Собственикът на Дарик - агент на 6то на ДС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bai hoi
Контакти:

Re: Собственикът на Дарик - агент на 6то на ДС!

Мнениеот bai hoi » 01 юни 2012 21:09

ozzmozisa написа:
Captain Stottlemeyer написа:„Не всеки фашист е левскар, но всеки левскар е фашист.” Милко Балев
Използвам тези крилата фраза от миналото, за да обърна внимание върху спортния характер, който придоби тази далеч не спортна тема. Очевидно за някои от пишещите във форума омразата към съперника е движеща сила в живота. Желая им повечко спокойствие, защото омразата яде хората отвътре и в най-добрия случай може да им докара някоя сърдечна аритмия. :)
И нещо друго: Някои хора тук нападат с плам ДС (сега вече е безопасно). ;) Явно ДС е виновна включително и за това, че те не са успели в живота поради простата причина, че им липсват необходимото образование и квалификация (примерно). Не видях, обаче, нито един ред за стотиците, може би хиляди безименни наши сънародници – доброволни нещатни сътрудници на ДС, които без принуда са клеветели свои близки, роднини, познати, колеги и съседи с едничката цел лично облагодетелстване, заради отмъщение, заради жена, поради завист или просто ….ей така, заради спорта. ;)
фразата е-не всеки лефскар е циганин,но всеки циганин е лефскар.вашите кумири агент;тара;и ;николай;-пример за успешни фигури в бизнеса и политиката.

Или не всеки селянин е чорбар,но всеки чорбар е селянин.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 01 юни 2012 21:27

[quote="GOLEADOR"
Знам,че няма как да докажеш лъжата си за чалгата която пропяхте през 90-те.Знам и колко ходеха на мачовете на ЦСКА през 80-те години.То на тренировките на отбора се събираха по 5 000 души,а какво да говорим за мачовете.Знам и как фенове на Левски причакваха автобуса на отбора си за да го линчуват.Знам и за това как си препикавате треньорите,абе много знам да знаеш.Знам и как ревяхте като разпрани когато делиормана ви разби насред Герена.Такъв рев няма аналог в България.Даже феновете се приканваха един друг да слушат Дарик щото говедата там си правеха публично сепуко,а рева на подуянци бе кански и забавляваше цяла България.Ето и доказателства: http://oi43.tinypic.com/6zrn2d.jpg , http://oi39.tinypic.com/hvapty.jpg ,
абе голям рев падна по радио Левски.Явно сте имали нужда от 5 лева за да си купите вазелин,но за това трябва да не лъжеш,иначе делиормана пак ще ви насили насред Герена без лубрикант.Но то вие друго и не заслужавате.[/quote]

Какви пет хиляди на тренировка бе,вие на Левски ЦСКА не се събирахте толкова,бяхте половин трамвай хора плюс няколко взвода войничета.
Недей да говориш за чалга при положение че химна ви се пее от любимката на Фидел Кастро и звучи по тъпо и от най-посредствената чалга.
Ето ти клипче да видиш какви песни се пеят на Герена и от кога-
http://www.youtube.com/watch?v=31sixvv80V8
А кой какво заслужава се видя тази година,преживяхте най-срамния си сезон в цялата си позорна история,
отпадане от втородивизионен отбор за купата/при това сателит на Левски/,пет преди кръга преди края 8 точки
преднина и накрая вазелин,разкриха ви че се допингирате като прасета,доволен брой бивши и настоящи футболисти ви осъдиха,
заради селските ви номера ви намрази цялата А група и накрая много нови прякори за Тройчо и то все хитови.
Наистина получихте това което заслужавате

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 юни 2012 23:00

Какви пет хиляди на тренировка бе,вие на Левски ЦСКА не се събирахте толкова,бяхте половин трамвай хора плюс няколко взвода войничета.
Недей да говориш за чалга при положение че химна ви се пее от любимката на Фидел Кастро и звучи по тъпо и от най-посредствената чалга.
А кой какво заслужава се видя тази година,преживяхте най-срамния си сезон в цялата си позорна история,
отпадане от втородивизионен отбор за купата/при това сателит на Левски/,пет преди кръга преди края 8 точки
преднина и накрая вазелин,разкриха ви че се допингирате като прасета,доволен брой бивши и настоящи футболисти ви осъдиха,
заради селските ви номера ви намрази цялата А група и накрая много нови прякори за Тройчо и то все хитови.
Наистина получихте това което заслужавате[/quote]

Така е !На тренировките на ЦСКА се събираха по 5 000 човека.Всеки искаше да види екзекуторите на Ливърпул и да види един от четерите най-силни отбора в ЕКТ!А ти щом си фен на чалгата няма как да оцениш гласа на Христова.Щракай си там с мазните пръсти и друсай кючек във възхвала на отборчето си.Относно клипа,аз казах ли ти,че лъжеш.А кажи къде пеете чалгата дето и посна текста в тоя клип?
Относно титлата тази година.Наистина отбора бе раздиран от безброй проблеми които натежаха в последния мач да загубим титлата.Но при вас всичко бе прекрасно.Правителството ви намери спонсор,не плащате наем за стадиона,имате стабилен гръб в БФС,съдиите ви подпираха,имате най-скъпите играчи,нямате проблеми с картотекирането на играчи и наказани за допинг,най-богатия клуб сте в А група и въпреки това сте трети на 7 точки след нас.Кажи кой ви закопа така зловещо.Нас след мача с Черноморец никой не ни брои за живи.Само един Мораеш и треньора Младенов имаме и въпреки това бяхме на 3 греди от титлата.Така,че не ми казвай кой да се срамува от крайното класиране.Вие всичко си имахте,само треньор си нямате .И ако пак върнете Гонзо да ви води отбора,няма да има по-щастливи хора от армейците.Толкова за титлата.И чакам да ми кажеш мача в който сте пели чалгата против ЦСКА. Дерзай. :) :) :)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 01 юни 2012 23:58

GOLEADOR написа:Какви пет хиляди на тренировка бе,вие на Левски ЦСКА не се събирахте толкова,бяхте половин трамвай хора плюс няколко взвода войничета.
Наистина получихте това което заслужавате

Така е !На тренировките на ЦСКА се събираха по 5 000 човека.Всеки искаше да види екзекуторите на Ливърпул и да види един от четерите най-силни отбора в ЕКТ!А ти щом си фен на чалгата няма как да оцениш гласа на Христова.Щракай си там с мазните пръсти и друсай кючек във възхвала на отборчето си.Относно клипа,аз казах ли ти,че лъжеш.А кажи къде пеете чалгата дето и посна текста в тоя клип?
Относно титлата тази година.Наистина отбора бе раздиран от безброй проблеми които натежаха в последния мач да загубим титлата.Но при вас всичко бе прекрасно.Правителството ви намери спонсор,не плащате наем за стадиона,имате стабилен гръб в БФС,съдиите ви подпираха,имате най-скъпите играчи,нямате проблеми с картотекирането на играчи и наказани за допинг,най-богатия клуб сте в А група и въпреки това сте трети на 7 точки след нас.Кажи кой ви закопа така зловещо.Нас след мача с Черноморец никой не ни брои за живи.Само един Мораеш и треньора Младенов имаме и въпреки това бяхме на 3 греди от титлата.Така,че не ми казвай кой да се срамува от крайното класиране.Вие всичко си имахте,само треньор си нямате .И ако пак върнете Гонзо да ви води отбора,няма да има по-щастливи хора от армейците.Толкова за титлата.И чакам да ми кажеш мача в който сте пели чалгата против ЦСКА. Дерзай. :) :) :)
[/quote]

На всеки мач от есента на 1985 насам,другарю,за разлика от теб не слушам нито чалга нито естрада.
Относно титлата-бяхте най-подпирания отбор в първенството,уредихте каквото можахте,но и това не ви помогна в инстинските мачове ви лъснаха маймунските дупета,
и ние също палим свещи титаните и Тройчо директивата да са завинаги при вас.
Клипчето ти го постнах за да те накарам да го изгледаш,та поне нещо да влезне в кухарката
да видиш и колко са феновете на двата отбора и откога се пеят песните.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 юни 2012 00:22

На всеки мач от есента на 1985 насам,другарю,за разлика от теб не слушам нито чалга нито естрада.
Относно титлата-бяхте най-подпирания отбор в първенството,уредихте каквото можахте,но и това не ви помогна в инстинските мачове ви лъснаха маймунските дупета,
Клипчето ти го постнах за да те накарам да го изгледаш,та поне нещо да влезне в кухарката
да видиш и колко са феновете на двата отбора и откога се пеят песните.[/quote]

Аз много добре знам от кога се пеят песните и за това те хванах в лъжа!Пускаш клипчета а песента на която постна текста я няма!Няма и как да я има след като пропяхте чалгата след 1989.Що се отнася за подпирането и уредените мачове поне малко се засрами и не ми пиши глупости.Но от чалгаджия няма какво друго да очаквам,наглост и подлост до последен предел.Е за това ви презирам ,заради тази наглост и подлост .А като гледам какви клетви и проклятия хвърляте по Младенов надали сте седнали да се молите да остане в ЦСКА както пишеш!Но и тази лъжа си е за твоя сметка.Аз искрено се надявам Гонзо да води Левски и през новия сезон.Така отбора ви спокойно може да смени името си на Безтитлевски-1914! :)

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 02 юни 2012 01:02

GOLEADOR написа:На всеки мач от есента на 1985 насам,другарю,за разлика от теб не слушам нито чалга нито естрада.
да видиш и колко са феновете на двата отбора и откога се пеят песните.

Аз много добре знам от кога се пеят песните и за това те хванах в лъжа!Пускаш клипчета а песента на която постна текста я няма!Няма и как да я има след като пропяхте чалгата след 1989.Що се отнася за подпирането и уредените мачове поне малко се засрами и не ми пиши глупости.Но от чалгаджия няма какво друго да очаквам,наглост и подлост до последен предел.Е за това ви презирам ,заради тази наглост и подлост .А като гледам какви клетви и проклятия хвърляте по Младенов надали сте седнали да се молите да остане в ЦСКА както пишеш!Но и тази лъжа си е за твоя сметка.Аз искрено се надявам Гонзо да води Левски и през новия сезон.Така отбора ви спокойно може да смени името си на Безтитлевски-1914! :)[/quote]

Не си ме хванал в лъжа, по скоро си ме хванал за к..а.
Обясних ти че си елементарно шаранче и за мой кеф си гледал седем минути песни на Левски,ама не се ядосвай
нали всеки мач ги слушаш от своята агитка,е с леко променени и доста по хейтърски текстове.
За мен е важно да знаеш че пееш левскарски песни.
Комунистите имате любим прийом да обвинявате другите в собствените си грехове -чалга,наглост,подлост,простотия.
Естествено е че ни презираш,ти живееш за да презираш,повече мразиш нашия отбор отколкото обичаш своя,
не се притеснявай всички чорбари сте така.
Защо да не харесваме Тройчо типичния чорбар-некадърен и нагъл и винаги готов с оправданията,
понякога още преди мача,феновете на ЦДНА си го харесвате защото подсъзнателно се идентифицирате с него,
с фатмашкото му поведение и интелект.Искам да е при вас докато е жив,така ви намаза ските тази година,че
още не може да се усетите какво стана.
Левски има по скоро титла от ЦСКА,така че вие сте тези при които се очертава дългогодишно безтитлие.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 юни 2012 06:16

Бай ***,виж заглавието на темата и прецени дали постовете ти се отнасят към него.Зададох два въпроса и до сега не съм получил отговор.Или говори по темата,или млъкни,защото спамът е забранен.Хич не ме интересуват твоя прочит на историческите събития.За това си има теми.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 02 юни 2012 07:58

Old_death написа:Бай ***,виж заглавието на темата и прецени дали постовете ти се отнасят към него.Зададох два въпроса и до сега не съм получил отговор.Или говори по темата,или млъкни,защото спамът е забранен.Хич не ме интересуват твоя прочит на историческите събития.За това си има теми.

Никога,никакъв начин не съм защитил някой който е бил агент на ДС или е работил в там.
Така че въпросите ти не се отнасят до мен.
Понеже споменаваш Шесто управление значи си наясно,кой е Димитър Иванов-Гестапото и на кой отбор е
бил в управата и заедно с кого.
Ето малко да си опресниш паметта
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 5%D0%BB%29
http://e-vestnik.bg/3940
Като заклеймяваме агентите нека не забравяме и тези,които са ги ръководели.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 юни 2012 08:36

Не си ме хванал в лъжа, по скоро си ме хванал за к..а.
Обясних ти че си елементарно шаранче и за мой кеф си гледал седем минути песни на Левски,ама не се ядосвай
нали всеки мач ги слушаш от своята агитка,е с леко променени и доста по хейтърски текстове.
За мен е важно да знаеш че пееш левскарски песни.
Комунистите имате любим прийом да обвинявате другите в собствените си грехове -чалга,наглост,подлост,простотия.
Естествено е че ни презираш,ти живееш за да презираш,повече мразиш нашия отбор отколкото обичаш своя,
не се притеснявай всички чорбари сте така.
Защо да не харесваме Тройчо типичния чорбар-некадърен и нагъл и винаги готов с оправданията,
понякога още преди мача,феновете на ЦДНА си го харесвате защото подсъзнателно се идентифицирате с него,
с фатмашкото му поведение и интелект.Искам да е при вас докато е жив,така ви намаза ските тази година,че
още не може да се усетите какво стана.
Левски има по скоро титла от ЦСКА,така че вие сте тези при които се очертава дългогодишно безтитлие.

Аз не мразя никой.Просто казах,че презирам мерзавци и подлеци като теб,но не ви мразя.Мразят едни други хора които на награждаването им с медали излезнаха с фланелки "Аз мразя ЦСКА".Мразят тия които цапат българското знаме с думичката мразя и се гордеят със своята омраза.Аз не мразя никой,но презирам подлеците които сеят омраза.Презирам мерзавците които най-нагло лъжат,а когато ги хванеш в лъжа заявяват,че това било **** им.Презирам агентите на ДС които ти така бурно защитаваш.И не само аз ви презирам заради това,а цяла България.Но това е вашата съдба,да ходите презрени по тази земя!
[offtopic][wrapimg=]http://oi47.tinypic.com/160d1rk.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://oi47.tinypic.com/4re352.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 02 юни 2012 10:26

ето каква музика слушаме феновете на цска-ако е чалга,не виждам кое би могло да е по добро[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZDR1rsodyus&feature=relmfu[/youtube]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”