Ти на последното дерби ли му викаш ?
ДА дерби.......Като падаме не му викаме дерби

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ти на последното дерби ли му викаш ?
puffer 1 написа:Ти на последното дерби ли му викаш ?
ДА дерби.......Като падаме не му викаме дербисамо като бием
whitesnake написа:Един град-един отбор написа: А защо Лимончо,като е такъв майстор, не го направи този номер на последното дерби !?
valyo1912 написа:гледах мача в понеделник и видях,че плагиатствате наши песни, вива канари и теб обичам аз......
1926 написа:valyo1912 написа:гледах мача в понеделник и видях,че плагиатствате наши песни, вива канари и теб обичам аз......
Това е песен на цървена звезда и започва да се пее първо на Лаута и много след това на гомнежа. Песента жълта кочина не е кавър на вива канари,а е нейна пародия. Ако имаш други забележки,питай.
Един град-един отбор написа:
А иначе да зарежем това "Ние бяхме дотук" ... имате оправдание до някаква степен - всеки би стигнал до там след като не харесва управлението на даден отбор, още повече, когато той е негов любим. А какво ще кажете колеги СМЪРФОВЕ за случката преди около 35-40 години, когато играете мач за оставане в А група с Левски на стадион Пловдив и тогава ви опукват пред цял Пловдив с 0-3 и вие горите шаловете си демонстративно ? Това ли Ви е "най-вярната публика" ... чак сега намирам скритият смисъл на това, че заглавието е в кавичкиима още хиляди издънки, които сте правили, както и вие, така и още много много отбори
И мисля, че това е поредната тема за избиване на комплекси
Всеки знае, че Ботев и Локо имат прекрасни агитки но тук сравнителните характеристики "по-по-най" и т.н. са излишни
Наздраве момчета
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта