"Имаме най-вярната публика"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
puffer 1

Re: "Имаме най-вярната публика"

Мнениеот puffer 1 » 17 авг 2009 23:17

Ти на последното дерби ли му викаш ?

ДА дерби.......Като падаме не му викаме дерби :oops: само като бием :mrgreen:
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
orho

Мнениеот orho » 17 авг 2009 23:25

имам питане някой знае ли къде е Кънчова поляна,ако не знае да ми пише.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 авг 2009 02:04

Пичове, днес бях на мача с Черноморец! Даже се обадих на бирабекс след мача!Естествено поддържах отбора от моя град( аз съм от Бургас). Казах му, че не ми хареса играта на Локото, но! Огромни аплаузи на публиката! Не беше много, но цял мач не спря да подкрепя отбора си! Загубихте, след мача пак продължиха! Един ОГРОМЕН РЕСПЕКТ от мен за такива фенове!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 18 авг 2009 22:00

puffer 1 написа:
Ти на последното дерби ли му викаш ?

ДА дерби.......Като падаме не му викаме дерби :oops: само като бием :mrgreen:

Ти нещо май отговаряш само на това, което ти отърва, а ? :lol: За това как си изгоряхте собствените шалове нещо замълча ... нищо де, не се притеснявай ;) неудобните теми в предаването "Неудобно" ;) В този подфорум се преписват истории, дербита, резултати и т.н. като цяло се избиват комплекси :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Мнениеот valyo1912 » 20 авг 2009 18:15

гледах мача в понеделник и видях,че плагиатствате наши песни, вива канари и теб обичам аз......
От кой отбор си?

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 21 авг 2009 16:22

whitesnake написа:
Един град-един отбор написа: А защо Лимончо,като е такъв майстор, не го направи този номер на последното дерби !?

Щото беше наказан, тарикат.

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 23 авг 2009 18:54

valyo1912 написа:гледах мача в понеделник и видях,че плагиатствате наши песни, вива канари и теб обичам аз......

Това е песен на цървена звезда и започва да се пее първо на Лаута и много след това на гомнежа. Песента жълта кочина не е кавър на вива канари,а е нейна пародия. Ако имаш други забележки,питай.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 24 авг 2009 12:01

1926 написа:
valyo1912 написа:гледах мача в понеделник и видях,че плагиатствате наши песни, вива канари и теб обичам аз......

Това е песен на цървена звезда и започва да се пее първо на Лаута и много след това на гомнежа. Песента жълта кочина не е кавър на вива канари,а е нейна пародия. Ако имаш други забележки,питай.

Аз имам ... прочети третото мнение над твоето ... и все пак ако много се засрамиш от вярната публика не отговаряй ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 авг 2009 13:56

Един град-един отбор написа:
А иначе да зарежем това "Ние бяхме дотук" ... имате оправдание до някаква степен - всеки би стигнал до там след като не харесва управлението на даден отбор, още повече, когато той е негов любим. А какво ще кажете колеги СМЪРФОВЕ за случката преди около 35-40 години, когато играете мач за оставане в А група с Левски на стадион Пловдив и тогава ви опукват пред цял Пловдив с 0-3 и вие горите шаловете си демонстративно ? Това ли Ви е "най-вярната публика" ... чак сега намирам скритият смисъл на това, че заглавието е в кавички :? има още хиляди издънки, които сте правили, както и вие, така и още много много отбори ;) И мисля, че това е поредната тема за избиване на комплекси :) Всеки знае, че Ботев и Локо имат прекрасни агитки но тук сравнителните характеристики "по-по-най" и т.н. са излишни ;) Наздраве момчета ;)

Заглавието е в кавички,защото се цитира треньора.А като спомена палене на шалове се сетих и за друго.Понеже "35-40 години" е доста разтегливо понятие,аз ще бъда по-конкретен,например с точни дати.8 септември 1974 година.След този мач някои си запалиха не само шаловете,а и знамената.Аз поне бях очевидец на това.Та няма смисъл да говорим за палене.За останалото си прав.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”