Черноморец и Нефтохимик гласят контрола за 21-ви юли

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Иванов93
Контакти:

Re: Черноморец и Нефтохимик гласят контрола за 21-ви юли

Мнениеот Иванов93 » 02 юни 2012 09:37

Всъщност май само това имат...фенове. ;)[/quote]
Всъщност нямаме и 20млн дългове :mrgreen: Гледайте си отборчето и не давайте квалификации какво имаме и какво нямаме.[/quote]

Ми нямате. Сигурно е виновен Събев и Черноморец. Винаги съм се чудил как Бургас е зелен като единия отбор е от 1919,а другия от 196 и някоя си??? Вероятно през тези около 50 години населението на Бургас е нарастнало неимоверно или бургазлии са започнали да се интересуват от футбол след създаването на Нефтохимик. Моля някой от много запознатите зелени фенове да ми обяснят.[/quote]

Вероятно много добре знаеш но не ти отърва да го кажеш,че голяма част от по-старите фенове на ЧЕРНОМОРЕЦ, не припознават този Черноморец като своят отбор и не стъпват вече толкова години на Лазур.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 юни 2012 09:43

Иванов93, така е, аз лично ти го признавам и не го отричам грам. Също така признавам, че в годината, в която си се родил, аз започнах да ходя на стадиона в Лазур, много преди многото верни фенове на Нефтохимик, които сега се тупат в гърдите, а тогава ги нямаше никакви, въпреки, че са на моята възраст, че и по-големи. Мъката ми е наистина, че хората не го припознават този отбор, но мисля, че докато Дражев и откачения му брат са живи, няма да има шанс да се върне старата история, емблема и т.н.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 юни 2012 09:53

Иванов93 написа:Всъщност май само това имат...фенове. ;)

Всъщност нямаме и 20млн дългове :mrgreen: Гледайте си отборчето и не давайте квалификации какво имаме и какво нямаме.[/quote]

Ми нямате. Сигурно е виновен Събев и Черноморец. Винаги съм се чудил как Бургас е зелен като единия отбор е от 1919,а другия от 196 и някоя си??? Вероятно през тези около 50 години населението на Бургас е нарастнало неимоверно или бургазлии са започнали да се интересуват от футбол след създаването на Нефтохимик. Моля някой от много запознатите зелени фенове да ми обяснят.[/quote]

Вероятно много добре знаеш но не ти отърва да го кажеш,че голяма част от по-старите фенове на ЧЕРНОМОРЕЦ, не припознават този Черноморец като своят отбор и не стъпват вече толкова години на Лазур.[/quote]
И като не стъпват на Лазур и не припознават този Черноморец,са фенове на ТОЗИ Нефтохимик така ли???
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 юни 2012 09:57

Bourgas написа:Боли ме г*за колко хора са, кой е отбора на Бургас (нещо, преписано отново от Пловдив), боли ме г*за кой ще бие, кой ще падне, боли ме г*за за всички хейтъри, чудещи се какво малоумно обяснение да напишат под някаква подобна тема. Аз, ако има такава контрола съм там, със синя фланелка :) Че пък ще почакам и да ми я вземат, както бяха едни заплахи. А пък за това, кой бил чичка и кой не, калпазанчо го е казал за чалгакултурата, жалко, но факт.

Всъщност-да. Съгласен съм с мнението на колегата. Само искам да добавя,че моя сантимент към Нефтохимик започна да се топи.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 юни 2012 10:05

Вероятно много добре знаеш но не ти отърва да го кажеш,че голяма част от по-старите фенове на ЧЕРНОМОРЕЦ, не припознават този Черноморец като своят отбор и не стъпват вече толкова години на Лазур.

Всички го твърдим това...И е така. Факт, но момчета... живота си върви, футболът е само една игра за забавление. Аз нямам време за чакане и желание да се лишавам от тази приятност. За съжаление нямам силата, властта и идеята как да върна статуквото отпреди 20 години. Всъщност, ако можех бих си върнал със същата успеваемост и младостта. Иванов 93. Предполагам, че 93 е годината ти на раждане. До тази година само аз и още 500 човека гледахме нафтата. Точно след нея година Нафтата се превърна в интересен отбор за огромна част от аудиторията на Черноморец.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Футбол - България”