Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Мнениеот MCMXIII » 02 юни 2012 08:36

drvasko98 написа:Всъщност песимизмът, който срещам тук сред някои е напълно неоправдан, като се изключи кошмарно загубения финал, аз виждам само позитивни неща около клуба. На мен Байерн ми стават все по-симпатични от сезон на сезон (нещо което никога не помня да е било) с играчите, които налагат, бавно, постепенно - Мюлер, Нойер, Алаба, Густаво, Кроос. Сега Шакири. Ако вземат и някой по-раздвижен нападател вместо Гомес и разкарат палячото Робен, направо ще им стискам палци в някой от слезващите сезони. А, да, ще трябва и нормален треньор, но ако наистина това е Льов близкото и среносрочно бъдеще ще бъде бляскаво.

До 2013 треньор ще е Юп хайнкес. Льов има договор с германската федерация до СП 2014. Така че нов тренер след 2013 :|
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 юни 2012 09:46

MCMXIII написа:До 2013 треньор ще е Юп хайнкес. Льов има договор с германската федерация до СП 2014. Така че нов тренер след 2013 :|

Neuer vs Weidenfeller
Lahm vs Pisczek
Boateng vs Hummels
Badstuber vs Subotic
Alaba vs Schmelzer
Schweinsteiger vs Kehl
Kooos vs Gündogan
Robben vs Kuba
Müller vs Kagawa
Ribéry vs Großkreutz
Gomez vs Lewandowski

Някак не ми звучи като постижение на сериозен човек, тренерът на тези от първата колонка, да загуби от тренера на тези от втората колонка три пъти подред в решаващи мачове, независимо колко голям е Клоп (много съм му се кефил на ентусиазма и работата още от Майнц). Оставяме ШЛ настрана, но според мен той няма право да остава.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 юни 2012 09:52

drvasko98 написа:
MCMXIII написа:До 2013 треньор ще е Юп хайнкес. Льов има договор с германската федерация до СП 2014. Така че нов тренер след 2013 :|

Neuer vs Weidenfeller
Lahm vs Pisczek
Boateng vs Hummels
Badstuber vs Subotic
Alaba vs Schmelzer
Schweinsteiger vs Kehl
Kooos vs Gündogan
Robben vs Kuba
Müller vs Kagawa
Ribéry vs Großkreutz
Gomez vs Lewandowski

Някак не ми звучи като постижение на сериозен човек, тренерът на тези от първата колонка, да загуби от тренера на тези от втората колонка три пъти подред в решаващи мачове, независимо колко голям е Клоп (много съм му се кефил на ентусиазма и работата още от Майнц). Оставяме ШЛ настрана, но според мен той няма право да остава.

Най- лошото е, че Хайнкес загуби 3 (три) :shock: мача от тези от втората колонка. Аз се надявам Байерн да купи един добър нападател, та Гомес малко да погледа отстрани футбол.
П.П. Когато Ван Хаал идва в Байерн, отишъл при Марио Гомес, потупал го по рамото и му казал "Ти ще бъдеш 4-ти избор за нападател" :) :) :) Но онзи беше луд в добрият смисъл на думата ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 юни 2012 14:31

[center]Предсезонна подготовка 2012:[/center]

[center]3 юли: Подновяване на тренировките (без играчите от ЕВРО 2012)
15-20 юли: Тренировъчен лагер в Трентино
20 юли: Приятелски мач в Трентино
31 юли: Купа Пауланер в Инголщад
4 август, 19:35 ч.: Ligatotal!Cup 2012: Байерн - Вердер Бремен в Хамбург
5 август: Ligatotal!Cup 2012: финал или плейоф за 3-то място в Хамбург
8 август, 19:30 ч.: Приятелски мач: Соненхоф Грошпах - Байерн Мюнхен
12 август: Супрекупа на Германия 2012: Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд
17-20 август: Купа на Германия, 1-ви кръг
24-26 август: Бундеслига, 1-ви кръг
26 август: Мач на звездите 2012 в Зелтерс (Таунус)[/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 02 юни 2012 21:05

Дайте повече инфо за купите на 31-ви юли и 4-и август!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 юни 2012 10:28

Голмайсторът на Мондиал 2010 Томас Мюлер заяви, че сериозно ще обмисли бъдещето си в Байерн Мюнхен, където напоследък няма статута на твърд титуляр.

Медиите в Италия пишат, че силен интерес към нападателя, който в момента се готви за участието на Германия на Евро 2012, има от страна на миланския Интер.

„Отдавайки го на моята настояща ситуация, трябва да се отдам на някои сериозни мисли“, каза Мюлер за настоящето си на стадион Алианц Арена.

„Малко съм угрижен от факта, че невинаги съм в стартовия състав за важните мачове. Това беше нещо ново за мен и ми причини някои проблеми. “

„Сега мисля, че съм концентриран единствено върху Евро 2012“, коментира Томас Мюлер, който сега е в лагера на Германия в Украйна.

Искрено се надявам , Мюлер да има повечко търпение за да издържи на старческото малоумие на Хайнкес . Ще се пукна от яд , ако Томас напусне заради дъртака който упорства да пуска титуляр свършилия с големия футбол и постоянно извън форма Робен . :evil:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 юни 2012 10:38

Аз също се надявам, Мюлер да остане. По- скоро съм оптимист пък и не мисля че е сериозно да го изпуснат. За Робен не съм съгласен, че е свършил за големия футбол, просто се нуждае от почивка.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 07 юни 2012 18:44

Тва са само игри на нерви. Томас просто показва, че е "там" и че не иска да е резерва. Не мисля, че ще се махне. Просто той е от типа играчи, които ако зависи от тях, то биха играли само за един отбор (Тоти, Гигс, Скоус, Касияс и пр.).
Вече ако някой много държи да го изгони - няма как.
Има и друг момент, обаче - Томас може да играе зад нападателя, както и по крилата, а на тези позиции са още Рибери, Робен, Кроос, сега и Шакири.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 19 юни 2012 13:37

Гъардиола в Байерн? О, не!
Чак не мога да си представя, че хора като Хьонес и Румениге ще се доверят на човек, макар спечелил много (по-точно - всичко възможно с един отбор), но все още недоказан с друг отбор, да води Байерн.
Съвсем друго първенство, съвсем друг тип игра... Не знам. Още повече, че поеха един път такъв риск с Клинсман, после трябваха едно 3 години за да вдигнат отбора и отново да го направят фактор в Европа...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юни 2012 15:31

Това за Гуардиола е от Билд. Така че най- вероятно е невярно.

Върни се в “Байерн”