„Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/ - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: „Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/

Мнениеот bulgaro » 31 май 2012 08:13

Стига им обръщахте внимание на тези страхливи мургаши.
Снощи турбо хулиганите причакват хлапета на Авксентий Велешки, за тяхно съжаление обаче, попаднаха на Хора и си плюха зъбите :lol:

Честита А-група на всички жълто-черни сърца!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

el-ninho
Контакти:

Мнениеот el-ninho » 31 май 2012 10:09

Уникална публика.
Вчера седях в сектор А и не знам дали ,защото феновете на Ботев бяха точно срещу мен,но ми се струваше,че викат по-силно от колкото феновете на ЦСКА-Литекс (около 13 000 човека май имаше на стадиона).
Честито на отбора,върнахте се там,където ви е мястото!

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 31 май 2012 10:33

el-ninho написа:Уникална публика.
Вчера седях в сектор А и не знам дали ,защото феновете на Ботев бяха точно срещу мен,но ми се струваше,че викат по-силно от колкото феновете на ЦСКА-Литекс (около 13 000 човека май имаше на стадиона).

Благодаря за споделената емоция. ;) Честно да си кажа и на мен вчера ми се искаше да мога за минутка да се пренеса на централната трибуна, за да се насладя на това жълто-черно море отстрани, но няма по-голяма емоция от това да си във вихъра му, да пееш и полудяваш заедно с хилядите около теб. Пеенето можеше да е и още по-добре, но трудно се постига синхрон, когато публиката е разположена на такава дължина. Да сме живи и здрави, да стане наистина проектът за новия стадион с козирка, не ми се мисли как ще "звучим" на Колежа. 8-)
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

el-ninho
Контакти:

Мнениеот el-ninho » 31 май 2012 11:35

Yellow blood написа:
el-ninho написа:Уникална публика.

Благодаря за споделената емоция. ;) Честно да си кажа и на мен вчера ми се искаше да мога за минутка да се пренеса на централната трибуна, за да се насладя на това жълто-черно море отстрани, но няма по-голяма емоция от това да си във вихъра му, да пееш и полудяваш заедно с хилядите около теб. Пеенето можеше да е и още по-добре, но трудно се постига синхрон, когато публиката е разположена на такава дължина. Да сме живи и здрави, да стане наистина проектът за новия стадион с козирка, не ми се мисли как ще "звучим" на Колежа. 8-)

Живи и здрави ще видим какво ще стане,но от сега съм сигурен в едно - Ще дойда на някое ваше домакинство,може би срещу Локо Пловдив,не се изпуска такова нещо :)
Успех,догодина ще е трудно,все пак ще има 5 изпадащи отбора :)
А иначе може би за 90мин съм гледал по равно и на терена и към "В" сектор - Браво :)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 май 2012 12:13

Честито класиране в групата където ви е мястото!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 31 май 2012 12:27

Честито, майни! Върнахте се там, където ви е мястото! :) Нямам търпение догодина да се надвикваме с вас по стадионите! :twisted:

Добро посещение, само че... моите уважения, ама при 4 запълнени от 18 блока на 16 000 стадион 8000 няма как да сте били ;)

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 31 май 2012 12:48

Blue1914 написа:Честито, майни! Върнахте се там, където ви е мястото! :) Нямам търпение догодина да се надвикваме с вас по стадионите! :twisted:

Добро посещение, само че... моите уважения, ама при 4 запълнени от 18 блока на 16 000 стадион 8000 няма как да сте били ;)

Мерси. И ние чакаме дербитата с вас с нетърпение. ;)

По твоята логика значи ли, че сме били 3.500??? :) Ст. Славия, като архитектура прилича доста на нашия, а заради втория етаж на централната трибуна е дори и с по-голям капацитет. Със сигурност е за доста повече места от 16.000, дори и седящи, а ние вчера всички бяхме прави и рамо до рамо. Но и в друг мой пост го споменах - точната бройка не е най-важното - важното е, че Ботев Пловдив е обичан!

До нови срещи на Колежа и Герена.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: „Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/ - 2:0

Мнениеот bnborisov » 31 май 2012 15:15

8000 разбира се в никакъв случей по скоро около 5000

между другото стадион Славия ми се видя по- голям от Хр. Ботев . Може би е с повече редове :?:

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: „Ботев“ Пловдив - „Спортист“ Своге /бараж/ - 2:0

Мнениеот Flash1912 » 31 май 2012 17:17

Стадион Славия е за 24 хиляди места като капацитет. Това го каза местен журналист на стадиона вчера. А пък за колко е регистриран заради изискванията там за разстояние между седалки и тн. вече е друг въпрос.

ПП: Казаха, че в протокола с продадените билети пише 76**, ама 7632 или 7623 някаква такава цифра. Като сложим 1000-1500 на централната трибуна, от които 100тина слагаме за Своге и 400-500 неутрални - реално сме били около 7000 ботевисти, а на трибуна изток около 6000-6500.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 31 май 2012 18:11

Blue1914 написа:Честито, майни! Върнахте се там, където ви е мястото! :) Нямам търпение догодина да се надвикваме с вас по стадионите! :twisted:

Добре разсъждаваш ама грешно. Стадиона на Славия събира 24 000 места. Проектиран е навремето по подобие на Христо Ботев и Българска Армия. Армията е малко по-голяма. Правилно си написал 16 000 но това са колко хора се допускат максимално заради буферни зони и прочие. А ние бяхме 1/4 от стадиона та и малко отгоре дори. Виж продадените билети. Днес прочетох доста вестници и в повечето пише 7 000. В крайна сметка журналистите са безпристрастни и по скоро се позовават на данни от организаторите на мача от колкото на фенски настроения. Ако питаш нас бяхме 15 000 ако питаш завистиливите сме били 1000. За това медиите са най-безпристрасните в случая ;)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”