Турция - България - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Турция - България | 29.05.2012г. | 21:00
От самолет се видя че няма взаимозаменяемост в отделните линии двамата Миневи изглеждаха по добре по 2та фланга от Занев и Бандаловски,Гаджев и Галчев бяха на моменти отчайващи,според мен бъдещето е в Г.Миланов много по добре и като техника и като движение в средата на терена,Дякови и Ив.Попов бяха на добро ниво но като че ли бяха малко изморени и не можаха да дадат най-доброто от себе си,това са ключови играчи и трябва да се помисли как да се възстановяват когато се играят мачовете петък-вторник особено ще важи за тези 2мача през есента България-Дания,Чехия-България.Без истински център, в нападение не изглеждаме добре,експеримента Гъргоров не може да проработи видя се и срещу Унгария и срещу Турция.Манолев предава класа но само той няма да е достатъчен в световните квалификации.Според мен Бербатов ,М.Петров,Генков трябва да са в отбора.В отбрана Ив.Иванов определено е по добре от В.Илиев.Бодуров играе добре когато и колегите му в защитата са стабилни.Не знам защо Любо не опита вместо Гаджев,Ст.Генчев който щеше да му свърши повече работа по постоянен е в играта си а и той направи силен сезон с Разград има и повече опит,разбира се в халфовата линия с Дяков.Като цяло има надежда че ще се получи нещо,стига всички да го искат и да си повярват че ще го постигнат.Харесва ми че играчите се стремят да си подават топката а не да шутират напред и там каквото стане.
Re: Българи юнаци
blue avalanche написа:гарфилд написа:Надписа дето казваш,означава:Българи отидете на....Предполагам,че ще е на ма*ната си или нещо подобно.
На море?
На Световното през 2014 ?
Re: Турция - България | 29.05.2012г. | 21:00
По-добре да бяхме загубили от Холандия, но не и от Турция.

Левски завинаги в моето сърце
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”