Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Мнениеот crap » 31 май 2012 10:51

Drunken_Master написа:А между другото ГОНГ кога ще престанат да трият мои мнения ?! Като кажа истината на някой и веднага ми триете мнението !? Никаква свобода на словото !!!

[offtopic]Някой капацитет от модераторите ти ги трие! Веднъж бях си направил труда да напиша едно по-изчерпателно мнение за нашият отбор ЦСКА и за подуянския псевдо паралел, като в него нямаше никакви обиди и никакви лъжи, но уви, изтрито бе. А мненията на сините тарикати стоят и никой не ги бара, въпреки, че са пълни с лъжи и провокации. Тоя форум си умря в кожата! Преди години беше много по-добре! Трият се мнения на калпак и се толерират подлоги. Да не говорим, че модераторите спят и позволяват да се пишат явни глупости.[/offtopic]
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 31 май 2012 10:56

crap написа:@tsonpen, прочетох още малко от лъжите ти. Как не те е срам да лъжеш, като циганка бе?!

Аз гледах мача от северната част на сектор А, т.е. бях достатъчно близо до агитката на ЦСКА. Пиша нещата на база това, което съм видял и дори снимал, както и на база публикуваното видео в интернет. Посочи ако обичаш, една лъжа, която съм написал!
Ето моята гледна точка, това е заснето от мен:

http://www.vbox7.com/play:90102e4890

А с това се започна всичко:

Изображение

[offtopic]Ще те моля да се отнасяш с мен, както аз с теб - без обиди и поне с малка доза уважение![/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2012 11:05

Виж какво, не ме моли за подобни глупости, защото лъжци не мога да уважавам! Също така не ми вади някакви скрийнове съдържащи надъхвации, защото това е нелепо! Да не говорим, че имаше закани и от феновете на Лудогорец, които пък бяха писали, че ще чупят носове! Друг е въпроса, че снимаш доста избирателно! Хайде, като се правиш на толкова честен, кажи кой започна да хвърля ПРЪВ бутилки!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 31 май 2012 11:20

crap написа:Виж какво, не ме моли за подобни глупости, защото лъжци не мога да уважавам! Също така не ми вади някакви скрийнове съдържащи надъхвации, защото това е нелепо! Да не говорим, че имаше закани и от феновете на Лудогорец, които пък бяха писали, че ще чупят носове! Друг е въпроса, че снимаш доста избирателно! Хайде, като се правиш на толкова честен, кажи кой започна да хвърля ПРЪВ бутилки!

Не съм видял някой да хвърли бутилка от сектор А към клетката преди да падне първата бомбичка, а тя падна около 15-тата минута на мача. Естествено, аз гледах мача, не какво правят хората до мен, така, че не мога да съм 100% сигурен. Но дори и някой да е хвърлил 500 гр. пластмасова бутилка, това не може да е еквивалент на канонада от бомбички. Ако наистина някой е хвърлил бутилка (в което се съмнявам, защото при нас имаше много полиция, а и хората бяха седнали на местата си) можехте просто да я хвърлите обратно и нямаше да има нищо сериозно.
Не съм преглеждал всичко, което се пише в мрежата, но можеш да сравниш раздела на ЦСКА с раздела на Лудогорец в този форум и сам ще се убедиш кой се е заканвал и кой е бил разумен и не е отправил нито една закана. Надявам се да го направиш!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2012 11:29

Като не си видял нещо с очите си, защо си позволяваш да го твърдиш?!

Както казах - първите бутилки, колкото и да не ти се вярва, дойдоха именно от сектор А! Разбира се, нашите не им останаха длъжни и започнаха да ги хвърлят обратно (забележи ОБРАТНО, защото нас не ни пускаха с вода вътре). След което от към сектор А буквално заваляха бутилки, бяха над 20! Тогава нашите отговориха с бомбите, което аз НЕ оправдавам по никакъв начин! Просто държа да се знае, че феновете на Лудогорец ЛЪЖАТ, а лъжата повторена 100 пъти знаеш какво става! Тези, които започнаха да хвърлят бутилки са отговорни за бомбите, точно толкова, колкото тези, които ги хвърлиха!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 31 май 2012 11:48

crap написа:Като не си видял нещо с очите си, защо си позволяваш да го твърдиш?!
Както казах - първите бутилки, колкото и да не ти се вярва, дойдоха именно от сектор А! Разбира се, нашите не им останаха длъжни и започнаха да ги хвърлят обратно (забележи ОБРАТНО, защото нас не ни пускаха с вода вътре). След което от към сектор А буквално заваляха бутилки, бяха над 20! Тогава нашите отговориха с бомбите, което аз НЕ оправдавам по никакъв начин! Просто държа да се знае, че феновете на Лудогорец ЛЪЖАТ, а лъжата повторена 100 пъти знаеш какво става! Тези, които започнаха да хвърлят бутилки са отговорни за бомбите, точно толкова, колкото тези, които ги хвърлиха!

Не мога да повярвам, че са били хвърлени над 20 бутилки във вашия сектор преди бомбичките. Няма как да стане и ще ти кажа защо: Още при влизането се допускаха само бутилки без капачки. Естествено, част от хората са успели да си вкарат и капачките отделно (за да няма спекулации ще ти кажа, че аз и хората с които бях, нямахме нито капачки, нито бутилки). След това обаче много хитро полицаи се разхождаха между публиката и събираха капачките, защото който си беше вкарал капачката я беше врътнал вече на бутилката. Когато мачът започна, публиката в сектор А беше седнала, а седнал много трудно може да се хвърли нещо в съседния сектор. Имаше и много полиция, така, че няма как да се хвърли такава бройка бутилки. Според мен ти не си разбрал кога е гръмнала първата бомбичка в сектор А. Бутилките полетяха след това в отговор на взрива. След бутилките имаше канонада от бомбички на няколко пъти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 май 2012 12:21

tsonpen написа:
crap написа:Като не си видял нещо с очите си, защо си позволяваш да го твърдиш?!

Не мога да повярвам, че са били хвърлени над 20 бутилки във вашия сектор преди бомбичките. Няма как да стане и ще ти кажа защо: Още при влизането се допускаха само бутилки без капачки. Естествено, част от хората са успели да си вкарат и капачките отделно (за да няма спекулации ще ти кажа, че аз и хората с които бях, нямахме нито капачки, нито бутилки). След това обаче много хитро полицаи се разхождаха между публиката и събираха капачките, защото който си беше вкарал капачката я беше врътнал вече на бутилката. Когато мачът започна, публиката в сектор А беше седнала, а седнал много трудно може да се хвърли нещо в съседния сектор. Имаше и много полиция, така, че няма как да се хвърли такава бройка бутилки. Според мен ти не си разбрал кога е гръмнала първата бомбичка в сектор А. Бутилките полетяха след това в отговор на взрива. След бутилките имаше канонада от бомбички на няколко пъти.

:Д:Д:Д:Д Човек ти за пръв път ли отиваш на мач,честно те питам ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 31 май 2012 12:28

tsonpen написа:

бутилката в раката капачката в джоба и полицая комшия те пита как са кравите а не те джоби знам как на с...
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2012 12:40

tsonpen написа:Според мен ти не си разбрал кога е гръмнала първата бомбичка в сектор А. Бутилките полетяха след това в отговор на взрива. След бутилките имаше канонада от бомбички на няколко пъти.

С други думи - не си видял първите бутилки, но си видял, че преди тях е имало бомбичка?! :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 31 май 2012 12:55

crap написа:
tsonpen написа:Според мен ти не си разбрал кога е гръмнала първата бомбичка в сектор А. Бутилките полетяха след това в отговор на взрива. След бутилките имаше канонада от бомбички на няколко пъти.

С други думи - не си видял първите бутилки, но си видял, че преди тях е имало бомбичка?! :lol: :lol: :lol:

Разговорът вече започва да става комичен! Хората, които би трябвало да хвърлят тези "над 20 бутилки" стояха до мен и заедно гледахме мача. Опитвам се да бъда максимално коректен в отговора си. Съмнявам се да е възможно дори 2-3 бутилки да се хвърлят и да не разбера, но естествено, че е възможно. Когато бомбичката изтрещя до нас, всички видяхме това и вече не гледахме мача. Някои от хората, до които гръмна тази първа бомбичка без въобще да се замислят запратиха бутилките си по клетката. Някои бутилки се върнаха обратно, а по-късно и още няколко бомбички изтрещаха между хората, включително и запалителната ракета.
След първата бомбичка хората вече бяха прави, имаше бъркотия и в тази обстановка се хвърляха бутилки.
Не знаете настройката на публиката в Разград. Много хора ходят семейно, дори с децата си. Това е много различна публика от публиката по други стадиони. Човек, който отива с гаджето си или с детето си пази капачката не за да може да хвърли бутилката, а за де не се разлее по време на мача. Знам каква беше атмосферата. Да се говори, че някой е имал за цел да ви обстрелва е несъстоятелно. Хората искаха да си гледат мача и се надяваха с победата да ви затворят устите, не с нещо друго.

Върни се в “ЦСКА”