Херо отказа на „Ботев” (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Херо отказа на „Ботев” (Пд)

Мнениеот fena » 01 юни 2012 12:57

Новината е от днес, след като тези дни хора от Сдружението пак са канили Херо за треньор на новия им отбор.
"Обичам си Бургас и Черноморец. Клубют ни е в изключително тежко състояние. Даже днес спряха тока на стадиона. Не искам да бъда дезертьор. Няма да крия, че предложението от Ботев беше изключително приемливо като финансии. Парите обаче не са всичко за мен. Не на последно място са и моите симпатии към Локомотив. Никога не съм крил, че съм фен на черно-белите и съм щастлив, че като треньор два пъти съм побеждавал Ботев", сподели бившият национален селекционер Димитър Димитров-Херо, отново пред "Марица" по повод предложението да поеме кормилото на вечния съперник на Локомотив.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 01 юни 2012 12:58

Просто защото е имало нови преговори, след влизането в А група ;) Херо, голям човек и мъж, жалко, че няма да може да ни е треньор, но всичко, което казва, е достойно за уважение.

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 01 юни 2012 13:01

White Snake написа:
plan-2012 написа:16:02 / 24.04.2012 Херо отказа на Ботев

http://sport.plovdiv24.bg/346953.html

Стига си будалкал хората.Купи си днешния брой на в.Марица :idea:
01.06.2012 :
"Обичам си Бургас и Черноморец. Клубът ни е в изключително тежко състояние. Даже днес спряха тока на стадиона. Не искам да бъда дезертьор. Няма да крия, че предложението от Ботев беше изключително приемливо като финансии. Парите обаче не са всичко за мен. Не на последно място са и моите симпатии към Локомотив. Никога не съм крил, че съм фен на черно-белите и съм щастлив, че като треньор два пъти съм побеждавал Ботев", сподели бившият национален селекционер Димитър Димитров-Херо, отново пред "Марица" по повод предложението да поеме кормилото на вечния съперник на Локомотив.

:!: :!: :!: Иначе не са много безочливи :oops: Хвърляха му камъни,бутилки от кока кола(тогава все още не им даваха безплатно пепси,та се налагаше да си купуват),сега го искат,та чак пътека направиха до Бургас!Ама Херо е мъж на честта и това за него никога няма да се промени!Гранде Херо!!!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 01 юни 2012 13:05

Жълтите го замерваха с камъни и бутилки, псуваха го на майка, кълняха го като да не казвам какви, а сега го канят за треньор.... Няма по безочливи хора от тях :idea:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 01 юни 2012 13:07

fena написа:Жълтите го замерваха с камъни и бутилки, псуваха го на майка, кълняха го като да не казвам какви, а сега го канят за треньор.... Няма по безочливи хора от тях :idea:

Вие никога ли не сте псували Ясен Петров примерно? Или Кокала като беше в Левски?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 01 юни 2012 13:12

калпазанчо написа:Херо, благодарим ти и никога няма да забравим как помагаш винаги на Черноморец в трудни моменти (като сегашния)!
Херо, велик треньор и невероятен човек! Да си ни жив и здрав!
Дано останеш и след края на договора в моя любим Черноморец...

Направо ви завиждам, че този човек е при вас. Рядко се срещат такива в днешно време.:)

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 01 юни 2012 13:12

Flash1912 написа:
fena написа:Жълтите го замерваха с камъни и бутилки, псуваха го на майка, кълняха го като да не казвам какви, а сега го канят за треньор.... Няма по безочливи хора от тях :idea:

Вие никога ли не сте псували Ясен Петров примерно? Или Кокала като беше в Левски?

на тях все пак им е позволено, част е от тихния бит, и кълнат понякога

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 01 юни 2012 13:22

White Snake написа:
plan-2012 написа:16:02 / 24.04.2012 Херо отказа на Ботев

http://sport.plovdiv24.bg/346953.html

Стига си будалкал хората.Купи си днешния брой на в.Марица :idea:
01.06.2012 :
"Обичам си Бургас и Черноморец. Клубът ни е в изключително тежко състояние. Даже днес спряха тока на стадиона. Не искам да бъда дезертьор. Няма да крия, че предложението от Ботев беше изключително приемливо като финансии. Парите обаче не са всичко за мен. Не на последно място са и моите симпатии към Локомотив. Никога не съм крил, че съм фен на черно-белите и съм щастлив, че като треньор два пъти съм побеждавал Ботев", сподели бившият национален селекционер Димитър Димитров-Херо, отново пред "Марица" по повод предложението да поеме кормилото на вечния съперник на Локомотив.

A бе ''бяла змия''(влечуго) , приятелю , защо се правиш на ''китаец'' ?
Херо е отказал преди повече от месец :!:
Или твърдиш , че в.Марица и Д.Д. са писали измишльотини преди повече от 1 месец ?

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 01 юни 2012 13:27

fena написа:Новината е от днес, след като тези дни хора от Сдружението пак са канили Херо за треньор на новия им отбор.
"Обичам си Бургас и Черноморец. Клубют ни е в изключително тежко състояние. Даже днес спряха тока на стадиона. Не искам да бъда дезертьор. Няма да крия, че предложението от Ботев беше изключително приемливо като финансии. Парите обаче не са всичко за мен. Не на последно място са и моите симпатии към Локомотив. Никога не съм крил, че съм фен на черно-белите и съм щастлив, че като треньор два пъти съм побеждавал Ботев", сподели бившият национален селекционер Димитър Димитров-Херо, отново пред "Марица" по повод предложението да поеме кормилото на вечния съперник на Локомотив.

Е как само вашият отявлен фен и мазняр Д.Донев си ги публикува тези новинки в парцала Марица? понамирисва на свободни съчинения :)
ама то от миризливци какво да очакваш :mrgreen: преди години , моя позната ,която пък покрай нейни приятели футболисти на столични отбори, се беше запознала с него при една случайна среща ми го представи ,мислейки че като фен на футбола за мен ще е представлява голям интерес да се запозная с Дончо Донев ,, известният спортен журналист от в-к Марица'' :mrgreen: ще си призная , че се погнусих да му стисна ръката/въпреки че го направих от добро възпитание , все пак), не защото е локомотивец , а защото под неизрязаните му нокти му имаше такава чернилка,че........абе кво да го правиш , нали е ,,черно-бял'' , оставил си човека малко мръсотйка да докара клубните цветове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
та въпроса беше , че и писанията му са такива

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 01 юни 2012 13:28

bnborisov написа:
Flash1912 написа:

на тях все пак им е позволено, част е от тихния бит, и кълнат понякога

Не ни приписвай вашите бит и култура.
Кои бяха издигнали плакат "Херо ние сме с теб" на Трибуна Ист.....,а зад скамейката го псуваха и подвикваха "Къде ти е косата?" ? Да не говорим за псувните в Поморие,щото лично от него ги чух тези неща,когато ни посрещна в Бургас преди финала.
За Кокала http://www.vbox7.com/play:6ad2d061&start=49
А кой измисли прякора Яшар на собствената ви легенда ?
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Върни се в “Черноморец”