subzero написа:Ден след като Нефтохимик намери спонсор, клубът е започнал преговори с нов треньор, съобщи пред e-burgas изп.директор Благо Митрев. Той обаче отказа да разкрие името на специалиста, докато разговорите не бъдат финализирани. „Става въпрос за опитен треньор, който ще дойде с екипа си. До 10-ина дни всичко ще е ясно”, поясни Митрев.
По думите му договорите на футболистите няма да бъдат прекратявани и ще се направи всичко възможно, за да се запази ядрото от миналато първенство. До седмица-две ще е ясен и новият оперативен щаб, като според Митрев „щатът нямал да е чак толкова раздут”.
Вече са уредени и първите контроли на тима, допълни изп.директор на зелените. Най-голямата изненада е приятелски мач с Черноморец, който ще се играе на 21 юли. В програмата още попадат спаринги с Берое и Ботев /Пд/.
По болната за феновете тема – връщането на стадион „Лазур”, развитие ще има до няколко дни, но на 99 % може да се счита, че клубът отново ще играе срещите си на кипрото спортно съоръжение, разясни изп.директор на бургазлии. „Доколкото знам са водени разговори, но все още няма нищо черно на бяло. Очаквам скоро да се подпише договор”, каза Благо Митрев.
Хмм...Интересен спаринг. Ще се ходи на мач!!!
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
[center]Member of Old School Boys [/center]
Не калпазанчо, не съм се прибрал
Чакам да отминат всичките му там бури, наводнения, земетресения и т.н. и доприпквам. Сигурен съм, че не съм ви залипсвал кой знае колко, но от другата седмица няма отърване от мен
Ще трябва да жертвате някой и друг работен час за поредна обедна, форумна сбирка(кафе) 
[center]
[/center]
[/center]- burgazliqta
- Контакти:
Converse написа:Дайте утре да измислим едно мачле сутринта ?
До сега съм говорил с Владо. Най-добре ще е за неделя защото ще можем и повечко хора да сме
[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
burgazliqta написа:Converse написа:Дайте утре да измислим едно мачле сутринта ?
До сега съм говорил с Владо. Най-добре ще е за неделя защото ще можем и повечко хора да смеАз говорих и със едно момче от Бригадата, той ми каза че утре ще отидат да ритат ако се съберат, а за неделя се разбрахме за 16:00. За тогава съм се разбрал и с Владо.
Ако някой все пак иска, утре в 10:00 се събираме.
[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
subzero написа:Ден след като Нефтохимик намери спонсор, клубът е започнал преговори с нов треньор, съобщи пред e-burgas изп.директор Благо Митрев. Той обаче отказа да разкрие името на специалиста, докато разговорите не бъдат финализирани. „Става въпрос за опитен треньор, който ще дойде с екипа си. До 10-ина дни всичко ще е ясно”, поясни Митрев.
По думите му договорите на футболистите няма да бъдат прекратявани и ще се направи всичко възможно, за да се запази ядрото от миналато първенство. До седмица-две ще е ясен и новият оперативен щаб, като според Митрев „щатът нямал да е чак толкова раздут”.
Вече са уредени и първите контроли на тима, допълни изп.директор на зелените. Най-голямата изненада е приятелски мач с Черноморец, който ще се играе на 21 юли. В програмата още попадат спаринги с Берое и Ботев /Пд/.
По болната за феновете тема – връщането на стадион „Лазур”, развитие ще има до няколко дни, но на 99 % може да се счита, че клубът отново ще играе срещите си на кипрото спортно съоръжение, разясни изп.директор на бургазлии. „Доколкото знам са водени разговори, но все още няма нищо черно на бяло. Очаквам скоро да се подпише договор”, каза Благо Митрев.
Имам усещане , че ще го пропуснеш спаринга ... като гледам датата , най-вероятно мача ще се играе във Велинград , или някъде наоколо
Искам си Акаунта написа:subzero написа:Ден след като Нефтохимик намери спонсор, клубът е започнал преговори с нов треньор, съобщи пред e-burgas изп.директор Благо Митрев. Той обаче отказа да разкрие името на специалиста, докато разговорите не бъдат финализирани. „Става въпрос за опитен треньор, който ще дойде с екипа си. До 10-ина дни всичко ще е ясно”, поясни Митрев.
Имам усещане , че ще го пропуснеш спаринга ... като гледам датата , най-вероятно мача ще се играе във Велинград , или някъде наоколо
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- burgazliqta
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:subzero написа:Хмм...Интересен спаринг. Ще се ходи на мач!!!
Не ми се вярва да е във Велинград. Веднъж на 5 години ще има бургаско дерби и ако не се играе в Бургас ще е срамота и за двата отбора.
[center]
[/center]
[/center]- Искам си Акаунта
petkan написа:Не калпазанчо, не съм се прибралЧакам да отминат всичките му там бури, наводнения, земетресения и т.н. и доприпквам. Сигурен съм, че не съм ви залипсвал кой знае колко, но от другата седмица няма отърване от мен
Ще трябва да жертвате някой и друг работен час за поредна обедна, форумна сбирка(кафе)
Aз мога да се жертвам само ако сбирката е в Манхатън
п.п Лек път на връщане
- Искам си Акаунта
burgazliqta написа:Искам си Акаунта написа:subzero написа:Хмм...Интересен спаринг. Ще се ходи на мач!!!
Не ми се вярва да е във Велинград. Веднъж на 5 години ще има бургаско дерби и ако не се играе в Бургас ще е срамота и за двата отбора.
Ами по план , подготвителния лагер на Черноморец ще премине във Велинград . не ми се вярва отборите да бият път специално до Бургас за мача . Отделно в края на юли в Бургас трудно се диша , какво остава да се играе футбол