D2 ще пеят за всички бултраси на 2-ри юни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: D2 ще пеят за всички бултраси на 2-ри юни

Мнениеот bnborisov » 01 юни 2012 10:20

child in time написа:
bnborisov написа:
child in time написа:Там където свириха Металика! Стадион Пловдив! Определено исках да видя Nazareth на живо!

там недават бе пич. Металика свиреха там преди 15 години. Ти това го знаеш де ама нали лаф да става.

Кмета щеше да си позатвори очите сигурен съм! Подобно събитие особено за Рок град като Пловдив щеше да се приеме с отворени обятия ! Long live rock `n` roll !!!

Полицията и пожарната обаче не. Иначе къв беше проблема Ботев да играе там вместо в Брестник. Обаче не. Няма за сега такова място в Пловдив за голям концерт, това е положението. И аз искам DP най- малко...

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 01 юни 2012 11:02

D-2 без Дичо не са същите сега са просто поредната второстепенна рокбанда ......... тогава го дават да вали :mrgreen:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 01 юни 2012 11:56

child in time написа:Там където свириха Металика! Стадион Пловдив! Определено исках да видя Nazareth на живо!

Като толкова искаш, покани си ги! Този концерт е за привържениците на Ботев, не за стрелочници.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 01 юни 2012 12:06

GR190276 написа:

Като толкова искаш, покани си ги! Този концерт е за привържениците на Ботев, не за стрелочници.

Този концерт е за всички които са фенове на музиката извън всички глупости кой от къде е !Ако беше дошла някоя от групите които харесвам и през ум не би ми минало кой го организира! Long live rock `n`roll !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 01 юни 2012 12:17

child in time написа:
GR190276 написа:

Този концерт е за всички които са фенове на музиката извън всички глупости кой от къде е !Ако беше дошла някоя от групите които харесвам и през ум не би ми минало кой го организира! Long live rock `n`roll !

Този концерт е за фенове на БОТЕВ Пловдив а не на смърфове и на хора от ЛАута. Аз ще отида!!
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 01 юни 2012 12:22

Като толкова искаш, покани си ги! Този концерт е за привържениците на Ботев, не за стрелочници.[/quote]
Този концерт е за всички които са фенове на музиката извън всички глупости кой от къде е !Ако беше дошла някоя от групите които харесвам и през ум не би ми минало кой го организира! Long live rock `n`roll ![/quote]
Този концерт е за фенове на БОТЕВ Пловдив а не на смърфове и на хора от ЛАута. Аз ще отида!![/quote]
Не е и за хора фенове на отбора с пагони! Входа ще е със специални покани? Не . Значи всеки може да отиде! Отивай кой те спира!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 01 юни 2012 14:43

slash1912 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EoBSbdCVYFA&list=LLAm9F5Q1xb_PzLGJg1JjD0w&feature=mh_lolz[/youtube]
Така ми звъни телефона ;) Там съм!

Чиче и аз !
Канарче!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 01 юни 2012 15:04

child in time написа:
bnborisov написа:

там недават бе пич. Металика свиреха там преди 15 години. Ти това го знаеш де ама нали лаф да става.

Кмета щеше да си позатвори очите сигурен съм! Подобно събитие особено за Рок град като Пловдив щеше да се приеме с отворени обятия ! Long live rock `n` roll !!!

За какво затваряне на очи говорим, когато става въпрос за десетки хиляди животи??
Защото съм сигурен, че ако дойде такава голяма група в България, то ще има поне 30-40 000 човека??

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 01 юни 2012 21:40

Там сме... :)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 03 юни 2012 09:51

приятели концерта вчера бе страхотен, който го е изпуснал да съжелява
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Върни се в “Ботев”