Фенове на Черно море викаха срещу ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Фенове на Черно море викаха срещу ЦСКА

Мнениеот thebully » 21 авг 2009 16:43

cska_vd написа:и сега какво доволни ли сте от резултата моряци нещастни :?: :?:

на теб пък какъв ти е проблема пишман фене на ЦСКА-преди финала за купата с вас точно ваще искаха да се по-братимяваме с вас да правим общи знамена но не би -ние сами си решаваме с кой и къде айде у лево на който не му изнася :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 авг 2009 16:49

hongildon написа:На мен честно казано това ми се струва гадна провокация :o

Не не е провокация повярвай ми :mrgreen: имало е хора както от Варна така и от Сърбия-значи вие може да бръмчите със Стяуа и Партизан и да ходите на техни мачове а ние да не можем,аре стига глупости бре хора 21 век сме всеки си избира отбора който да подкрепя както и приятелите в живота :mrgreen: пс-ставате смешни с тия теми дето ги пускате
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
fif000
Контакти:

Мнениеот fif000 » 21 авг 2009 17:04

Ако беше истина пурво българските журналсити щяха да с еоабдят. спокс чорбари за вас сме в Европа. Тая година пак ще ви костваме титлата :)
ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 21 авг 2009 17:05

"При этом москвичи рассчитывали услышать и своих болельщиков. В день матча в болгарскую столицу прилетел чартер с сотней поклонников "Динамо", а всего московский клуб запросил 300 билетов по 16 евро. Часть зрителей добиралась из России своим ходом, а, кроме того, ожидалась поддержка фанатов клубов - побратимов бело-голубых: обещали приехать 30 болельщиков белградского ОФК и не меньшее число болгарского "Черно море"."

Ето го текста, на който му е интересно да обърне внимание на времето.

football.sport-express.ru: "ожидалась поддержка фанатов клубов - побратимов бело-голубых: обещали приехать 30 болельщиков белградского ОФК и не меньшее число болгарского "Черно море"."

sportal.bg: "Един от най-големите спортни вестници в Русия - "Спорт Експрес" твърди, че фенове на българския Черно море са били вчера в агитката на Динамо (Москва) на стадион "Васил Левски" и са подкрепяли руснаците."

Това всичкото го пиша, за да е ясно на преждеговорищите как се прави провокация, а колкото до останалото, всеки е свободен да поддържа който отбор си иска и айде да не го подхващаме откъм българщина, че ме напушва смях.

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 21 авг 2009 17:35

fif000 написа:Ако беше истина пурво българските журналсити щяха да с еоабдят. спокс чорбари за вас сме в Европа. Тая година пак ще ви костваме титлата :)

Правилно го напиши" спокс чорбари заД вас сме в Европа" трябва да бъде, и тази година няма , кой да ни спре за титлата късмета на Левски все някога ще свърши , а Литекс са си Литекс нищо повече от трето място ние не сме много силни но просто другите са много слаби и ако се замислите над селекцията на отборите си ще видите , че е така!
А до това , кой за кого вика на терена е нормално противникови агитки да викат срещу противникови отбори това го има в цял свят има го в Гърция има го в Сърбия има го и в Англия !
Всички си пожелаваме лицемерно късмет казваме успех на сини срещу Дебрецен , успех на червени срещу Динамо а , когато единият отбор загуби същите тези "доброжелатели"са първи в обидите и подигравките
така ,че по добре не пишете нищо търсейки да привлечете малко внимание към себеси пускайки провокативни теми !
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 21 авг 2009 19:25

unist_gp написа:аз не си го представям,че
1. феновете на Ч.Море са си оставили плажа,за да пътуват цял ден до София и цяла нощ обратно (при положение,че не напълниха стадиона в Бургас срещу ПСВ)
2. да плащат баснословни цени за билети
3. да викат за руснаци срещу български тим

На тебе мога само да ти кажа браво ! ;) ;) Ти мислиш за разлика от ЦСКА-рите а те само викат без доказателства :shock: БГ над всичo
Черно море

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 авг 2009 20:12

Какво искат от ЦСКА?
Айде бегом марш от темите ни.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 авг 2009 20:15

БГ над всичко,така е :!: .В България обаче аз не включвам футболните клубове Левски и ЦСКА :!: .Те са вредители.Мога и ще подкрепям когото си искам.Никак не обичам такива измислени обединения под национална казуа,която именно нейните инициатори клепат най-много.Имало е моряци при динамовците-следователно аз си подкрепям своите-моряците.И 1 моряк да ходи да вика за Динамо и аз ще съм за Динамо.ЦСКА стигна УЕФА с 10 купени мача,10 цирка и опорочи половината пролетен полусезон.Това ли да подкрепям?Мафията,тая мафия дето пречи на Черно Море да стане Шампион?Синьо-червената мафия никога няма да я подкрепям под никаква форма.Ако спечелите точки за България-добре,ако отпаднете-дреме ми,ако моряци викат за противниците ви-и аз ще викам за тях.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 21 авг 2009 20:24

Sagittarius написа:БГ над всичко,така е :!: .В България обаче аз не включвам футболните клубове Левски и ЦСКА :!: .Те са вредители.Мога и ще подкрепям когото си искам.Никак не обичам такива измислени обединения под национална казуа,която именно нейните инициатори клепат най-много.Имало е моряци при динамовците-следователно аз си подкрепям своите-моряците.И 1 моряк да ходи да вика за Динамо и аз ще съм за Динамо.ЦСКА стигна УЕФА с 10 купени мача,10 цирка и опорочи половината пролетен полусезон.Това ли да подкрепям?Мафията,тая мафия дето пречи на Черно Море да стане Шампион?Синьо-червената мафия никога няма да я подкрепям под никаква форма.Ако спечелите точки за България-добре,ако отпаднете-дреме ми,ако моряци викат за противниците ви-и аз ще викам за тях.

И кво като станите шампиони с вашия коефицент ще се натресете на първия силен отбор!Невиждам с какво сте заслужили да сте на едно от първите 2 места.Вие имате доста футболисти които буквално са застарели и Левски и ЦСКА ви пречили да сте първи...да, да ;) Стига глупости ! НЕ се вкарвай в някви филми.....

П.П. Нямам нищо против отбора на ЧМ, отбор който винаги се хвърля срещу грандовете, но дотам....

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 авг 2009 20:27

Гордо заявявам, че подкрепях ДЕБРЕЦЕН, БАТЕ И ДИНАМО и пак ще ги подкрепя.

Върни се в “Черно море”