САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Гледам от Подуяне са многа запознати със уговорените срещи между нас и Локомотив аз лично никога не съм участвал във уговорен бой имам много познати и в Ги в Б секторите,но на приятелите в синьо ще им кажа някои неща.1-во Защо биете темата в друга посока ние не говорим за наркомани а за престъпници които продават дрога наркомани има абсолютно навсякъде,но господинът от СЗ според мен далеч не е арестуван за лична употреба за това говорим драги ми господа от Подуяне,че измежду вас хората от СЕКТОР Б има едни тумори.2-ро Боевете с Локомотив през годините са много,но почти винаги фактора е къде се случват нещата.Ще ти изброя няколко случая от преди години а и от близките 7-8 месеца,2008 година фенове на ЦСКА отидоха пред сектора за гости и пребиха около 10-тина ултраси на Локомотив Пловдив,непросредствено предната година пред същитят Сектор Б на Армията 30 смелчаци от ЦСКА изядоха голям бой от около 100 фена на Локомотив Пловдив,преди няколко месеца във София имаше уговорен бой ако не се лъжа между по-младите ултраси 20-годишни момчета срещата беше 10в10 и победители са били Армейците аз честно казано съм привърженик на тези идеи за такива срещи това в Русия и Полша си е направо вид спорт.Вие господа споменавате само последният бой 40в40,който май не беше много 40в40 аз няколко човека повече което не е много честно,но както и да е този бой Локото са ни разпиляли.Посочи ми една мъжка постъпка от страна СЗ на СД или която и да е друга фен-групировка причаквате с ножове за да се кефите,че сте взели знаме.В ЛИЛ нещата не стояха точно така както ги обеснявате,СС ФРОНТ са хора на средна възраст,които вече не се занимават с глупости с изключение на единици иначе питайте приятелчетата си от ЗАПАД какво е ставало в Плевен 2002 г какво стана преди години когато не смееха да излязат от фен-клуба си и викнаха на помощ мутрите на Таки.Казвам тези неща защото много хора се изказват прекалено неподготвени и бращолевят глупости иначе слабо ме интересуват СЗ,14-КИ фронтове и каквито е да било други неща които не са свързани с моят клуб.
Какво търсиш в този форум и теми пускаш даже