Испания си заслужи титлата, защото я спечели! Но не може да се генерализира, че са 99% от хората са ахнали по тяхната игра. На мен лично катеначото по ми харесва, защото има някакви ситуации пред едната врата. При Испания по-голямата част от времето минаваше в изнервящо(поне за мен) владеене на топката, в зони от терена, където не се случваше нищо...Да много е трудно да контролираш по-такъв начин всеки мач по минимум 70% от неговото времетраене, но омръзва! Може много да се говори за стилове на игра, но всеки си е формирал различни вкусови качества

. На мен в Испания ми харесва, че действат колективно! Много искам да ги видя на европейското в ситуация, когато ще бъдат тествани техните волеви качества(без двата влекача от последните два шампионата). Чакам с нетърпение да гледам групата на шампионите

Особено битките в средата на терена... Отдавна чакам да видя Модрич с/у играчи като Пирло, Де Роси, Шави, Иниеста.... 2008г. не можах да гледам Пирло с/у Испания и се надявам, че сега няма да има проблеми това да се случи
ПП Без да се заяждам, но гола на Вия с/у Португалия беше от засада

Както и нямаше дузпа за Италия с/у Австралия