Много е лошо да виждаш, че имаме талантливи момчета, но заради изостанали и морално остарели в тактическо отношение хора като Мадански да играем толкова зле и без ясна идея. Общо взето ние вкарахме в този мач два случайни гола. Първия беше благодарение най-вече на индивидуалното майсторство и талант на Миланов, а втория благодарение на доброто включване на Цветков, а и имаше доза шанс, за да попадне топката накрая у Костадинов в продължението на мача.
Първия въпрос е въобще този мач в Ловеч ли трябваше да се играе, където на мачове за ШЛ идват има-няма по хиляда човека? Въпроса е към г-н Перуци!
Сега към Г-н Мадански. Този човек сигурно вече 10-на години води националните гарнитури. Сигурно е някакъв последовател на Мауриньо. Мисля, че успя да класира един път юношите ни на европейско, но в тактическо отношение е пълна трагедия, ако съдим от този мач.
Каква схема избра Мадански за този мач?! Аз видях, че играем в някакъв ромб, без хора по крилата. От къде го измисли този ромб г-н Мадански само той си знае. Може да е фен на Анчелоти. Четирима човека от нашите наблъскани в средата на терена- Балджийски, Цветков, Миланов и Димов. Страшна стратегия, нямам думи. В атака ми пуснал Костов и Цветанов. Страхотна двойка, много си пасват нали???Дори и тези, които не разбират много 100 % са забелязали, че силното качество на Цветанов е да спринтира на фланга, защото е бърз и пробивен. Той го пуснал нападател, макар че имаше по свободна роля и пак сновеше и на фланговете. Костов напред беше пълен анонимник. Питам защо един от най-големите таланти на бг футбол и най-креативният ни играч, с два мача за мъжкия отбор на Киево този сезон и капитан на втория отбор на Магаретата е оставен ррезерва и влиза в последните 15 минути и то при вече негативен резултат като трета смяна в двубоя??? Преди това Мадански при 1:0 за нас извади Станислав Костов и пусна още един вътрешен халф, та тамън да станат петима в средата, че бяха малко преди това.
Вместо да ппочне Мадански с Кирилов и Цветанов по крилата и да разположи трима вътрешни халфа в средата на терена в схема 4-2-3-1 или 4-3-3, той избира някъв смешен ромб и нашите не могат да направятт цял мач една свмислена атака. Ето защо заради некадърността на един треньор, кой знае защо Боби го държи толкоз време, ние пропиляваме таланта на нашите футболисти. Вместо Перуци да сложи начело на младежите треньор, който ще изповядва подобна стратегия като тази на Любо Пенев, млад интелигентен специалист от сорта на Илия Груев или Ясен Петров, той пуска морално остарели треньори като този Мадански. Не знам, вие какво ше кажете по въпроса???