Вердер е следствие от точка 2. А и такова изпълнение трудно се прощава.
-
ivan_kalev
- Контакти:
Fichango написа:Още нещо за Михайлов.
Има ли някой, който вярва, че Ливърпул наистина са искали Ники при положение, че ВСЕ ОЩЕ български играч не може да вземе нормална визаЗначи толкова са тъпи, че плащат за играч, който няма как да ползват близките 5 години. Хайде де
))))
батков и синьото бфс някак си изплуваха в съзнанието ми след твоя коментар
ама разбира се че Батков и синьото БФС командват и Ливърпул то това е общоизвестна истина
Аз не ви карам да го харесвате или да сте му фенове,а просто да се примирите.Това е !.Петков и Ивнаков ще играят още макс. 2,3 години,а след това?.Може трансферът му в ливърпул да е50% заслуга на баща му,а другите 50?.Пък и аз съм на мнение,че когато имаш връзки трябва да ги използваш,иначе ще си останеш в калта.Радвам се,че има изключения като Марио Кирев,но те са твърде малко
-
ivan_kalev
- Контакти:
stg333 написа:ама разбира се че Батков и синьото БФС командват и Ливърпул то това е общоизвестна истина
тук там имаме връзки в италия - изхварлихме юве, взехме точки на милан.. та да може да играем с киево за влизане в ШЛ...
преди това наредихме френското първенство, че да сме поставени в 3тия кръг...
да не говорим преди това колко съдии купихме в уефа...
с толкова пари дето изхарчихме... щяхме не ел галактико да станем, ами марсианци щяхме да си купим в отбора
Ники Михайлов е най-голямото леке в българския футбол прокопсало единствено заради баща си....фен съм на ЦСКА,но ще ти кажа да Гошо Петков може и да е говедо до мозъка на костите си,но е около 100000000000000000000000000000 пъти по-добър от иванков и синчето!!!
YNWA!
-
bokomilanista
- Контакти:
ПОНЕ НА ТОЗИ ЕТАП ГОШО ВРАТАРЯ Е МНОГО ПО-ДОБЪР ВЪВВВСИЧКО НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ОПИТЪТ СИ.НИКИ ИМА КАЧЕСТВА НО ТРЯБВА ДА НИ УБЕДИ В ТЯХ.ТАКА КАКТО НА БАЩА МУ ТРЯБВАШЕ ВРЕМЕ ЗА ДА НАПРАВИ ТЕЗИ МАЧОВЕ И НА НЕГО ЩЕ МУ Е НУЖНО.ИСКА МИ СЕ ДА УСПЕЕ МНОГО И ЗАТОВА АЗ БЯХ СРЕД ПЪРВИТЕ КОИТО РЕВНОСТНО ГО ЗАЩИТАВАХА СЛЕД ЗЛОПОЛУЧНИЯ МАЧ.ИГРАЛ СЪМ КАТО ВРАТАР ,МАКАР И В МАХЛЕНСКИТЕ МАЧОВЕ И ЗНАМ КАК СЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА ПРОСТО ЕЙ ТАКА БЕЗ ДА РАЗБЕРЕШ КАК СЕ СЛУЧВА
Добре де, каква е логиката Ливърпул да купят играч, който не могат да ползват близките няколко сезона. Явно аз не разбирам тогава 
А Марио Кирев защо забравихте , нима Ювентус е по-слаб отбор от Левски или Твенте или Калчото е по-слабо първенство от нашето...или холандското.Очевидно е , че тати е скаута ,забелязал Никито,затова само ще гледаме какво става и ще си го плюем по форумите.Дано повече не ни дава поводи за това