Ще се откаже ли Италия от ЕП 2012?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще се откаже ли Италия от ЕП 2012?
Националния отбор на Италия ми е най-противния футболен отбор.Когато играят винаги съм за противника му.Те унищожават красотата на играта футбол.Винаги се промъкват през иглени уши и с невероятен късмет.Върха щеше да е световното в ЮАР където ако страничния съдия в последния им мач не беше проявил доблест щяха да се класират напред с 2 точки.Да не говорим като нация ,че не стават за нищо.Ако не бяха такива смешници и не бяха се проявили като страхливци през Втората световна война сега света можеше да е друг.
Ехеее, и история замесваме.mirodes написа:Националния отбор на Италия ми е най-противния футболен отбор.Когато играят винаги съм за противника му.Те унищожават красотата на играта футбол.Винаги се промъкват през иглени уши и с невероятен късмет.Върха щеше да е световното в ЮАР където ако страничния съдия в последния им мач не беше проявил доблест щяха да се класират напред с 2 точки.Да не говорим като нация ,че не стават за нищо.Ако не бяха такива смешници и не бяха се проявили като страхливци през Втората световна война сега света можеше да е друг.

Но това за футболния късмет вече е твърде клиширано. 4 пъти световен шампион не се става просто така.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Пхахахаах,щял да изгуби футбола
Те завалиите винаги паркират автобуса пред Буфон и дебнат на контри ,а и да знаете от мен,че ще станат еврошампиони чак когато приемат Евро 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
mirodes написа:Националния отбор на Италия ми е най-противния футболен отбор.Когато играят винаги съм за противника му.Те унищожават красотата на играта футбол.Винаги се промъкват през иглени уши и с невероятен късмет.Върха щеше да е световното в ЮАР където ако страничния съдия в последния им мач не беше проявил доблест щяха да се класират напред с 2 точки.Да не говорим като нация ,че не стават за нищо.Ако не бяха такива смешници и не бяха се проявили като страхливци през Втората световна война сега света можеше да е друг.
Абсолютно подкрепям и мен са ми адски антипатични и на национално и на клубно ниво...но всеки с предпочитанията си

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Kamisha написа:Пхахахаах,щял да изгуби футболаТе завалиите винаги паркират автобуса пред Буфон и дебнат на контри ,а и да знаете от мен,че ще станат еврошампиони чак когато приемат Евро
Видяхме ги 80та и 90та година като бяха домакини колко жалки бяха. Как Неапол викаше за Аржентина на 1/2 финала надали някой скоро ще го забрави

Заради тия скапаняци и вечния съдийски комфорт на който се радват, България не игра финал на Световно първенство. Никога повече да не спечелят голям турнир 

Serie A TIM - Bulgaria Прясна информация за всичко свързано с италианския футбол. https://www.facebook.com/calciobg
- football_fb
- Контакти:
Не! Напротив, ще стигне много далеч!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!
- Federer91
- Контакти:
Най-великият европейски национален отбор! Е как няма всички да го мразят. Доказано е,че винаги победителите са ненавиждани от всички останали. Аз се надявам историята от 2006 да се повтори и отново всички всезнайковци да останат с пръст в устата. Винаги ми е било интересно как в България се подкрепят не само спортно, но и в други аспекти държави като Германия, Русия и Испания (въпреки,че първите,като включим и Турция, са виновни за изоставането на държавата ни с 50 години спрямо "белите" държави),а от друга страна по незнайни причини се ненавиждат страни като Италия и Франция.
Federer91 написа:Най-великият европейски национален отбор! Е как няма всички да го мразят. Доказано е,че винаги победителите са ненавиждани от всички останали. Аз се надявам историята от 2006 да се повтори и отново всички всезнайковци да останат с пръст в устата. Винаги ми е било интересно как в България се подкрепят не само спортно, но и в други аспекти държави като Германия, Русия и Испания (въпреки,че първите,като включим и Турция, са виновни за изоставането на държавата ни с 50 години спрямо "белите" държави),а от друга страна по незнайни причини се ненавиждат страни като Италия и Франция.
Заради Германия ли сме изостанали ? Да не би да се бъркаш с комунягите от "братския" СССР ?
[center]1914[/center]