Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот turbogena » 31 май 2012 14:45

Генков едва ли ще дойде. Аржентинеца още повече ме съмнява да цъфне на Герена. За него трябва да се извадят пари ,а нашите са доказали ,че не обичат много да плащат големи суми. Общо взето очаквам да вземем някакъв ялов нападател ,който най-вероятно ще е свободен агент...
Последна промяна от turbogena на 31 май 2012 14:46, променено общо 1 път.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 31 май 2012 14:46

Theos написа:търгаша Макриев въобще не искам да го виждам със синята фланелка докато съм жив.
От една страна съм съгласна с теб, Макриев ни предаде, но от друга тези, които оставиха десетки талантливи "сини" юноши да си отидат, също извършиха предателство към клуба.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 май 2012 14:48

Макриев дано не стъпи на Герена никога! Преди 2-3 сезона го искахме доста силно ,но той се правеше на голяма звезда с неговите претенции. Сега явно няма къде да ходи и ни се предлага...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 31 май 2012 14:50

Laetitia написа:
Theos написа:търгаша Макриев въобще не искам да го виждам със синята фланелка докато съм жив.
От една страна съм съгласна с теб, Макриев ни предаде, но от друга тези, които оставиха десетки талантливи "сини" юноши да си отидат, също извършиха предателство към клуба.

Съгласен съм за некадърниците дето изпуснаха талантите като Попето, но при Макриев ситуацията беше друга, там той се опита да рекетира Левски и подписа с розовелките.После почнаха едни интервюта с неособенно добри думи за клуба и ми падна в очите!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 31 май 2012 14:54

Theos написа: подписа с розовелките.
И постигна крупни успехи с тях, както и с Интер. :lol:
Такива като него и Бандаловски са хора без всякаква чест. Нямаме нужда от подобни.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 31 май 2012 15:01

Laetitia написа:
Theos написа: подписа с розовелките.
И постигна крупни успехи с тях, както и с Интер. :lol:
Такива като него и Бандаловски са хора без всякаква чест. Нямаме нужда от подобни.

Е той дори за Примаверата на Интер не записа и мач, ами го преотстъпиха на някаква паланка в Швейцария :lol:
А Бандаловски какво да го коментираме той душа няма, пък камо ли чест да има в един конус. :lol:

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 31 май 2012 17:55

Бандаловски кое е тоя ?
Макриев а тоя и майка си ще продаде за кинти !

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 31 май 2012 18:25

То да беше и някакъв футболист тоя Макариев, Макареев, Магареев....
Достатъчно е на ИЗТЪКНАТ СПЕЦ като мен, да го видя в националния отбор какво и колко игра. Пълен палячо и безполезен във всяко отношение, освен да засече някоя топка, а това и blue avelanche от форума, вероятно го може! Тоя колкото е по-далече, толкова по-добре....
Не знам вие как определяте "тарана", но в моите очи това не е двуметров, бавен и ръгащ се псевдофутболист, намиращ се в 90% от времето, което е прекарал на терена в засада....

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 31 май 2012 18:26

Бандаловскито ми беше симпатичен, но преди да вземем Дъстито, се прави на интересен, че чакал да види какво ще стане в Италия и накрая къде отиде... Келеш
България !!!!

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 31 май 2012 19:10

Тонев май каза, че тази седмица трябвало да приключат преговорите с двама играчи....... ако не се лъжа. :roll: Пак той в едно интервю (след напускането на Костов) каза, че Диамунтен бил втори избор а първият не дошъл защото жена му раждала но от март щели да стартират пак преговорите с него :) сега ще видим дали има нещо вярно в това интервю. Генков ............едва ли не ме кефи става само за к.....ли, оня Ардженто.............. не мисля, че имаме толкова кинти, абе с една дума едва ли ще видим качествени попълнения и този трансферен прозорец :(
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Върни се в “Архив”