Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Re: Сезон 2012-2013 трансфери и слухове

Мнениеот Yellow blood » 01 юни 2012 14:10

1912BOTEV написа:На мен не ми харесва това, което казва Юли Попов - "има време"! За кое има време? Напротив, няма време!

Точно това си помислих и аз като прочетох изявлението. Не ми харесва това лежерно отношение. Ние като привърженици можем да си позволим да го раздаваме айляк и да се отпуснем, да се изкефим на завръщането в А група, но за професионалното ръководство точно сега е един от най-тежките и натоварени периоди и трябва да работят под пълна пара. В следващите една-две седмици се решава в голяма степен представянето ни през следващия сезон. Но, май за съжаление никой от тях не си дава зор да го осъзнае, повече им се празнува на хората, а ние за пореден път ще се окажем по-загрижени отколкото ръководството...
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 01 юни 2012 15:02

На мене ми е много интересно, защо Коцето не използва лиценза "ПРО" на Балака, така и така той нищо не прави с него..??

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 01 юни 2012 15:33

Жоржиньо написа:Синоптик бил Мъри,голяма завист ей.Не знам дали е синоптика ама има полуфинал в ЛЕ и влизане в групите на ШЛ и това ако се казва синоптик,значи Стойчо трябва да е овчар. :)

Аз не съм съгласен с теб. Мъри дойде в Левски и завари изграден отбор с който постигна нещо. След това се сещаш за сгромолясването. А да ти припомням ли 2 мача на националния в който и дете щеше да се справи тактически по добре от Мъри. Тогава медиите обясняваха как не трябва да се пуска Чавдар Янков срещу Англичаните а Мъриньо реши да прави Диамант срещу тях, глуспот. Пусна Янков който и стюардите на стадиона можеха да го надбягат и на всичкото отгоре го сложи в дясно да се надбягва със Коул и Уолкът? Това е показване на абсолютна и тотална тактическа неграмотност. Мъри викаше националите по списък, нареждаше състава по списък и също така по списък изграждаше тактиката си. Тотално неадекватни татически умения и пълна лиспа на гъвкавост.

Мъри изкара чист късмет с играчите на Левски и добрата им стиковка в системата 4-2-3-1 с която атакува ЛЕ и ШЛ. И понеже не знаеше друга система и друг състав излезна да се бие с големите се едно ще атакува Марек. И кво? Зашиха му 20 парцала. Е това ли е голям треньор?

За мен Мъри е тотално некадърен треньор и аз съм твърдо против идването му в Ботев
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 01 юни 2012 16:10

След като Херо отказа не останаха треньори в БГ които могат да свършат работа. Нещата май се насочват към Вили Вуцов, което не е чак толкова лошо според мен.

teruns
Контакти:

Мнениеот teruns » 01 юни 2012 16:57

Разправяйте си каквото искате! За мен обаче най - правилният избор е тандемът Наско - Мъри. Аз също не понасям този лигоч Мъри но Наско е голям. ГОЛЯМ Е ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ. Голям футболист, голям професионалист, голям лидер и т. н. На Наско не му пука Ботев ли ще е, Левски ли ще е за него е важно да е ВИНАГИ на върха. ВИНАГИ ДА Е N 1! Я си представете как Наско влиза в БФСто и как Бакалов или Ю. Попов! Аз също имам огромното желание Коцето да е треньор и с него да постигнем велики победи и много успехи но на този етап това е невъзможно. През сезон 2012 - 2013 на Ботев ще му е нужно да си създаде име. Име, лоето през последните 10 - 15 години беше затрито. За това на нас са ни необходими ИМЕНА. Имена като на Наско и Мъри и имена на футболисти ДОКАЗАНИ. Пак казвам моите уважения към Коцето / дори съм ходил на мачове на локото заради него/ но едно е да ти предложи Наско или Мъри друго е Коцето или Бакалов.

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 01 юни 2012 19:22

стойчо младенов още на мача с етър каза пред феновете ,че веднага е готов да стане треньор на Ботев
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 02 юни 2012 00:36

група съветски учени написа:
amoros написа:Когато за първи пат смениха Видолов с Хубчев писах ,че по голяма простотия от тая няма.Но сега идва ред на нова такава.Гуардиола също е бил треньор само на един отбор.Костадин Видолов е местен човек, и голям футболист за когото няма тайни във футбола.Под негово ръководство Ботев играе добре.

За съжаление Коцето няма лиценз за А група. :(

Стига оправдания с този лиценз, като започвахме в Б-група лиценза пак беше оправдание за да не оставим Видолов. Дано не съм лош пророк, но очаквам ново извращение тип Хубчев или тип Радуканов.
Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 юни 2012 00:42

FILIP1912 написа:Стига оправдания с този лиценз, като започвахме в Б-група лиценза пак беше оправдание за да не оставим Видолов. Дано не съм лош пророк, но очаквам ново извращение тип Хубчев или тип Радуканов.

Съжалявам, но "стига" не върви - четири години имаше Магьосника да извади лиценза, не го е направил, значи той самия, лично, си има причина за това. Дано скоро го направи, и да застане отново начело на Ботев.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 02 юни 2012 08:26

rump_shaker написа:Аз не съм съгласен с теб. Мъри дойде в Левски и завари изграден отбор с който постигна нещо. След това се сещаш за сгромолясването. А да ти припомням ли 2 мача на националния в който и дете щеше да се справи тактически по добре от Мъри. Тогава медиите обясняваха как не трябва да се пуска Чавдар Янков срещу Англичаните а Мъриньо реши да прави Диамант срещу тях, глуспот. Пусна Янков който и стюардите на стадиона можеха да го надбягат и на всичкото отгоре го сложи в дясно да се надбягва със Коул и Уолкът? Това е показване на абсолютна и тотална тактическа неграмотност. Мъри викаше националите по списък, нареждаше състава по списък и също така по списък изграждаше тактиката си. Тотално неадекватни татически умения и пълна лиспа на гъвкавост.

Мъри изкара чист късмет с играчите на Левски и добрата им стиковка в системата 4-2-3-1 с която атакува ЛЕ и ШЛ. И понеже не знаеше друга система и друг състав излезна да се бие с големите се едно ще атакува Марек. И кво? Зашиха му 20 парцала. Е това ли е голям треньор?

За мен Мъри е тотално некадърен треньор и аз съм твърдо против идването му в Ботев

Така е...
Цялата работа на Мъри в „Левски“, е както тази на Глухчев и „Ботев“Пд в началото на 80-те.
Чико изгради отбора, а Глухчев пет години се прави на треньор с този отбор.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 02 юни 2012 10:40

Стоилов съгласен да поеме Ботев, постави своите условия
Някой измежду Станимир Стоилов и Христо Стоичков ще бъде новият треньор на Ботев (Пловдив). Шефът на "канарчетата" Цветан Василев искаше да назначи начело на тима Димитър Димитров - Херо, но шансът това да се случи вече е нулев и затова той е пренасочил усилията си към преговори с Мъри.
Освен това сериозно се обмисля и възможността за осъществяване на контакт със Стоичков и той също да каже дали е склонен да поеме "жълто-черните".

Според информациите, вече е проведен предварителен разговор със Стоилов, който е изложил своите условия, за да поеме тима. Едно от тях е заедно с него в Пловдив да пристигне и Наско Сираков, който да движи спортно-техническите дела в клуба

Източник: Plovdvi24.bg

Върни се в “Архив”