Шеф на Спортист:"Мачът с Ботев не се реши днес на терена.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Re: Шеф на Спортист:"Мачът с Ботев не се реши днес на терена.

Мнениеот GR190276 » 30 май 2012 23:22

Ванко_Ултраса написа:Аз пък ще цитирам предишния кмет на Пловдив Славчо Атанасов, който си е отявлен фен на Ботев.
Веднъж го беше поканила в предаването си Мария Павлова и в него Славчо каза, че в циганския квартал Столипиново феновете на Ботев са половината от гетото.Склонен съм да му вярвам, тъй като Славчо е работил в гетото 2г. като психолог.Даже водещата го попита дали не се страхува от тези думи и той каза, че никога не се страхува, когато говори истината.Днес ако отидете и на двата стадиона ще се убедите лично, че на "Колежа" има повече циганета...даже са с шалчета и фланелки на любимия си Ботев.

Смешен, вземи си смени подписа, че още по-смешен ставаш.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 30 май 2012 23:33

izumrud написа:ясно е , че мача си беше предрешен и го написах поне в 10 форума в 10.00 часа тази сутрин. Няма да поствам линкове, но който разбира нещата, няма какво да се чуди
Доста приятели изкараха пари - едни го играха на твърдо 1, други на 1/1 - първо/краен. Единия беше планирал парите за ремонт на колата, другия за зъболекар. Изобщо ...
още нещо казвам и ме запомнете: като почне новото първенство ще ви казвам уредените мачове на Ботев, само да няма сърдити и триещи. Миналата година казвах уредените на Локо Пд, обаче техния модератор ме блокира...какво да правя!?
уточнявам - не съм от Пд и не съм от тези отбори

Издишаш като президента на Своге, защото ако са играли 1ца и 1/1 значи са загубили всичко :D Браво, умньо.

Потребителски аватар
mitko_roma
Контакти:

Мнениеот mitko_roma » 31 май 2012 02:55

Смешни сте Своге! :)

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 31 май 2012 04:31

от другата година бфс трябва да въведе строгги наказания за такива изказвания без доказателства както и нападането на съдиите [стоичо младенов херо и тн.*]това не са селските групи а професионалисти които вземат много пари на фона на цялата ни държава само с строги мерки ще се вдигне нивото на шампионата .Тъкмо взе да става интригуващо първенство и ще се намерят некадърници да се мъчат да го сасипват :twisted:

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 31 май 2012 08:29

нали щяха да ги бият с разлика сега оправдания след загубата
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 31 май 2012 09:38

fena написа:Шеф на Спортист: Баражът се реши преди седмица

Изпълнителният директор на Спортист (Своге) Христо Димитров заяви, че срещата с Ботев е била решена още преди седмица, а негови футболисти са били атакувани. "Мачът с Ботев не се реши днес на терена. Баражът се реши седмица по-рано. Моите футболисти бяха атакувани от знайни и незнайни хора с различни оферти. Това ме навежда на разни мисли. Днес Спортист не бе същия отбор", каза Димитров след срещата на стадион "Славия".
http://football.sportal.bg/news.php?news=367395

Спокойно, това е само върха на айсберга! Още преди месец, от щаба на Ботев атакуваха футболисти на Левски, ЦСКА, Лудогорец и Черноморец ... Следващия сезон започваме с + 22т. (за да не се досети някой, ще врътнем хикс с Акулите в Бургас) Отделно сме хванали и играчи на Марек. (никой не знае защо, по инерция просто. Търсим виновника за идънката, да върне парите за собствена сметка) Обещале сме на съперника на Локомотив в евротурнитите допълнително стимулиране в размер на 1 000 000 евро, ако ви скочат на кръв и ви бият с 4 гола разлика ... На Никозия Кипър сме обещали ... абе какво да ти разказвам, сам ще видиш скоро!
Страх ли ви е вече, мишки?

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 31 май 2012 09:47

Pupper_, голямо мнение, пич - разсмя ме. ;) Ама, онея са толкова плиткоумни, че току-виж не разберат иронията ти :lol:

Колкото до Своге... какво да ги коментираме?! Преди мача се изцепиха: "Ще бием Ботев и то с разлика." След мача, като се видяха каква гола вода са, обърнаха плочата: "Баражът се реши една седмица по-рано." Или е шизофрения или е мъка, мъкааа... Тея, ако бяха в Източната Б група, щяха да се борят да не изпаднат.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 май 2012 10:14

Тези май сериозно прекаляват с алкохола,може да се прекръстят на "Спиртист" Своге!Първо щяха да ни бият с разлика,сега пък мача не се бил решил на терена :lol: Поне да си бяха излезли от наказателното поле повече от 2 пъти,ей така,да има за какво човек да се хване.Аз по-слаб отбор в последната година срещу нас не бях виждал!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 31 май 2012 11:03

kubik написа:Зума каза ,че печелим трето място и купата , така ,че .............. и тук олекваш :cry:

:lol: :lol: :lol:
Цяла сутрин се смея, какво трето място, каква купа.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 31 май 2012 12:08

Не се връзвайте на някакъв смешник от Своге, нормално след като загубят да говорят всякакви смешки при положение ,че цяла седмица се заканваха за голеади и смазващи победи. Просто Ботев е по добрия отбор и ще играе там където му е мястото!

Върни се в “Футбол - България”