уу голям ултрас,голямо нещо тц тц тц...чудя се как ни дишаш...смешник
Фалиш ли се ? Аз съм от Добрич и гледам да не пропускам мач на ЦСКА,а както знаеш (надявам се,че знаеш) Добрич - София е 500 км.На всичкото отгоре от 2 години уча право в друг град и става все по-трудно,но въпреки това го правя...На мачове на националния не ходя.Нямам и намерение.Не съм мазохист...
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Синьо сърце написа: Ако си обективен, в което съм сигурен че не си, имам и много мнения в полза на ЦСКА, но това е без значение. Само да ти обясня, че когато аз бях на Стамфорд Бридж, на Камп Ноу , в Беверен и Прага, в Братислава и Виена, в Грац и в Целе, в Ливърпул и в Бремен, ти си седял пред посрания си телевизор и си стискал палци да паднем. Както и на близо 200 мача в България. Цял ден съм бил на работа и не съм седял на компютъра. Гледам и издържам семейство. Когато нещо малко и безпомощно ти каже " тати", тогава ще разбереш за какво става дума, Господин Живот. Ако разбираш какво говоря...
Нещо не мога да те разбера. Имаш семейство.. А какво правиш в тоя форум не мога да разбера? Аз свястно мнение от теб не съм видял. Нищо лично, но според мен влизаш в този форум, колкото да напишеш нещо против нас.
- Drunken_Master
- Контакти:
Янис Зику написа:Синьо сърце написа: Ако си обективен, в което съм сигурен че не си, имам и много мнения в полза на ЦСКА, но това е без значение. Само да ти обясня, че когато аз бях на Стамфорд Бридж, на Камп Ноу , в Беверен и Прага, в Братислава и Виена, в Грац и в Целе, в Ливърпул и в Бремен, ти си седял пред посрания си телевизор и си стискал палци да паднем. Както и на близо 200 мача в България. Цял ден съм бил на работа и не съм седял на компютъра. Гледам и издържам семейство. Когато нещо малко и безпомощно ти каже " тати", тогава ще разбереш за какво става дума, Господин Живот. Ако разбираш какво говоря...
Нещо не мога да те разбера. Имаш семейство.. А какво правиш в тоя форум не мога да разбера? Аз свястно мнение от теб не съм видял. Нищо лично, но според мен влизаш в този форум, колкото да напишеш нещо против нас.
Ти пък,кфо му се връзваш ?
Не виждаш ли,че момчето не приема чужди мнения.Много е компетентен по всякакви въпроси,защото и...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Синьо сърце
- Контакти:
Янис Зику написа:Синьо сърце написа: Ако си обективен, в което съм сигурен че не си, имам и много мнения в полза на ЦСКА, но това е без значение. Само да ти обясня, че когато аз бях на Стамфорд Бридж, на Камп Ноу , в Беверен и Прага, в Братислава и Виена, в Грац и в Целе, в Ливърпул и в Бремен, ти си седял пред посрания си телевизор и си стискал палци да паднем. Както и на близо 200 мача в България. Цял ден съм бил на работа и не съм седял на компютъра. Гледам и издържам семейство. Когато нещо малко и безпомощно ти каже " тати", тогава ще разбереш за какво става дума, Господин Живот. Ако разбираш какво говоря...
Съжалявам за което... Аз не пиша против вас, а реалностите. Там е ключето. Затова и onegawon и mistreated ми свиха пък на мен раздутите сарми преди няколко месеца. Затова шивача и Баткото са псувани, но уважавани в нашия форум. Или в част от него. Ако някой пише неща, които не харесваш, то не значи, че ти е враг. От тези неща можеш много да научиш. Ако искаш. Кеф ми е-пиша, утре няма да ми е кеф, няма да пиша! Аз от хвалби нямам нужда, а от сблъсък и критика. Сега по-ясно ли е?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Beck's написа:Янис Зику написа:Айде и тая тема отиде на кино..
П.С. Ицо Янев е ясно, че идва, но сигурно ли е и за Сандриньо?
Петък има пресконференция и ще кажат какво ще се прави с отбора, както финансово , така и игрово !
Обявена ли е тази пресконференция официално или ти си чул а също исках да те питам нали твърдеше,че от източници знаеш,че Марто Петров се връща?
Така чух за пресконференцията петък, не съм видял да е обявена някъде . До колкото до Мартин Петров, това че изпадна с Болтън е причината! Ако се бяха спасили от изпадане, следващия сезон нямаше да разчитат на него във Вишата Лига. Докато в чемпиъншим би им свършил работа.
Синьо сърце написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Момчета честно казано вече все повече се обезверявам всяка година титаните много странно изпускат титлата започвам да вярвам на думите Жоро Атанасов те вообще нямат никакво намерение да стават шампиони въртят си някакви далавери а нас кучета ни яли така,че ако е така е без значение кой ще вземем ако титаните се гаврят с нас.
Вие сте посредствен отбор и е нормално да не сте шампиони. А оправдание винаги ще си намерите!
Посредствен отбор сме ,ама на седем точки сме пред вас и то след ,като си продадохме през зимата всичките звезди без Мораес.Да не говорим, че "посредствения" отбор ги пласира за няколко милиона евро.Сигурно не са били толкова посредствени.Ние макар и с посредствени футболисти поне бяхме отбор който до последно се бореше за титлата и за разлика от много "анализатори" твърдя, че малшанса ни лиши от титлата последния мач.Докато за Левски мога смело да кажа ,че даже не играха и като отбор през по- голямата част от шампионата и се държаха , като чиновници на тиймбилдинг.Апропо, що махате " най-добрите футболисти в България " .Сигурно ще докарате още по- добри пак каквито не са стъпвали тука .Оня където не бяхме виждали втори ,като него нещо много бързо отплува към Острова на Афродита.Чувам, че и един перфектен защтитник от калчото щял да си ходи.Защо ли?За сметка на това един кандидат -кмет ще продължи да ви радва с бижутерските си изпълнения
- Drunken_Master
- Контакти:
при ТИТАН ЦСКА никога няма да е шампион на България,повярвай ми...! САМО ЦСКА !

- Синьо сърце
- Контакти:
onegavon написа:Синьо сърце написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Момчета честно казано вече все повече се обезверявам всяка година титаните много странно изпускат титлата започвам да вярвам на думите Жоро Атанасов те вообще нямат никакво намерение да стават шампиони въртят си някакви далавери а нас кучета ни яли така,че ако е така е без значение кой ще вземем ако титаните се гаврят с нас.
Вие сте посредствен отбор и е нормално да не сте шампиони. А оправдание винаги ще си намерите!
Посредствен отбор сме ,ама на седем точки сме пред вас и то след ,като си продадохме през зимата всичките звезди без Мораес.Да не говорим, че "посредствения" отбор ги пласира за няколко милиона евро.Сигурно не са били толкова посредствени.Ние макар и с посредствени футболисти поне бяхме отбор който до последно се бореше за титлата и за разлика от много "анализатори" твърдя, че малшанса ни лиши от титлата последния мач.Докато за Левски мога смело да кажа ,че даже не играха и като отбор през по- голямата част от шампионата и се държаха , като чиновници на тиймбилдинг.Апропо, що махате " най-добрите футболисти в България " .Сигурно ще докарате още по- добри пак каквито не са стъпвали тука .Оня където не бяхме виждали втори ,като него нещо много бързо отплува към Острова на Афродита.Чувам, че и един перфектен защтитник от калчото щял да си ходи.Защо ли?За сметка на това един кандидат -кмет ще продължи да ви радва с бижутерските си изпълнения
Новият треньор не ги иска.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Не при Титан ----при това БФС ,което слугува на това правителство ,което пък непрекъснато се меси в спорта и с явно пристрастие.Не разбираш ли ,че червения цвят в момента се отъждествява с комунизма и всички ,които се пишат "сини" ,са против нас и така ще бъде докато някои не разберат ,че не трябва да смесват спорта с политиката.Затова ни е нужно НОВО БФС ,което да не е корумпирано и поради това обвързано да изпълнява нечия поръчка.Само тогава ,истински добрите -ще бъдат шампиони и само тогава ще имаме истински футбол в България.Разберете го най-после.Не Титан са врага на ЦСКА.Който и да ни е собственик --ще е така докато не се изкоренят зависимостите между спорт и политика(Drunken_Master написа:при ТИТАН ЦСКА никога няма да е шампион на България,повярвай ми...! САМО ЦСКА !
- captain_drifuss
- Контакти:
тая тема е за трансфери и подготовка, вие я обърнахте с главата на долу...