Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ss_L
Контакти:

Re: Спокойно момчета!

Мнениеот ss_L » 21 авг 2009 11:12

Жороти Христов в дублиращия....да стегне малко китките

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 21 авг 2009 11:13

Момчета време е да си кажете, че отпаднахме от ШЛ. Стига сте си фантазирали, а гледайте реално на нещата. И дори е по-добре в ЛЕ, защото там поне имаме шансове за победи и трупане на коефициент... ;) И нашият отбор не е за ШЛ. ( за жалост )
Изображение

Потребителски аватар
sf_west
Контакти:

Re: За реванша?

Мнениеот sf_west » 21 авг 2009 11:15

-------------------Петков-----------------
Миланов--Рабех--Топузаков--Вагнер
------Сърмов---------Симонович-------
Зе------------Дарко--------------Жо
-------------Бардон----------------------

а за този състав какво ще кажете?
Levski or death

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 авг 2009 11:15

делянски взе да ме кефиш в последно време с изказванията си,умерен,точен.браво
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 21 авг 2009 11:15

futbolqga написа:
delqnski47 написа:
radi1990 написа:Биеме Дебрецен като гости и с сме в Шампионската лига, в мача на Герена отбора беше много скован и за това загуби,сега обаче е ред на унгарците да се сковат и ако вкараме ранен гол съм сигурен че ще ги отстраним!

Е вие може и да ги биете там,ама пак може да не се класирате нали ;) Иначе ти я се постави на мястото на унгарците:знаеш че трябва да ти вкарат 2 гола,знаеш че 7.5 милиона евро те очакват и какво...ще се СКОВАТ?Едва ли!По точно ''сините'' футболисти ще се сковат аз така мисля!Ако си променят играта,което е малко вероятно впредвид че Ратко-Пиратко не е кой знае какво,а и от скоро е тука,а и самите му футболисти са паднали по физически и психически начин...! ;) Виж,с това мнение не искам да внасям напрежение,не го приемай твърде лично,но отбора ви не е готов за шампионската лига! ;)

Поне да вземеме една победа - това са си около 0.25 точки за коефициента на България ако не се лъжа

Е а дано ги земем тия точки.Е то ако ЛЕвски не е за шампионската закъде е ? ЛИга Европа ли ? Я вижте там какво става - сигурно класиране на отбори като Лацио, Вердер, Валенсия, Hamburger, Евъртан, Фулам, Аякс, шахтьор.... то зависи и там в коя юрна ще сме ноо се пак..
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: За реванша?

Мнениеот angelov » 21 авг 2009 11:15

futbolqga написа:
housestyle написа:НАШТЕ ИМАТ ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ ВЪПРЕКИ ЗАГУБАТА
РАТКО И ГОНЗО ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗАТ ПО ОФАНЗИВНО..
=================ПЕТКОВ======================
=МИЛАНОВ==РАБЕХ====ТОПЧО=======МИНЕВ======
==============СЪРМОВ========================
==ЗЕ===ДАРКО====БАРДОН========ЖО=========
=============ОРТЕГА========================
УСПЕХ НА ЛЕВСКИ

Казваш по-офанзивно и пак си слажил един нападател.Според мен трябва вместо Сърмов да играе Жоро Христов или Еньо.Все пак търсиме 2 гола, а те най-вероятно ще играят доста затворено ...

Ако излезем без дафанзивен халф, ще е направо самоубийство. Това не си го позволяват и най-големите отбори.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2009 11:16

Сектор Б написа:Момчета време е да си кажете, че отпаднахме от ШЛ. Стига сте си фантазирали, а гледайте реално на нещата. И дори е по-добре в ЛЕ, защото там поне имаме шансове за победи и трупане на коефициент... ;) И нашият отбор не е за ШЛ. ( за жалост )

Мисля че точки не се трупат в групите на ЛЕ,дано да греша :? Само ако се калсираш в самите групи,обаче за победа или равен май там се играе само за пари и евентуално финали :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 21 авг 2009 11:17

delqnski47 написа:
Сектор Б написа:Момчета време е да си кажете, че отпаднахме от ШЛ. Стига сте си фантазирали, а гледайте реално на нещата. И дори е по-добре в ЛЕ, защото там поне имаме шансове за победи и трупане на коефициент... ;) И нашият отбор не е за ШЛ. ( за жалост )

Мисля че точки не се трупат в групите на ЛЕ,дано да греша :? Само ако се калсираш в самите групи,обаче за победа или равен май там се играе само за пари и евентуално финали :!:

14 Scotland 1.333 24.458 3/ 6
15 Greece 1.200 23.199 4/ 5
-------------------------------------------------------------------
16 Bulgaria 2.125 21.000 3/ 4
17 Belgium 1.500 20.700 4/ 5
18 Czech Republic 2.100 19.975 5/ 5
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 21 авг 2009 11:18

bai mile написа:Е а дано ги земем тия точки.Е то ако ЛЕвски не е за шампионската закъде е ? ЛИга Европа ли ? Я вижте там какво става - сигурно класиране на отбори като Лацио, Вердер, Валенсия, Hamburger, Евъртан, Фулам, Аякс, шахтьор.... то зависи и там в коя юрна ще сме ноо се пак..

Абе, бай миле каква ШЛ те гони ? :o Какво искаш отново да сме бръшлян чувал ли ? Казваш ти за Хамбургер, Валенсия, Евертън и т.н... ама в ШЛ ако ни се паднат Барса , Реал М, Челси, Манчестър и т.н к'во правим? :o :lol:
Изображение

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 21 авг 2009 11:21

Разбира се, че имаме шансове, аз ви казвам, че ги бием там!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”